Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 27 October 2008 - 04:53 PM
Трябва да отидеш в 13.00ч., тогава е най-удобно. Ще предупредя управителя.
Публикувано: 29 October 2008 - 11:34 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 11:52 AM
Между другото nort2005 знаеш ли какво са им правили в сряда,защото като отидох прибраха трупа на едно дребничко кученце(не знам дали е от тези).Едва ли е било евтанизирано,защото е агресивно...
Иначе нещата май си продължават в същия дух като преди.Тръпки ме побиват от това място и тези хора.Ужас е!
Цитат
Ако искаш може да ходим заедно,защото ако ходим по една не можем да носим храната.Трябват им най-малко по 2 чувала и 5,6 консерви(абсурт да ги носи сам човек на ръце).Работя на схема 2 на 2,та ако искаш да ходим заедно-ето това са датите през седмицата,когато почивам 6,7,10,11,14,18,19,26,27(избери си дни и ми пиши,за да се разберем и с другите момичета,които ходят).Добре е,че си свободна в сряда защото 2-те мацки ходят в понеделник и петък и така ще им се пада хранене през 2 дни.
nort2005 от къде да взимаме храна,защото нямам възможност да помагам с пари или да купувам аз?Доколкото разбрах,се събират средства по общата сметка.
Публикувано: 31 October 2008 - 12:01 PM
Както писах и преди, мога и да купя, но идея нямам каква е целесъобразно. Не пазарувам на едро, така че не знам откъде може да е по-рентабилно, всякакви идеи и инфо са добре дошли.
Публикувано: 31 October 2008 - 05:20 PM
Единият чувал , останал от вчера, си стоеше. Той е 10кг. Ако ходите в сряда, занесете само 8-10 консерви и менюто ще е готово.
По правило хранят кучетата сутрин в 8.00ч. Ако някой реши да отиде и не може да занесе гранули, може да ми се обади от предния ден, за да не им дават дажбата сутринта и полагащите се гранули ще можете да разбъркате с носените от вас консерви. Но трябва да сте сигурни, че ще отидете, за да не останат кучетата съвсем гладни за деня.
Храната купувам от борси - на Семинарията, в "Хаджи Димитър" или от Метро нещо на промоция, защото в магазините надценката е доста височка.
Има 5-6 кучета в постройката, които се считат за агресивни. Там е мрачно и влажно, много е гадно. Давам и на тях, защото са взели-дали горките. Там има възможност само през решетките - хляб, банички, рагу, наденици, кренвирши.
От тях взех две - едното е при моя приятелка, безумно страхливо е. Другото е при мен - от третия ден се отпусна и сега е супер гальовно и мило. За 6 дни у дома вече не й стърчат кокалите.
Който има желание да помогне, да се свърже с Мил.
Публикувано: 31 October 2008 - 07:06 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 09:36 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 10:13 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 10:28 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 November 2008 - 07:08 AM
Относно намирането на стопани - дано. Засега сме измъкнали 4 животни, 3 от които от вътрешните клетки, които са си направо "душегубки".
Публикувано: 06 November 2008 - 10:46 PM
Публикувано: 06 November 2008 - 10:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 November 2008 - 11:53 PM
Цитат
Не е д-р Бобадова, а д-р Станкова.
Докторката /Станкова/ също е забелязала кожния проблем при последното куче и в понеделник ще му сложи Адвокате - за външни паразити и демодекоза.
Някой да има информация за кучешки къщички на нормални цени?
Публикувано: 07 November 2008 - 12:07 AM
Цитат
Естествено, да.
Кики и Вайолина, а на вас наистина ви се възхищавам. Аз, ако бях без кола, никога нямаше да отида до Сеславци - просто нямаше да се реша да тръгна.

Вход

Горе
Цитиране +