Здравейте отново, ето и малко инфо и повечко снимки на кучовците от днес.
От вътрешните клетки са върнали 4 кучета. Поне те няма да изкарат Нова Година там, така че това беше 2рата добра новина днес.
Освен девойката, която се сдоби с дом днес, има други кучета, които са социални, радват се на хората, нямат проблеми с другите кучета. Има старчета и по-млади.
И всички чакат дом.
В бебешката клетка слабичките са по-добре като цяло. Жълтата майка само скачаше да ме целува. Както и двете дребни кучета там.

Майчето днес си беше заклещила главата между решетките, слава богу се справи сама.

В карантинните клетки пита е по-зле. Кашля доста, днес въобще не пожела да яде, само плачеше и искаше да се гали. Докато му сипвах храна успя да излезе, но го хванах и върнах в клетката. Въобще не реагира на гушването от моя страна. Гледахме му и зъбите - не мога да преценя възрастта, но не изглеждаха на младо куче - изпочупени, жълти и със зъбен камък.

Това е другото "много агресивно" куче. Влязох и странно защо не ме изяде. Не ми даде да я погаля, но не се зъбеше, не ръмжеше. Просто малко социализация й трябва.

А ето и големия Рон - както го кръсти rescue. Момчето даде да му се сложи нашийник и направи няколко крачки на повод. rescue може да каже дали се е дърпал.
Наснимах го повече този път. Куца от предишното ни ходене още.

От вътрешните клетки едно дребно черно кученце може би го търсят някъде. Скоро е прибрано.
Дано си го познае някой, не знам дали е момче или момиче, май е момиче.

Това е ДиДжей. Беше във клетката до бебешката, но тормозеше другите й обитатели и са го прибрали вътре.
С хора е супер добър, само скача и се гали.
Не спря да плаче от момента, в който влязохме.

Може да го видите жизнен на снимки от предишните ходения до Сеславци. Вътре е просто друго куче.
Sorry за дългия пост. Ще пусна по-общи снимки от вътрешните и външни клетки в следващия.