Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 19 December 2009 - 11:37 AM
само до средата за това писах да се режат 50х50
или 50х60
направо да са готови да не губим време там да режем
въпроса е да е нещо по-здраво само не найлон или мушама - мисля, че веднага ще има фира
най-добре е с летви - ама....ще трябват доста ио си е много заигрвака да се режат
и по-трудно ще се слагат
Публикувано: 19 December 2009 - 11:48 AM
Аз нямам стар такъв май... трябва да видя дали от нашите кученца не ми е останал, ама не разчитайте много.
PS Но ми се струва, че ще бъде надъвкан за нула време.
Публикувано: 19 December 2009 - 01:51 PM
Естествено въпросът с наяждането остава, но поне ще закрепи временно положението.
Остава и въпросът как ще се закрепи. С пирони може и да стане, но такива нямам.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 19 December 2009 - 01:59 PM
вече има предложение за летви, но за в моменат няма как да ни ги
дадат по ред причини
иначе пирони ще намерим.
Само, ако може някой от тези дето ще дойдат да донесе и капачки за буркани или капачки от шишета (метални капачки)
през тях да слагаме пироните.
Инче ще се прокъса , мокета или килима каквото й да е
аз ще взема картон за всеки случай
ако няма капачки
Публикувано: 19 December 2009 - 02:53 PM

За това става въпрос - казва се ТАКЕР. Аз имам, но съм далече. Ако има как може да се купи един (виждам, че цената е 10-20 лв.) вероятно, ще е полезен и за в бъдеще.
Друго за което се сещам за преграда, но незнам дали е добре, е винил. Във фирмата в която преди работех (рекламно студио) често оставаха прилични парчета - зраво е и ще спира течението и влагата, стига да може да се намери...
Успех в начинанието!
Публикувано: 19 December 2009 - 03:48 PM
сега видях поста за вратичките на къщичките и необходимия винил .Бихте ли ми казали колко са къщичките за които е необходим ? Мисля че мога да помогна.
Публикувано: 19 December 2009 - 05:34 PM
Хубавото е, че общо взето са запразнили вече. До 4.І. няма да има нови бебета.
Лошото - че храната намалява много бързо. На ден отиват по 60кг, без никой да преяжда. Ние слагаме наведнъж това, което се полага за 2-3 дни. Но май ще трябва да намалим дажбата, а не ми се иска в тия студове.
Днес още две прекрасни кученца отидоха в приемни домове, хората ще пишат.
Прекрасно е, че вече има достатъчно къщички. Следващото нещо, от което имат нужда циганетата, са скари (палети). Та когато искат да се опнат на слънчице, да не лежат на снега, или на ла.ната, или на бетона. Идеи откъде бихме могли да купим по-евтинки, не е нужно да са нови? Ориентировъчна цена?
Публикувано: 19 December 2009 - 05:52 PM
Хубавото е, че общо взето са запразнили вече. До 4.І. няма да има нови бебета.
Лошото - че храната намалява много бързо. На ден отиват по 60кг, без никой да преяжда. Ние слагаме наведнъж това, което се полага за 2-3 дни. Но май ще трябва да намалим дажбата, а не ми се иска в тия студове.
Днес още две прекрасни кученца отидоха в приемни домове, хората ще пишат.
Прекрасно е, че вече има достатъчно къщички. Следващото нещо, от което имат нужда циганетата, са скари (палети). Та когато искат да се опнат на слънчице, да не лежат на снега, или на ла.ната, или на бетона. Идеи откъде бихме могли да купим по-евтинки, не е нужно да са нови? Ориентировъчна цена?
Могат да се използват палети, чувала съм, че хора ги вземат да ги горят.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 19 December 2009 - 05:58 PM

Цена: 11 BGN
източник
Публикувано: 19 December 2009 - 06:04 PM
Надявам се да се изразявам като хората.
Обаче капачки нямам. Ако някой има стари добре, иначе кажете да купя 1 пакет.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 19 December 2009 - 07:22 PM
Публикувано: 19 December 2009 - 07:30 PM
От строителен обект /нали тухлите са наредени върху пале/, може и без пари даже ;) там има 100%...
Публикувано: 19 December 2009 - 07:40 PM
InaG питаше има ли нужда от палети. Дали още е валидно предложението?
Публикувано: 19 December 2009 - 08:33 PM
Проверих, може би са около 50 броя на строежа. Ще питам утре дали могат да се вземат/купят. Сещам се още, че имам познати със строителни фирми. Ще питам и там. Ако не е купен и найлонът, ще видя и за цената от тях. Имам доста парчета нераждавейка /ламарина/, ако няма капачки ще свърши работа.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/