Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 31 October 2008 - 10:18 AM
Цитат
Моля ако някой пак ме чуе да казвам, че ми е злоядо кучето, да ми припомни следните кадри:
Докато някои похапват културно от купата си, а други са се обърнали да приберат чувала, от който току-що са пресипали гранули, трети тайно започват да набиват директно от кофата ;D

Злоядото куче за секунда се осведомява кой и какво желае..

..и отново забива глава в кофата ;D

Докато някои похапват културно от купата си, а други са се обърнали да приберат чувала, от който току-що са пресипали гранули, трети тайно започват да набиват директно от кофата ;D

Злоядото куче за секунда се осведомява кой и какво желае..

..и отново забива глава в кофата ;D

;D ;D ;D renshi, като гледам апетита Ви се е увеличил, позагладили сте косъма, а дано... ;)
Публикувано: 31 October 2008 - 08:37 PM
Цитат
ЦЪК - тук сме вече доста изморени, но все още вършим работа, макар и на пресекулки ;D
Иначе го прави с желание и хъс, много ме радва колко е ентусиазирана. С две думи - май ще стане човек от Минка ;D
Иначе го прави с желание и хъс, много ме радва колко е ентусиазирана. С две думи - май ще стане човек от Минка ;D
Браво, като за първи път е просто отлично!
Блондито хареса ли хамута?? Той и без друго е булски... ;D ;D
Усещам как много скоро и Нуньо ще бъде впрегнат..

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 01 November 2008 - 01:58 PM
Цитат
Цитат
ЦЪК - тук сме вече доста изморени, но все още вършим работа, макар и на пресекулки ;D
Браво, като за първи път е просто отлично!
Блондито хареса ли хамута?? Той и без друго е булски... ;D ;D
Усещам как много скоро и Нуньо ще бъде впрегнат..
Бе не знам аз Нанук как ще бъде впрегнат ,щото нещо много си хареса гумата искаше да си я носи в къщи ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 01 November 2008 - 08:09 PM
Можели един въпрос?Лесно ли се отглежда шар пей и правят ли много бели като бебета или са като всяко едно бебе куче,благодаря много предварително.
п.п. Просто чета напред и всички пишат че са трудни за отглеждане :(
Публикувано: 01 November 2008 - 08:28 PM
Цитат
Можели един въпрос?Лесно ли се отглежда шар пей и правят ли много бели като бебета или са като всяко едно бебе куче,благодаря много предварително.
Само женските представители на породата са трудни...!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 01 November 2008 - 10:32 PM
Цитат
Тази снимка е специален поздрав за StyleBullet ;D

За коета много благодаря!!! ;D Снимката е страхотна, а кучето е просто... :palec: :palec: :palec: :palec: :wub: :wub: :wub:
renshi, Кайра е станала страхотна красавица, браво :OK: Като я гледам как изглежда..., просто страхотно й се радвам, нямам забележки и съм страшно горда, че е произведена в БГ!!! Продължавам да чакам добри новини ;)