Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#1301 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests: Животни, разстения и наука.

Икона за мнението  Публикувано: 27 November 2009 - 10:07 AM

Няма ли? Жалко!?! :-( Все пак по телефона ми изглеждаше свестен човек, но ... човек никога не знае!
User's Signature

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!

Не са ме хапали животни ... само ХОРА!

#1302 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 November 2009 - 10:11 AM

Цитат(natali_hera @ Nov 27 2009, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма ли? Жалко!?! :-( Все пак по телефона ми изглеждаше свестен човек, но ... човек никога не знае!

А какво стана с двата рота, които твой приятел взе от там?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1303 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 November 2009 - 10:11 AM

В Сеславци има изолатор/приют,а не развъдник за породисти кучета!

И как може да ти звучи сериозно,човек,изброяващ толкова породи?
За какво според теб ще ползва тези кучета?
User's Signature

Качена снимка

#1304 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 November 2009 - 10:20 AM

elena07, може и да си права, все пак това са едри кучета, и могат да се използват за бой. Не се бях замисляла над това. а относно ротовете, прилагам 1 снимка че другите не знам къде са, иначе са СУПЕР! Живеят си заедно с едно бебе, намерено на улицата. Човека който ги взе има възможност да ги гледа и го прави отлично!
п.п. датата на фотоапарата не е сверена и затова е 2005г.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#1305 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2009 - 10:23 AM

Жалкото е, че всеки като Натали може да иде да си вземе куче от там.
Обяви от Натали:

Цитат
Заглавие: Продавам малки ротвайлерчета
Област: София

Допълнителна информация:

Продавам ротвайлерчета от чистокръвни родители.

Цитат
Здравйте! Ако случайно някои ваш познат или самите Вие подарявате куче, малка порода от сорта на чихуахуа, кокерче, пинчер или нещо подобно моля да ми се обади на ****. Кучето на една съседка почина от старост. Беше на 19 години, и много го обичаше! Сега си търси куче, но няма интернет. Моля, за една услуга!

Има и за изгубеното дого.
Една от умрелите ротки в Сеславци твърди, че е нейна, загубена била преди време.

На практика Натали е Алиса, която престана да пише, след като беше банната от ротфорума, тъй като започна да предлага и пуска за разплод своя ротоподобен приятел, след което да разпродава бебета от "елитни" родители.
Виждам, че си прави фермичка за ротове.
И тъй като правилата на форума забраняват да се ползват два аканута - ще се погрижа този й акаунт да бъде спрян.
Не съм казвала на никого точно това, но Алиса, твоето място изобщо не е в този форум, в нито един от неговите раздели! Жалко, че едно дете така и не разбра какво значи да си отговорен и да обичаш животните без да ги ползваш за финансова облага.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1306 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 27 November 2009 - 10:23 AM

На мен това куче прилича на кутре, а не на възрастен рот.
Може би датата все пак е сверена?

П.П. М-да, нищо ново под слънцето.

#1307 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 10:39 AM

Не съм казала, че нямам други кучета, нали? Всъщност, ето каква е историята: имах 2 женски ротвайлерки (едната от които ми я бяха подарили - Хера) Другата ротвайлерка е Мира и тъй като разви 3 пъти фалшива бременност най накрая решихме, че трябва да я заплодим. В продължение на един час търсене по обяви, намерихме Ричи - кучето на Алиса и ги заплодихме, защото Мира няма родословие и не можахме да я заплодим с родословен!!! Това за подаряването на куче малка порода е ИСТИНА! Просто на съседката и почина кучето и сега си търси друго! Дого аржентиното е на братовчед ми, а имаше и едно чао чао, което ми го ОТКРАДНАХА от двора. Това е цялата истина, и НЕ СЪМ АЛИСА!!!
User's Signature

#1308 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2009 - 10:41 AM

О да, забравих за чау-то... А Ричи е понеже много родословен та недей.
Спри се.
User's Signature

#1309 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 10:44 AM

Stassi, моля те, покрий го с нещо този хубав диван, не искам да пострада, и какъвто е светличък...
И пускай от време на време по някоя снимка, да им се порадваме.
Добре, че ги взе душиците, че там е, не ми се говори. Тази сутрин са намерили едно от кучетата, съквартиранти на Жорко, със заклещена в решетките глава и почти изцяло одрана, смъкната кожа на тялото и краката. Другите кучета жив са го одрали, пълен ужас! Евтаназирали са го, д-р Станкова го е видяла. Това куче и аз го видях в понеделник, имаше много лоши рани по задните крака и опашката, но през ум не ми мина, че това е причината. Точно тогава Жорко има късмета да си заклещи главата и да запищи. И той имаше рани от ухапвания, значи и на него му се е случвало същото. Ще се побъркам.
И друг път сме намирали изпохапани до смърт кучета, но това дори не е можело да помръдне, докато са го разфасовали. Ужас. Животните там направо изтрещяват, затворени, побъркват се и започват да правят глупости.
Сега докторката е там и ще се опита да ги "поразреди", но как ще стане при толкова много кучета, не знам.

