Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 05 November 2009 - 03:33 AM

Публикувано: 06 November 2009 - 01:15 PM
Това е питбула.Както казах мъжки,красив,видимо здрав,без белези.
Бил агресивен към други кучета,въпреки че ризена му ръмжа и го лаеше,
а пита не му обръщаше внимание.Само плачеше жално и се мушеше през решетката,
погалих си го спокойно.Няма много време,обявен е за агресивен и знаете какво го чака :(
Публикувано: 06 November 2009 - 01:19 PM
Публикувано: 07 November 2009 - 10:18 AM
Храната от холандските ни приятели свършва, има още само за понеделник и сряда. Благодарение на холандците, сеславските кучета цял месец хапваха нещо качествено и вкусно. Е, разбира се, поомешано с около 90кг седмично нискокачествени сеславски гранули и 60кг среднокачествени. Беше им добре на кучовците.
А за вчера и идния петък трябва да благодарим на SMitreva - тя е осигурила дарение от 250кг гранули за Сеславци. Вчера с д-р Станкова са нахранили кучетата със 150 от тях, останалите са за следващия петък.
Така че, който може - да помага. За след 15.ХІ. няма храна, съответно доброволците ще преустановят ходенето си в Сеславци.
Публикувано: 07 November 2009 - 02:58 PM
Публикувано: 07 November 2009 - 04:36 PM
Тази организация подпомага изолатори в Унгария и Румъния. Спасяват кучета също така от там. Аз мога да помогна с превод, разговори по телефона ...
Вече им писах. Ако има отговор, ще пиша тук.
Публикувано: 07 November 2009 - 05:27 PM
в Германия в големите супермаркети като нашите Метро, Кауфланд, Билла и т.н. след касите има едни големи панери и хората пускат консерви с кучешка и котешка храна и те после отиват за приютите. Не ми изглежда толкова сложно да се реализира и тук.
Само споделям мнение, ако не мислите, че е подходящо в тази тема изтрийте го.
Публикувано: 09 November 2009 - 11:36 AM

Бултериерът замина на лечение, защото е зле горкия, а и отгоре на всичко е толкова слаб, че прилича на лисиче. Искренни адмирации към Лина, че реагира така светкавично, защото Лиско нямаше да го бъде дълго там.
Много благодарности и към Радостина, че се пребори при тази конкуренция ние да вземем стафа! Новите му попечители гарантират, че новият му живот ще е добър и ще бъде обгрижван и обичан и ще има винаги информация какво става с момченцето.
Публикувано: 09 November 2009 - 11:59 AM
0887780284
Публикувано: 09 November 2009 - 12:01 PM
Там е от 2 седмици.
Според мен имаше една порода, май Папилон се казва, но не съм сигурна...
Публикувано: 09 November 2009 - 12:03 PM
Моля, спрете да пишете с главни букви! Това се према като крещене във форумите.
Също така има бутон "редактирай", с чиято помощ да допълвате постовете си, а не да пускате поредни.
Следващи постове, които не отговарят на правилата ще бъдат изтривани.
мод
Публикувано: 09 November 2009 - 02:42 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 November 2009 - 04:20 PM
Добре, че не са още започнали истинските студове, че не ми се мисли... Като си спомня миналата година какъв ад беше, насред това поле. Сега е по-добре - повече къщички, завивки, ето и цял месец се хранят животинките с хубава храна. Но както и да го мислим, това си е градски изолатор.
Публикувано: 10 November 2009 - 04:23 PM
Възползвам се от възможността да благодаря, както и да ви уведомя, че всички кучовци в Сеславци ще трябва съвсем скоро да се простят с глистаците си...

Публикувано: 12 November 2009 - 02:22 PM
Имаше кървящи след кастрация.Просто кошмар.
Поне гледачите изявиха желание да ми помогнат и свършиха доста работа.Има питбул в бяло и кафяво.
Целия е в белези,ужасно смачкан психически.Лежи на топка и не мърда.
Като влязох при него не ми обърна никакво внимание,не повдигна глава,дори не ме погледна.
Не можах да видя пол,възраст и т.н.Взет е от филиповци,на 09.11.2009г.Пишеше ,че е агресивен.
Утре ще сложа снимки.
Ризеншнауцера си е там,Гошко си влезе при него и не го изяде.Булонките ги нямаше.
Имаше всякакви сакати и болни животни.Ужас просто!