Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 27 November 2009 - 10:11 AM
А какво стана с двата рота, които твой приятел взе от там?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2009 - 10:20 AM
п.п. датата на фотоапарата не е сверена и затова е 2005г.

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 27 November 2009 - 10:23 AM
Обяви от Натали:
Област: София
Допълнителна информация:
Продавам ротвайлерчета от чистокръвни родители.
Има и за изгубеното дого.
Една от умрелите ротки в Сеславци твърди, че е нейна, загубена била преди време.
На практика Натали е Алиса, която престана да пише, след като беше банната от ротфорума, тъй като започна да предлага и пуска за разплод своя ротоподобен приятел, след което да разпродава бебета от "елитни" родители.
Виждам, че си прави фермичка за ротове.
И тъй като правилата на форума забраняват да се ползват два аканута - ще се погрижа този й акаунт да бъде спрян.
Не съм казвала на никого точно това, но Алиса, твоето място изобщо не е в този форум, в нито един от неговите раздели! Жалко, че едно дете така и не разбра какво значи да си отговорен и да обичаш животните без да ги ползваш за финансова облага.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 November 2009 - 10:39 AM

Публикувано: 27 November 2009 - 10:41 AM
Спри се.

Публикувано: 27 November 2009 - 10:44 AM
И пускай от време на време по някоя снимка, да им се порадваме.
Добре, че ги взе душиците, че там е, не ми се говори. Тази сутрин са намерили едно от кучетата, съквартиранти на Жорко, със заклещена в решетките глава и почти изцяло одрана, смъкната кожа на тялото и краката. Другите кучета жив са го одрали, пълен ужас! Евтаназирали са го, д-р Станкова го е видяла. Това куче и аз го видях в понеделник, имаше много лоши рани по задните крака и опашката, но през ум не ми мина, че това е причината. Точно тогава Жорко има късмета да си заклещи главата и да запищи. И той имаше рани от ухапвания, значи и на него му се е случвало същото. Ще се побъркам.
И друг път сме намирали изпохапани до смърт кучета, но това дори не е можело да помръдне, докато са го разфасовали. Ужас. Животните там направо изтрещяват, затворени, побъркват се и започват да правят глупости.
Сега докторката е там и ще се опита да ги "поразреди", но как ще стане при толкова много кучета, не знам.
Публикувано: 27 November 2009 - 10:46 AM

Публикувано: 27 November 2009 - 10:48 AM
Понякога в такива групи има един луд, който пали глутницата. Идея нямам в тази уродлива ситуация по какви признаци би могъл да бъде разпознат...
Публикувано: 27 November 2009 - 10:55 AM
Иначе си има отявлени побойници,но това е друго.
На теория ще е супер да се заварят още пречки на решетките, да не им влизат главите в дупките.

Публикувано: 27 November 2009 - 11:17 AM
Няма да се занимаваме повече с твоята особа. Спри да спамиш темата.
мод

Публикувано: 27 November 2009 - 01:56 PM
Публикувано: 27 November 2009 - 11:43 PM

Публикувано: 28 November 2009 - 12:04 AM

Абсолютно, уникално добра идея е. Дори едно ходене ще им вкара малко акъл в главата.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 29 November 2009 - 12:37 AM
Както и да е. Не е до раните - а до психиката.
Жорко много бавно започва да общува с останалите (за разлика от Жужка, която от първия ден влезе в дворните игри). Засега е приятел само с Ерко, ходи с него насам-натам, гуши се в него като спи, но Ерик си е добър мечок, с него всеки намира приказка. От нас още се плаши, гледа да не се засичаме из къщата, крие се, не идва и като цяло се стреми да претендира, че съвсем, ама съвсем го няма. Иначе наваксва с храната. Даваме му по малко, но по-често от на останалите, за да има повече поводи на ден да върти опашка и да е доволен около нас. Днес беше и изкъпан най-после, та сега вече не мирише на пикня, а на мента и боровинки.
Изобщо - страхотно момче, но ще му трябва много рехабилитация. Дано, дано другите са с по-силен характер, че да не се сдухват толкова.
Сещам се кое е кучето, с което се е случила тази гадост. И аз забелязах миналата седмица, че е зле и надали ще се справи.
Имам вкъщи 5-6 метра оградна мрежа (от онази зелената). Предлагам да я донесем през седмицата в Сеславци и да я закрепим от вътрешната страна на ограждението. Мисля, че ще помогне.