Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 30 October 2007 - 10:42 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 08:35 AM
Аз вчера преди да изляза за работа я гледам нещо й стана спря да диша... реших че пак е яла бързо бърках и в устата да повърне ама нищо не излезе стисна си устата и не си поема въздух само грухти мъчително.. Заведохме я при вет-а и той я прегледа и каза че й няма нищо било "хълцане на вътре" и само ни показа как да я масажираме и да й мерим температурата... :'( :huh:
На вас случвало ли ви се е такова нещо? :rolleyes:
Публикувано: 31 October 2007 - 09:25 AM
Публикувано: 31 October 2007 - 02:08 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 02:27 PM

Публикувано: 31 October 2007 - 02:31 PM
Аз не съм много за този форум... но съм голям фен и често надничам тук...
Понеже и аз имам подобен проблем с чистенето на уши... моят хинт е следния:
издебвам го докато е сънен, защото тогава е особено гальовен и е със
забавени реакции и тогава... пъхам разтвора
При мен действа... Успех на вас в борбата !!! ;)
Публикувано: 31 October 2007 - 02:38 PM
И все пак много си зависи от кучето, всеки си го познава най-добре и може да предположи кога и как да го "излъже", и дали нещо ще работи при него. Важното е да има хинтове B)
Bambalina, поздрави на Самуил от нашата малка глутница :wub:

Публикувано: 31 October 2007 - 02:58 PM
Публикувано: 31 October 2007 - 03:09 PM
почистването (с намордника имам предвид) не му дадеш наградка
и да го хвалиш много много много... ;) .... казва това, защото ние
за храна всичко правим .... :blink:
Умувам си просто ;)
Реншиии... твоята глутница.... хммм... какво намачкване съм и намислила само...
Публикувано: 31 October 2007 - 05:06 PM
Jessika-а за проблема с халцането да и ние го имаме това се получава защото ядат много бързо и немогат да си поемат въздох.... :rolleyes:
Ранд-аз никога съм нямала такива проблеми с Нора нашите проблеми са от типа,че много лае и много играе,в началото небеше общителна но сега е извеждам всеки ден с други кучета и свикна много сам доволна.. :->)
renshi-здр. мила аз със Нора с ошите нямам такъв проблем почиствам е с тампон за грим както казваш ти,но с слаб спирт.Незнам какъв е този мехлем който вие ползвате...?Мен ми е трудно с възпитанието и на някой неща е научих много лесно ама на други немога въобще :( Като например да си спи на мястото или да стой там невъзможно е... :huh: Др.нещо на което немога да я науча е да ляга или пък да върви редом с мен... :gnqv:В последно време не ме слуша за нищо и е станала много своенравна но се надявам да влезе в релси скоро време... :pionercheta:целувки на всички:wub:
Публикувано: 31 October 2007 - 05:23 PM
Аз ползвам Епи-Отик, и много други със сигурност го ползват - това е гъста течност, която се капе в ушите и доколкото знам "втечнява" ушната кал от ушния канал, като по този начин я изкарва навън. После забърсвам това, което излезе с тампон, пак напоен със същото нещо. Много е удобно и ефективно, щом веднъж преодолея проблема с капането. И двете като ме видят, че се задавам с флакона и тампоните започват да се мислят за суперкучета и че могат да летят ;D

Публикувано: 31 October 2007 - 05:31 PM
Публикувано: 01 November 2007 - 12:06 AM
Еми от София сам и го взехме за 600 лева.Снимки сега точно не мога но в най-скоро време ще кача :)
На 40 дена е и много бързо свикна с обстановката,което ме учудва.
Публикувано: 01 November 2007 - 01:40 AM
yani4ka ти ме очудваш с тези толкова много въпроси :yahoo: :yahoo: :yahoo: хяхях
Аз имам да се оплаквам чудя се как да кажа какво стана...Ми... :'( :'( :'( одеве какво стана едно улично куче ни нападна и мен и моята малка Нора много се оплаших и направо изпаднах в истерия :mazohist: когато се прибрахме след разходката видях че моето патенце беше в кръв(само моцунката и да бъда точна) :-Стана ми гадно защото си помисли че това куче ште охапи и мен а ние си бяхме с повода и си вървахме спокойно ...бясна съм... :gnqv:Хубаво е да си държат безпородните невъксинирани бясни кучта в къщите си....ох съжалявам за израза ама ми е много мъчно защото моето малко паленце е само на 2 месеца и половина.... :prase: :zaek: :ribok:ЧАО ОТ МЕН ЗА СЕГА.... :- :- :- :- :- :-
Публикувано: 01 November 2007 - 08:38 AM
А ние си научихме мястото много лесно когато и се скараш за нещо я занеси на мястото й повикай й малко като и повториш място... Шяа се научи че "мястото" й е защитена територия на която няма да й се случи нищо и никой няма да и се кара.. там може да си почива без да пречи на никой. :P
timibg Честито! да ти е живо и здраво бебето и много да те радва... :yahoo: