Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 30 April 2007 - 06:17 PM
Радвам се че сте се посмяли super best, и аз се посмях от сърце като си представих как сте се пулили bl) b) и най-вече, че сте погледнали от веселата страна!
Моичката е около 9,5 кг, ама вета и той колкото мене виждал шар-пей - пулим се и ние и не знаем, добре ли е на килограми или да. Благодаря за ориентира все пак, ние сега пишем в паспорта на всеки преглед датата и килограмите, та дай боже, за следващата мадама да знам.
Моичката е около 9,5 кг, ама вета и той колкото мене виждал шар-пей - пулим се и ние и не знаем, добре ли е на килограми или да. Благодаря за ориентира все пак, ние сега пишем в паспорта на всеки преглед датата и килограмите, та дай боже, за следващата мадама да знам.

Публикувано: 02 May 2007 - 04:33 PM
Здравейте!Много харесвам тази порода , интересувам много от нея и имам няколко въпроса към вас.Аз имам дакел и сега искам да си взема 2 куче.И та въпросът ми е мсилите ли ,че шар пеят ще свикне с друго куче и дали ще бъде проблем за старото ми???
Публикувано: 02 May 2007 - 04:34 PM
Съшо така имам оше един въпрос свързан с породата мини шарпей.Бихте ли ми казали нещо повече за нея?
Публикувано: 03 May 2007 - 08:14 PM
И аз съм на същото мнение по отношение разбирателството между кучетата,но все пак имам още колебания относно породата.Бях се спряла на дакел,след това реших шарпей ,но преди няколко дни видях обява ,в която продаваха мини шарпей.До сега нищо не съм чувала за такава порода и ми е много интересно какво представлява и какви са разликите с нормалния шарпей.
Публикувано: 05 May 2007 - 03:32 PM
Днес Сара ни удостои с присъствието си на училище. Беше единствената мадама и зарадва всичко мъжко и космато (включително Макс, макар да я посрещна с гръмовен лай wink ) r)
Надяваме се да се видим и следващата седмица - може би със засилено шар пей-ско присъствие! Още снимки има в темата за училището.
Надяваме се да се видим и следващата седмица - може би със засилено шар пей-ско присъствие! Още снимки има в темата за училището.
Прикачени файлове
-
IMG_0064.JPG (66.55K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 05 May 2007 - 03:33 PM
Ето и нея ;)
Прикачени файлове
-
IMG_0051.JPG (73.07K)
Брой сваляния: 125
Публикувано: 05 May 2007 - 07:35 PM
много е сладка w) планирате ли скоро да стане майка r)
Публикувано: 05 May 2007 - 07:47 PM
Сара е невероятна сладуранка! super best Когато порасне, кавалерите ще има да се бият за нея. big_duel wink
Публикувано: 08 May 2007 - 10:23 PM
Цитат
Цитат
Ето и нея ;)
Еей супер, мерси за снимките ! victoryVVV
Този уикенд отново ще дойдем поне единия ден и може да помогнем на Данте, ако пише л.с. да се уговорим
Ще се радваме на засилено шар-пейско присъствие значи 1super Ние с Макс ще сме само в събота на училище, неделя ще пътуваме за изложбата в Ниш, но се надявам за напред да се увеличи женското присъствие на училището cheers