Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 03 July 2007 - 10:33 AM
Благодаря
В никакъв случай не говорех за сурово месо, а за специално приготвени кучешки маджи с определен вид месо, което е обсъдено частично в едната тема.
В крайна сметка зная, че гранулирата е балансирана и предвидена най-добре, не споря. Реално погледнато, не съм си мислила да си храня кучето 50:50. Просто търся фактическите характеристики точно защо b) Все пак и половеинката си трябва да убед в това, защото той е на малко по-различно мнение.
tutin,
успех със сладурката! s)
Публикувано: 03 July 2007 - 10:48 AM
tutin, съжалявам да разабера, че има проблем с вашата сладурана. s) Мислили ли сте да я изследвате за глисти? Това ми мина през ума, като казваш, че се е хранила добре, а въпреки това е отслабнала... А може би отслабването е следствие на комбинацията усилен растеж + интензивно движение.
Вярвам, че бързо ще я вкарате във форма. Успех!
Публикувано: 03 July 2007 - 03:28 PM
Добра идея е да се консултирате с лекар (разбира се в случай, че и при вас не пълнее), но вярвам, че така или иначе правите най-доброто за нея. Дръж ни в течение!
Anelly, благодарим w)

Публикувано: 03 July 2007 - 05:22 PM
Сега пък ново 5...Нещо е захапало Тоби под гушката и е станала буца...Веднага го заведах на доктор и му сложиха инжекция,някакжо масло и ни дадоха мехлемче...УЖАС!!! oleeee
Междувременно се ядосвах и с тази Гинка Винчева от която взех кученце...Сега ще се гоним и лъжем пък за паспорта-унгарският...Вярвате ли ми че ми писна вече!!!Искам да знам на коя дата е робед този палавник,но...за сега все още само предполагам...Ще я поизчакам още малко... a)
Кажете ми как да сложа снимка на Тоби под името ми???
Дайте и някакъв съвет за ходенето до нужда???Пробвах всичко почти което прочетох,но нищо...не помагат...Дали не е още малък и като не излиза,но едва ли?!Помощ!!! bash
Прикачени файлове
-
z_Tobi__o_.JPG (57.48K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 03 July 2007 - 09:29 PM
от две седмици имам 6 месечен Шар Пей и минавам през всички ваши патила - основно спора по въпроса кой кого разхожда / аз него или той мен b) /
днес си оперирахме очичките и се надявам всичко да е наред, но ми прави впечатление че тази вечер започна да ръмжи когато се приближи друг човек към него. За колко дни би трябвало да се успокои? При вас как мина възстановяването?
Публикувано: 04 July 2007 - 03:14 PM
Прозвуча ми успокоително,з-то ако знаете какви чудеса прави вкъщи,но пък май всички сте минали вече през това...
Тоби става страхотен...Толкова бързо расте и толкова красив става... w)
Прикачени файлове
-
z_Tobi_Plezlioto.JPG (55.66K)
Брой сваляния: 132
Публикувано: 05 July 2007 - 09:47 AM
Публикувано: 05 July 2007 - 10:38 AM
Публикувано: 05 July 2007 - 06:29 PM
Шарки е страшен сладур...Мн е готин! bravoS 1super
Ние пък не се спираме...Нз кога спи,но има ли някой вкъщи не се спира...Мн е игрив и това доста ме радва,но...Дано си остане такъв и да си играем...Сега се гоним в апартамента,учим се да донасяме топката,играем си с игра1ки и разбира се предимно ми джвака пръстите... r)
Мн ме радва! w)
Прикачени файлове
-
z_Tobi_si_igrae.JPG (57.41K)
Брой сваляния: 124
Публикувано: 08 July 2007 - 08:53 AM