Публикувано: 28 September 2009 - 07:53 AM
Едно момиче се интересува и иска кокера.пишете й моля ви се на този e-mail:
dimitrova888@abv.bg
vidqh obqvata za ku4enceto, naskoro moeto po4ina i si tursq novo jivotin4e, tui kato sum studentka ne moga da si pozvolq skupi porodi, tova e mn sladko i bih mu pomognala, ima samo problem, 4e ne sum ot sofiq i ne q poznavam dobre, redovno minavam ot tam, za da putuvam do plovdiv, ina4e sum studenta v pleven, ako o6te e pri vas dali 6te moje da obsudim kak da vi namerq ili da se vidim i da mi kajete ne6to pove4e za jivotnoto, izvinqvam se za bezpokoistvoto, no nikoga ne e izli6no da popita 4ovek.
И още едно момиче пита за кокера:
dixydreams@yahoo.com
Zdrasti,kazvam se Desi i v momenta iskam da si vzema ku4ence.Vidqh tova ladur4e i na edno drugo mqsto,za6toto mnogo mi se iska da si vzema takava poroda,a nai-hubavoto 4uvstvo na sveta 6te byde da znam,4e sym go spasila ot jivot v priut.Imahme bolonka,koqto obojavahme i be6e 4ast ot semeistvoto ni.Mnogo tejko priehme smyrtta i predi nqkolko meseca,za tova iskam da si vzemem ku4ence,koeto da jivee vytre i da mu se radvame.
Kak da se svyrja s tozi priut,kakvi sa iziskvaniqta?Kyde se namira?Moje6 li da mi kaje6 ne6to pove4e i za ku4enceto i za priuta?
Mnogo blagodarq.Kolkoto po-skoro,tolkova po-dobre...:)
Pozdravi