#1310 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 10:46 AM

И за ротвайлерите - при добър човек са! И ако това Ви прилича на малко кутре ... Първо, датата НЕ Е сверена и второ, това не е моето куче, моето се казва Мира, а това е Лейла! Мъжкото е Бруто. Мога да Ви дам дори и адрес, за да видите истината с очите си, ако не ми вярвате. И ако не сверявате, телефоните на мен и на Алиса - те са напълно различни! Да, признавам , че познавам Алиса, но това не променя нещата. И какво общо имат тези глупости от сорта на "Натали е Алиса" с кучетата в Сеславци??? Само с писане не помагаме на животинките, обречени да гният в онзи АД! Не съм първата, не съм и последната, съгласил/а се с това мнение...
User's Signature

#1311 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 10:48 AM

Звучи адски гадно, но жалко, че не са го снимали. Да напомним какво означава "приют" по нашите ширини.
Понякога в такива групи има един луд, който пали глутницата. Идея нямам в тази уродлива ситуация по какви признаци би могъл да бъде разпознат...
User's Signature

Качена снимка

#1312 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2009 - 10:55 AM

В случая не е до един луд. Като се заклещи започва да пищи, което инстинктивно настървява другите да го нападат. От това той още повече пищи и така. Просто кошмар.
Иначе си има отявлени побойници,но това е друго.

На теория ще е супер да се заварят още пречки на решетките, да не им влизат главите в дупките.
User's Signature

#1313 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 11:17 AM

"...да ги ползваш за финансова облага" Е то пък много голяма печалба, да знаеш!!! 100 лева?!? И ако на това му казваш да спечелиш нещо ... Даже е загуба - в момента имам малко ротче или както вие се изразявате "ротоподобно", което се нуждаеше от операция, струваща 97 лв. Но да не броим и тревогите, които хвърлих - дали ще преживее операцията, дали после няма да му стане нещо и т.н. На това ако му казваш "не разбра какво значи да си отговорен и да обичаш животните"?!? Но никъде във форума не пише, че трябва да описваме всичките си животни ...

Няма да се занимаваме повече с твоята особа. Спри да спамиш темата.
мод

User's Signature

#1314 Потребителят е офлайн   neofly Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 11:41 AM

Някой има ли снимки на това, което се е случило?

#1315 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 11:54 AM

За жалост, никой не го е снимал!
User's Signature

#1316 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 01:56 PM

Да, явно, че трябва да се сложи мрежа на клетките, до определена височина, иначе ще има и други такива случаи. То и досега кой знае колко пъти е ставало така, но ние няма откъде да знаем.

#1317 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 November 2009 - 11:43 PM

Ужасно :(. Нямам думи направо tc_073.gif. И после разни въз глуповати момиченца и техните още по-тъпи мъжове идват във форума да пишат как сме фашисти, защото държим на кастрацията и как видиш ли на кученцата от изолаторите се осиновявали пък за техните домашно развъдени безпородни ли нямало да се намерят хора zz_020.gif. За такива не глоби трябват ами обществено полезен труд в изолатора! Да гледат месеци наред ужаса, които вие виждате всеки Божи ден, в който сте там!

#1318 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2009 - 11:57 PM

Това за обществено полезния труд е мнооого добра идея! ae_085.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#1319 Потребителят е офлайн   my_kaya Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 November 2009 - 12:04 AM

Цитат(blueocean @ Nov 27 2009, 11:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това за обществено полезния труд е мнооого добра идея! ae_085.gif

Абсолютно, уникално добра идея е. Дори едно ходене ще им вкара малко акъл в главата.
User's Signature

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...

Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

#1320 Потребителят е офлайн   stassi Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 November 2009 - 12:37 AM

Тази Жоркова клетка е кошмарна. Самият той преди седмица, като го взехме, имаше няколко отворени рани. С малко антибиотичен спрей всички хванаха коричка. Остана само една между лакътя и гръдния кош, която е по-трудна, защото от движението на крачето по-бавно се затваря, но има добър прогрес.
Както и да е. Не е до раните - а до психиката.
Жорко много бавно започва да общува с останалите (за разлика от Жужка, която от първия ден влезе в дворните игри). Засега е приятел само с Ерко, ходи с него насам-натам, гуши се в него като спи, но Ерик си е добър мечок, с него всеки намира приказка. От нас още се плаши, гледа да не се засичаме из къщата, крие се, не идва и като цяло се стреми да претендира, че съвсем, ама съвсем го няма. Иначе наваксва с храната. Даваме му по малко, но по-често от на останалите, за да има повече поводи на ден да върти опашка и да е доволен около нас. Днес беше и изкъпан най-после, та сега вече не мирише на пикня, а на мента и боровинки.
Изобщо - страхотно момче, но ще му трябва много рехабилитация. Дано, дано другите са с по-силен характер, че да не се сдухват толкова.
Сещам се кое е кучето, с което се е случила тази гадост. И аз забелязах миналата седмица, че е зле и надали ще се справи.
Имам вкъщи 5-6 метра оградна мрежа (от онази зелената). Предлагам да я донесем през седмицата в Сеславци и да я закрепим от вътрешната страна на ограждението. Мисля, че ще помогне.

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни