Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 04 November 2008 - 05:56 PM
Здравейте,
Juleto , Шая също плюе хапчетата много е забавна... но тя в началото си ги хапваше като награда, просто вета й го беше натикъл малко по-грубо, и от тогава явно има по лош спомен!!... Та аз й наливам малко хладка водичка в гранулите понеже не си прави труда да дъфчи, и за да не повръща ги поразмеквам.. (то няма време да омекнат де - щото се омита всичко максимум за 2 мин...) и вътре с гранулите и водичката пускам и хапчетата, така й давам и антибиотика... Много ми е кофти да й бъркам в гърлото, че да й стискам устата докато преглътне!!! Представям си ако тя има шанса да ми го върне някога хихихихи ;D ;D ;D
А отностно леченията renshi е спец в тази /и не само/ Област!!! Искам офицялно да й благодаря :wub: :wub: тя спаси Шая в много страшен за мен момент... аз си мислех, че това е края... но имало лек и за тази ПОРЕДНА болежка на бръчките... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Sky_angel, Добре дошли Ти и твоята бръчка, пожелавам ти Да ти е жива и здрава и много да те радва(в което не се и съмнявам де :P) Дай малко повече инфо за нея.... как се казва? , някоя друга снимка? :yahoo: ;D
Juleto , Шая също плюе хапчетата много е забавна... но тя в началото си ги хапваше като награда, просто вета й го беше натикъл малко по-грубо, и от тогава явно има по лош спомен!!... Та аз й наливам малко хладка водичка в гранулите понеже не си прави труда да дъфчи, и за да не повръща ги поразмеквам.. (то няма време да омекнат де - щото се омита всичко максимум за 2 мин...) и вътре с гранулите и водичката пускам и хапчетата, така й давам и антибиотика... Много ми е кофти да й бъркам в гърлото, че да й стискам устата докато преглътне!!! Представям си ако тя има шанса да ми го върне някога хихихихи ;D ;D ;D
А отностно леченията renshi е спец в тази /и не само/ Област!!! Искам офицялно да й благодаря :wub: :wub: тя спаси Шая в много страшен за мен момент... аз си мислех, че това е края... но имало лек и за тази ПОРЕДНА болежка на бръчките... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Sky_angel, Добре дошли Ти и твоята бръчка, пожелавам ти Да ти е жива и здрава и много да те радва(в което не се и съмнявам де :P) Дай малко повече инфо за нея.... как се казва? , някоя друга снимка? :yahoo: ;D
Публикувано: 04 November 2008 - 06:15 PM
За хапчетата- ние сме научихме и мога да давам на Арма дори 2 едновременно ;D Стига да не са много големи, разбира се. Тъй като и тя по всевъзможни начини хапваше яденето и плюеше хаповете, действаме по следната схема:
Хващам в дясната си ръка с върха на пръстите си хапчето, а в дланта- бисквитка (не много голяма). Показвам, че имам лакомство за нея и й казвам да седне. Тя сяда. Разсейвайки я с дясната ръка, й отварям устата с лявата, бутам хапчето в гърлото и веднага й слагам бисквитката на езика. ;D Тя не се усеща за хапчетата, хрупа бисквитката и преглъща ;)
Хващам в дясната си ръка с върха на пръстите си хапчето, а в дланта- бисквитка (не много голяма). Показвам, че имам лакомство за нея и й казвам да седне. Тя сяда. Разсейвайки я с дясната ръка, й отварям устата с лявата, бутам хапчето в гърлото и веднага й слагам бисквитката на езика. ;D Тя не се усеща за хапчетата, хрупа бисквитката и преглъща ;)
Публикувано: 08 November 2008 - 09:40 PM
Не, което си е парадокс - имайки предвид, че освен на Jone's Chow Chow, днешният meatmouth (vs. bonemouth) е потомък и на куче с такава разцветка - flowered/spotted.
blue flowered, лично за мен - невероятна красота:

Някой ден бих си гледала едно такова за кеф.. кой знае?
blue flowered, лично за мен - невероятна красота:

Някой ден бих си гледала едно такова за кеф.. кой знае?

Публикувано: 08 November 2008 - 11:00 PM
Цитат
Много ми се искаше да замълча по темата за агресивните улични кучета, но не мога да не спомена, че за последните 2 дни, както си вървим (редом, на повод), от нищото ни нападнаха 3 (три!) кучета .. по различно време и на най-разнообразни места из града. Последното беше толкова нагло, че изскочи неизвестно от къде и без всякакво предупреждение заръфа Кайра за задния крак. Дори не изръмжа, просто се метна отнякъде върху нея - видях го чак когато вече беше увиснало на задницата й, хапейки - а тя просто си вървеше до мен.. Разбира се, дори не й дойде наум да се защити. Просто съм без думи.. Кучегон ли да започвам да нося, какво да правя, как да си опазя кучетата (мен вълците ме яли, за тях ме е страх) - вече направо не знам.
аз лично се пазя СъС стоп патрони или със спрей може да се пазиш и теб и кучето ти продават се спрейове спец за хора и спец за кучета а има и комбинирани но са малко по скъпи.. ..
Публикувано: 13 November 2008 - 08:33 PM
Нека да сверим часовниците, макар и с известно закъснение. Очевадните нови тенденции ми допадат, при това - доста (най-вече при младите еврошампиони).
European Youth Winner Dog: DRAGON DE KOSHI Keeper You Are The Music In Мe
European Youth Winner Bitch: Maka Mischievous Misty for Yijing's
European Youth Winner Dog: DRAGON DE KOSHI Keeper You Are The Music In Мe
European Youth Winner Bitch: Maka Mischievous Misty for Yijing's

Публикувано: 16 November 2008 - 10:56 PM
Ей я и моята шампионка по лиготия.. Евро-мевро не я интересува, важното е да й е гот ;D
Лигня, част I
Лигня, част II
Лигня, част III
Грууминг на шар пей ;D
Лигня, част I
Лигня, част II
Лигня, част III
Грууминг на шар пей ;D

Публикувано: 17 November 2008 - 01:40 PM
Изобщо не е нахално! За съжаление си нямаме бебенца, имаме си фалшива бременност :'( Много се измъчи животинката, но остава още малко и ще започне да се оправя.
А лиглата я давам без проблем, тя тия услуги ги извършва с удоволствие .. може и по домовете ;D
А лиглата я давам без проблем, тя тия услуги ги извършва с удоволствие .. може и по домовете ;D

Публикувано: 19 November 2008 - 09:34 PM
ЧЕСТИТО и от мен!!! :yahoo: Да сте живи и здрави и да станете най-големите хубавици :wub: :wub: :wub: Малко ревнувам, че членове от друг клуб, първи са научили новината..., но ще го преживея... някак си!!! ;D ;) Обичам Ви и стискам палци за бебка и мама :wub: