Здавейте!
Страшни сладурковци са кученцата ви...
Надявам се че някои път ще имам възможност да доведа и Тоби да си поиграе с вашите бръчковци...
Той не е мн общителен с кучета, но пък за сметка на това мн обича да си играе с хора... ;D ;) :blink:
Ето го и Тоби...Водихме го на разходка в снега...
ХЕЙ,ХЕЙ....ЗДРАВЕЙТЕ!АЗ СКОРО НАМЕРИХ ТОВА ФОРУМЧЕ И РЕШИХ И АЗ ДА СЕ РАЗПИША КАТО ГОРД ЛЮБИМЕЦ НА ШАР ПЕЙ...САМО ДЕТО МОЯ СИ Е МАЛКО НА ПОЧИВКА ПРИ МАМА НА МОРЕТО И НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА ОТ 1 МЕСЕЦ....И АДСКИ МНОГО МИ ЛИПСВА...ВСИЧКИ ТУК СА ГОЛЕМИ СЛАДУРИ И СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДЕН ДА ГО СРЕЩНА С НЯКОИ..ЧЕ ТОЙ Е ВИЖДАЛ ДРУГ ШАР ПЕЙ САМО КАТО БЕБЕ
Чара е оперирана-и двете очички...Операцията е трябвало да се направи преди много време,но толкова са я гледали старите собственици... :'( хубавото е че се оправя,събудила се е от опойката без проблеми и е супер жизнена...Малко се карас яката която и е сложена ама ще и свикне...след 10 дни ще се махат конците и да се надяваме че всичко ще е ОК. :wub:
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
хей, здравейте и от нас с Бруно :blink: малко се позагубихме ,но имаме още грижи с очичките -днес за малко да го оперират , но казаха че няма нужда още .. :'(
кога и къде ще е изложбата ? ако някой знае , може ли да даде инфо малко ;)