Публикувано: 15 September 2007 - 12:25 PM
ще пътувам едни +- 1300км до Русе и обратно (ама през Търново), за да се насладя на едно вероятно прекрасно кучило с родословие b)
Искам едното от двете момиченца там да стане мое към ткрая на месеца и много се надявам всичко да бъде ОК...
Jessika,
Мисля, че лаят на съседските кучета е нещо нормално и в общи линии най-много и бебока да се разджафка.. или разгрухти, което е по-характерно за тази порода b) b)
За спането- по дебелите книги и по форумите май се препоръчва да не е в спалнята при теб, а леглото му да бъде на др. място, закътано (за да може да се усамотява там и да му е уютно). Пише и да не спи при теб... и да не се храни преди теб... но тези и подобни неща може би сама ще ги прецениш в движение :)
към всички:
Знаете ли някой голям и добре снабден магазин, в който да продават на място леглата на феърпласт или други подобни, както и от хубавите храни, играчки, гребени и т.н. ??? Иска ми се да позяпам някъде наживо, иначе съм намерила няколко онлайн магазина.
Някой сеща ли се за нещо по-специфично, на което трябва да обърна внимание утре като ходя при малките?!?!? ?!?!? ?!?!? worthy worthy worthy