Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 17 September 2009 - 10:26 AM

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 17 September 2009 - 11:17 AM
Защо? Аз казах да ми кастрират Зак и всичко е ок.
Честно казано си мисля, че това им е задължението. Първо кастрират, после всичко друго.
П.П. natali_hera, в десен долен ъгъл на всеки твой пост има думичка "Редактор".
Можеш да си поправяш постовете, а не да ги пескаш един след друг.
Публикувано: 17 September 2009 - 11:33 AM
Защо? Аз казах да ми кастрират Зак и всичко е ок.
Честно казано си мисля, че това им е задължението. Първо кастрират, после всичко друго.
Ами например заради пълната липса на постоперативна грижа, мръсотията, в която ги хвърлят, общите клетки. Аз преобърнах света да не кастрират Ронго в изолатора, а с кастрираните точно този ден не всичко беше наред после, макар да оживяха.
Публикувано: 17 September 2009 - 11:55 AM
А и става въпрос че от изолатора са длъжни да кастрират всяко попаднало там животно,не само безпородните,а им става навик да не кастрират породистите,което адски много ме дразни.
Публикувано: 18 September 2009 - 07:58 AM

Публикувано: 18 September 2009 - 10:06 AM

Публикувано: 18 September 2009 - 10:46 AM
Днес ще го изкарам. Отива при още един ваймаранер, който сутринта е успял да си оплете червата и в момента е на операция :(

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 18 September 2009 - 02:37 PM
Днес ще го изкарам. Отива при още един ваймаранер, който сутринта е успял да си оплете червата и в момента е на операция :(
Лъчезар,като можеш ми пиши повече - ако искаш на ЛС, че много ми легна този куч на сърцето и все го мисля!
Ако има нужда от нещо за него, кажи!
П.П. Стискам палци за другия!!!!
Публикувано: 19 September 2009 - 01:06 PM
Аз съм студентка от София, нямам много средства, но тези дни, след като си получа стипендията ще даря известна сума, след като за мен няма по какъв друг начин да помогна до този етап. Един ден ще си осиновя куче или две от там, но в момента ми е невъзможно, а така много искам! Живо се интересувам за кучетата там, а и не само там. Благодаря ви за снимките, които правите и за информацията, която давате. Чрез нея всички, които решат, могат да се запознаят с истината, а не с лъжата, на която всички вярват, че щом кучето бъде прибрано в приют нещата се оправят. Иска ми се повече хора да видят истината и все по-малко от тези, които искат куче, да си го купуват от магазин или борса. Благодарение на вас и моите очи се отвориха!

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 20 September 2009 - 06:46 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 20 September 2009 - 08:31 PM

Сега един приятел ми каза, че в тях има кучешка храна Dog Chow, около 7кг. и половина и мислим средата или края на другата седмица да я занесем. Само да ви попитам, искам да купя и аз около 15 - 20 кг храна, само ми кажете коя да купя :) Реших, че е най-добре да я занесем там, но не знам дали така се прави принципно... Аз съм с кола и горе долу този район ми е познат, т.е. имам вила на село Мировяне, Сеславци ще го намерим лесно, надявам се... Не че не съм свикнала да се лутам с колата...

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.