Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 10 January 2009 - 05:46 PM
Ехааа, ама що не казвате предварително - едно кокалче поне да ви пратим по пощата ;D
Честит да ви е празника на всичко женско!!! :yahoo: :->) :wub:
На Кайра пожелавам да е много здрава, все такъв непукист и много да се обичате! ;)
А на малката парти гърла можеше само да предоставиш нещо за развушение, ей-така за купона ;D
Честит да ви е празника на всичко женско!!! :yahoo: :->) :wub:
На Кайра пожелавам да е много здрава, все такъв непукист и много да се обичате! ;)
А на малката парти гърла можеше само да предоставиш нещо за развушение, ей-така за купона ;D
Публикувано: 10 January 2009 - 06:03 PM
Благодаря за пожеланията :blink:
Всъщност наистина само жени празнувахме днес. И макар по няколко причини този път да ни липсваше тортата, Кайра получи нещото, което я прави най-щастлива - най-любимите й хора на едно място. Е, не минахме и без един куп лакомства, които разбира се изчезнаха за отрицателно време. Малкият дзвер беше прекалено зает да краде кокалите и бисквитите на големите и да ги разнася наляво-надясно, та изобщо не й остана време да даде воля на бръмбарите в главата си. Предполагам обаче, че още утре ще си навакса подобаващо.
Всъщност наистина само жени празнувахме днес. И макар по няколко причини този път да ни липсваше тортата, Кайра получи нещото, което я прави най-щастлива - най-любимите й хора на едно място. Е, не минахме и без един куп лакомства, които разбира се изчезнаха за отрицателно време. Малкият дзвер беше прекалено зает да краде кокалите и бисквитите на големите и да ги разнася наляво-надясно, та изобщо не й остана време да даде воля на бръмбарите в главата си. Предполагам обаче, че още утре ще си навакса подобаващо.

Публикувано: 10 January 2009 - 07:27 PM
renshi
Да ти е жива и здрава момата и другите пръдли покрай нея :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Все така да ти обръщат къщата с краката на горе....... ;D ; ;D ;D
Да ти е жива и здрава момата и другите пръдли покрай нея :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Все така да ти обръщат къщата с краката на горе....... ;D ; ;D ;D

Публикувано: 10 January 2009 - 07:57 PM
Благодаря, Вик. Това е най-важното - да са живи и здрави, останалото са бели кахъри.
Разрушенията и белите са нещата, за които винаги ще си спомням с усмивка и носталгия. Дупките в стените, скъсаните тапети, изядените цветя, легла, чехли - всичко това ме кара да си спомням бебешките дни и да се усмихвам. Дай Боже всекиму..
Разрушенията и белите са нещата, за които винаги ще си спомням с усмивка и носталгия. Дупките в стените, скъсаните тапети, изядените цветя, легла, чехли - всичко това ме кара да си спомням бебешките дни и да се усмихвам. Дай Боже всекиму..

Публикувано: 12 January 2009 - 04:10 PM
Цитат
лелее Купона е бил на макс... Бравооо :wub: :wub: :wub:
Желаем ви от всичко по много и най вече здраве и бели :P :->) ;D ;D
Желаем ви от всичко по много и най вече здраве и бели :P :->) ;D ;D
А аз, от всичко по много, но най-вече здраве и успехи по изложбените рингове и развъждането :palec: :wub:
Публикувано: 12 January 2009 - 10:14 PM
Цитат
.. най-вече здраве и успехи по изложбените рингове и развъждането :palec: :wub:
StyleBullet, да разбирам, че искаш да пожелаеш на Кайра дупе да й е яко ли? ;D
Нова година, нов късмет.. и нов сайт на развъдник FORTEPIANO:

Tака е то.. като наближат изпитите и ми идва музата ;D
Иначе по цял месец нищо не ми ражда главата, ама като трябва да се учи се почва едно правене на сайтове, ум да ти зайде :rolleyes: ;D

Публикувано: 12 January 2009 - 10:27 PM
Цитат
Цитат

Иначе по цял месец нищо не ми ражда главата, ама като трябва да се учи се почва едно правене на сайтове, ум да ти зайде :rolleyes: ;D
Браво, Fortepiano, впечатлен съм!!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 12 January 2009 - 11:14 PM
Цитат
Цитат

Ааааа renshi , не само на Кайра..., Чинка също не пропускам :P :P :P
Иначе, не знам кога и какво ти ражда главата, но това което е родила сега, с така направеният сайт... и аз съм силно впечатлена :palec: :kuchence:
Браво, много стилно..., евала на тази главица :P :wub: