Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 20 April 2007 - 12:39 PM
И много бих искала да си купя едно такова, някои може ли да ми каже колко горе долу струват и от къде мога да си го купя? Много благодариа предварително... b)
Публикувано: 20 April 2007 - 01:29 PM
Цитат
МОД: Моля, пускай снимките така, че да не разтеглят страницата на форума. За всеобщо удобство! 1super
Ние сме те срещали, аз и сина ми бяхме с Бари, а ти се спря на Графа да се радваш на Барко.
Публикувано: 20 April 2007 - 02:40 PM
Джесика, нямам идея колко струват Шар-Пей в момента. Някъде в темата мисля че някой беше писал цени, но не съм сигурна къде. Върти ми се нящо за около 700 лв, но това е просто бегъл спомен. Нищо сериозно.
Аз да ви се похваля че днес ни писа смс потенциялната невеста на Ранд. Бяхме пуснали обява във сайта, оставих си телефона и днес си писахме собствениците на женската. Очаквам да се обадят и да ги съберем. Ранд много се вълнува. w)
Публикувано: 20 April 2007 - 02:41 PM
Цитат
Много е сладка дамата на колко месеца е?
Ще си изтегля фотошоп и ще ги намаля.
Бари има цяла професионална фото сесия.
Били не е дама,а все още малък ,но все пак красив мъж.Чудя се зшо си си помислила ,че Били е момиче bl) bl) bl)
Но няма значение b) ,стават понякой път и грешки oleeee
Публикувано: 20 April 2007 - 04:36 PM
Цитат
На нас ни се родиха 5 момиdrink, за жалост 2 умряха cry2
Поздравления за прекрасните шар пеи w)
Публикувано: 23 April 2007 - 12:42 PM
lopedeveqa, поздрави и от нас, Бари е голям красавец! w) Ние също сме в София и може да поиграем заедно някой ден.
Ранд, стискаме палци да се харесате с дамата! 1super
Публикувано: 23 April 2007 - 04:23 PM
Иначе уикенда и ние ходихме на излед с преспиване с палатки (почти всеки уикенд ходим така) Ранд си спи при мен в палатката съвсем спокойно. Точи път обаче сутринта аз тъкмо се събуждам и чувам някакъв че някой се приближава и говори по пътеката зад палатката. Помислих че е някой от останалите с които бяхме там. В един момент Ранд изкочи от палатката и тръгна към шума. Веднага чух застрашително ръмжене което издаваше Ранд. Изкачам аз от палатката и виждам мъж и жена със много красива немска овчарка минават точно до нас. В момента в който видях стойката на Ранд и ми стана ясно че боя е готов. Секунда след това той се беше нахвърлил върху немската овчарка, и започнаха да се хапят и душат взаимно. Стопанина на немската овчарка започна да си вика кучето (Адам) както и аз започнах да викам Ранд. На 2 пъти те се успокоиха, започнаха да се обикалят ръмжейки, и след това отново се нахвърлиха. Тогава ние със стопанина на Адам започнахме да се отдалечаваме от тях викайки всеки кучето си, и те най после се отделиха. За обща радост нямаше никакви сериозни поражения върху кучетата, само няколко дупчици по врата, които бяха моментално промити.
Много неприятна случка, която Ранд забрави 10тина минути след това, но на мен още ми държи влага.
Искам да ви питам, и вашите любимци ли са много агресивни към кучета от същия пол, или просто на Ранд му е такъв характера?
Публикувано: 23 April 2007 - 09:20 PM
Колкото до свободния контакт с други кучета - Кайра от деня в който е навършила 3 месеца е без повод на поляна с други кучета (разбира се, изключително неагресивни и толерантни към бебетата). Беше й трудно да се социализира и доста я беше страх, но сега вече играе с всички. Снимки има на линка от подписа ми ако някой иска да погледне. С ранната социализация мисля, че ще предотвратим проблеми в бъдещото й общуване с кучета.
Ранд, мисля си, че е нормално - идва непознато мъжко куче, на територия, която Ранд познава и чувства като своя. И при нас на поляната мъжките са в готовност ако приближат непознати мъжкари, но до схватка не се стига. Не забравяй и инстинкта му да те предпази от непознат шум (= опасност).
И успех с мадамата b)

Публикувано: 24 April 2007 - 09:08 AM
Много са сладки бееееееееееееееееее ох ще ги изям.
Аиде да ги съберем да си играят някои ден.
До нас има един голям шар пей, пак мъжки и когато се засякохме много ме беше страх, какво ще стане. Държахме ги здраво да се подушат и да видиме, какво ще стане. Така се харесаха лудо въртене на опашки, осукаха каишките, а бе луда радост. Нашият Бари е малко "нарцис" и се надува, ама все едно се надушиха, че са от една порода и луда радост. Сега като се засечеме настава неуписуем купон. Нашия цвили, като щурец от радост. Ние ходиме в Царската градинка и там вече има приятели - един кокер с ккера много готино си играят / , една немска овчарка / много голяма и красива-мъжка / и ставаме социални, ама зависи и от другото куче. Имаше един дакел, които много гадно ръмжеше и се дървесхе и в началото Бари се страхуваше, но после се престраши и му цапна една лапа и ръмжеийки го предупреди да си трае и да не се дърви.
Публикувано: 24 April 2007 - 09:18 AM
Цитат
АХАХХА така не съм се смяла отдавна b) bravoS b) Моята пък си пада по ритрийвъри, не знам защо. Най-много си играем с едно голдънче в бебешката категория като нас, ама иначе и с големите се закача постоянно и им досажда. Има едно питченце, дето все иска да играе с нея ама тя му се ежи и му цапва по един ако прекали b) Шарпей досега не сме срещали, нито големи, нито малки, а ми е доста интересно дали ще й дойде на ум, че имат нещо общо. За съжаление сме от Русе, а много бих искала да ги видя всички тия ваши сладури s)