Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 02 February 2008 - 08:19 PM
Кака Чина е голямо акселератче значи ;) На мен майка ми така ми викаше едно време, понеже бях най-висока в класа си, вкл. и от момчетата ;D "На мама акселератчето то!" :sarkastichen: Е, на мен не ми беше чак толкова весело, но пък на Чина едва ли точно от това й пука ;) Честито да ви е! :P
Аз пък понеже днес успях да си взема първата половина на един мегаважен изпит, та се самонаградих с Армахилираща разходка из Южния парк за разсейване преди новото четене :) набързо, де... за около час ;D Като се върнахме, бяхме кални до ушите... и двете... Та, малко ни се наложи да си вземем по един душ... и двете... та, смърдяхме на мокро куче... и двете ;D ;D ;D
Публикувано: 02 February 2008 - 08:35 PM
имам проблем с писането във форума-забравила съм да пиша на кирилица... :rolleyes:
да ви кажа честно не съм имала проблеми с Тоби относно тапетите или краката на столовете,но изяде тапицерията на входната врата...
мн съм щастлива обаче,з-то се научи да пишка навън и вече не прави поразии вкъщи... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
разкажете ми нещо повече за изложбата...кога ще бъде?къде?и т.н.
Моля ви!!!
Сега ще ходим да папкаме...
Чао-Чао!!! :P
Публикувано: 03 February 2008 - 09:11 AM
ще видим кой е акселератче, предлагам вече да започваме залаганията за Арма. Имайки предвид 50%-ното сходство на гените й с една още по-акселерираща кака, на бас, че до месец-месец и половина и ти ще имаш "женичка" ;D Ами така де - стига само ние сме се излагали, показвайки се по гащи B)
P.S. Успех на втората половина от изпита ;)
Helly,
изложбите са на 16. и 17.02; мисля, че в Христо Ботев.

Публикувано: 03 February 2008 - 02:56 PM
нинам... още сме бебета, ама... когато-тогава!
Ние мислим да ходим на 16.02, ако всичко е наред. Абе, четох нещо, че записването ставало на място там, преди 9.00ч, ама... нещо не ми се вярва. Ще звънна тази седмица да проверя. Ако всичко е добре и участваме, вече няма да сме в клас Бебе... което не знам длаи е добре, понеже сме малко упорити и не сме много добри с изложбеното си поведение... Стойка- принципно да, правим я... как и за колко време е отделен въпрос. Обаче с припкането редом отляво имам преблем... тя е фен на зигзагообразното хендлерпрепъващо движание, както и на тичането колкото се може по-бясно... хммм
Публикувано: 04 February 2008 - 05:37 PM
Цитат
Ау, не знам как го издържате това. Сори, ама нещо ви куца дисциплината и обучението.
Не е редно кучето да прави такива мизерии, аз ще полудея ако се случи такова нещо веднъж, какво остава постоянно.
Публикувано: 05 February 2008 - 09:23 PM
Публикувано: 06 February 2008 - 05:01 PM
момичето ще се оправи, знам аз... душа е... и 1/2!!!
Айде да дойде момента, в който и Чара ще идва на шар пей срещите ни!!! ;)
sbubi,
Мисля, че tutin имаше друго предвид, макар и да се изрази по-остро. Специално за пишкането- проблемът 99% е във възпитанието, а не в друго! За другите неща- никой не ти е казал да го изхвърляш! Надявам се просто да си направила всичко, което зависи от теб, за да се отучи... пък, ако не е подействало... това е :)
Публикувано: 08 February 2008 - 07:36 AM
Цитат
Кой е казал, че обучението става с бой ?? Явно не си запозната с темата, не е лошо да четеш по въпроса, в този форум има много полезни неща. Ще ти бъде по-хубаво и на теб и на животинчето. Дори много интересни тв серии има - The Dog Whisperer, можеш да свалиш от интернет. Откровено ми се иска всеки собственик на куче да е гледал поне няколко епизода на Dog Whisperer, аз лично си реших със Сара няколко проблема използвайки там видяни техники. Без бой а със стимулация и определено поведение, което кучето разбира. Естествено Сара е далече от перфектна, но 95% от обичайните проблеми са ни непознати, което прави и кученцето и нас стопаните щастливи.
Между другото не съм момиче, но това в случая няма значение.
Ако за теб едно животно трябва да унищожава къщата, да си върши работата по диваните и да копае дупка в хола за да е щастливо, много дълбоко се лъжеш. Напротив, точно това мислене сега, най-много да доведе след няколко години до "неиздържане" и изхвърляне на улицата.
Публикувано: 08 February 2008 - 08:22 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 12:12 PM
ето ТУК има информация и линкове към The Dog Whisperer
Всички имате много поздрави от Чара- ходих до клиниката на yavor50 по други поводи, но я видях! Нямате си представа колко е жизнена!!! От радост скача като пружинка право на горе, на едно място, на височина може би 1,5м ;D ;D ;D В неделя или понеделник ще й оперират оченцето... :wub: