Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 05 July 2007 - 09:47 AM
Много е сладък!Да ви е жив и здрав! Личи му, че не е от най-кротките,и той на верига вече.Забелязвате ли колко са мързеливи тези кучета-в къщи само спят.Или повечето от вас са с бебета и те са по-игриви още.Моя е тригодишен и се заиграва с гумен кокал и топка, но за 10 мин.После изплезил език си гушва играчката и си ляга на хладно.
Публикувано: 05 July 2007 - 10:38 AM
И Ричи също е много ама мноооого поспалив, а тепърва ще направи 8 месеца.:-) Отначало много му се чудехме вкъщи нормално ли е да спи толкова много, но е напълно здравичък. А освен това като сме навън за разлика от другите кучета ми прави впечатление, че предпочита да души нещо, отколкото да тича. Може да седи и да души едно стръкче тревичка по сто пъти от горе надолу и обратно ако не го дръпна.....E естествено ако му се изпречи гълъб се затичва набързо.:-)
Публикувано: 05 July 2007 - 06:29 PM
Здравейте!
Шарки е страшен сладур...Мн е готин! bravoS 1super
Ние пък не се спираме...Нз кога спи,но има ли някой вкъщи не се спира...Мн е игрив и това доста ме радва,но...Дано си остане такъв и да си играем...Сега се гоним в апартамента,учим се да донасяме топката,играем си с игра1ки и разбира се предимно ми джвака пръстите... r)
Мн ме радва! w)
Шарки е страшен сладур...Мн е готин! bravoS 1super
Ние пък не се спираме...Нз кога спи,но има ли някой вкъщи не се спира...Мн е игрив и това доста ме радва,но...Дано си остане такъв и да си играем...Сега се гоним в апартамента,учим се да донасяме топката,играем си с игра1ки и разбира се предимно ми джвака пръстите... r)
Мн ме радва! w)
Прикачени файлове
-
z_Tobi_si_igrae.JPG (57.41K)
Брой сваляния: 124
Публикувано: 08 July 2007 - 08:53 AM
Хей шар-пейчета, много сте мълчаливи тези дни. Нашият разбойник откри две оси в един ъгъл на терасата тази сутрин и скочи върху тях да им се кара лаейки. Добре, че го видях навреме по какво лае и го прибрах, че не се знае кой щеше да плаче накрая :-)
Публикувано: 08 July 2007 - 07:00 PM
Цитат
Цитат
Здравейте
Някой може ли да ме насочи към добър ветиринар за Шар Пей в Бургас
Някой може ли да ме насочи към добър ветиринар за Шар Пей в Бургас
Нали сме му правили операция на очичките?Това предполага че вече си имате ветеринар...
Да просто сондирам мнения. А и до колкото съм запозната при ветиринарите също има специализация - офтамолози, хирурзи и др.
Публикувано: 08 July 2007 - 10:45 PM
Дам така е има специализация.Сигурна съм че имаш визитна чартичка от клиниката в която е направена операцията на Шарки.Там си пише какви услуги се предлагат...."хирургия,очна хирургия..."Но все пак е супер че питаш за други доктори.Това показва че искаш най-доброто за Шарки.Това ме радва,той е готино куче,лигльо.Абе сладур w) .И накрая да поясна коя съм аз че да не се шашкаш.Аз работя в клиниката където му беше направена операцията.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 10 July 2007 - 08:17 PM
Каква мила картинка са двамката! w) Много са сладки! bravoS
Пусни още снимчици да им се порадваме.
Пусни още снимчици да им се порадваме.