Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 25 September 2009 - 10:57 PM
Ловното куче пак си е ловно куче :-) Гледат го като писано яйце заедно с едно гонче което измъкнах от Сеславци зимата.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 26 September 2009 - 08:02 AM
Ловното куче пак си е ловно куче :-) Гледат го като писано яйце заедно с едно гонче което измъкнах от Сеславци зимата.
Lutchezar, много се радвам за ловното куче - Супер!
Разбира се, също така стискам палци и за кокера! Дано има късмет и за крачето му. Ще се радвам, ако ни дадеш и по-нататък инфо.
Публикувано: 26 September 2009 - 08:28 AM
Супер!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 26 September 2009 - 09:30 AM
Тази сутрин към 9ч отидохме, за да вземем лабката. Кучинка, обаче не беше там. Обясниха ни, че собствениците й са викнали Екоравновесие, за да дойдат да я вземат и кастрират. След това, Екото са я е върнала на собствениците.
Искрено се надявам да е така и лабчо да е добре.
Много се радвам за кокерчо!!
Публикувано: 26 September 2009 - 09:50 AM
Съжалявам, че се разкарвахте.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 September 2009 - 10:59 AM
Тази сутрин към 9ч отидохме, за да вземем лабката. Кучинка, обаче не беше там. Обясниха ни, че собствениците й са викнали Екоравновесие, за да дойдат да я вземат и кастрират. След това, Екото са я е върнала на собствениците.
Искрено се надявам да е така и лабчо да е добре.
Еко-то не се ли "грижи" за безстопанствени животни???
Как така някой си решил Еко-то да му кастрира кучето и после да си го прибере? Такива неща редни ли са изобщо, ако така се е случило?
Или вече нищо не трябва да ме учудва
Но както и да е ... Дано кучица наистина е добре. На кокерчо, успех!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 26 September 2009 - 11:40 AM
Това дого аржентино ли е (не се вижда добре)?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 September 2009 - 11:54 AM

Публикувано: 26 September 2009 - 03:04 PM
Не сме се разкарвали, аз не го възприемам така. Рано или късно, щяхме да стигнем от Сеславци, било за това или друго куче. Благодараности на всички, които качвате снимки и разбираме какво става там!
Публикувано: 26 September 2009 - 08:11 PM
Хайде да видиме какво ще кажат докторите и тогава ще видиме къде ще е и какво ще се прави и колко ще струва. По-интересно ще е кой ще го вземе.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

Вход

Горе
Цитиране +