Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 January 2010 - 07:30 PM
Много се радвам за момчето и добрината ви!
Само да уточня някои неща.
Първо-в сряда Рон НЕ беше кастриран.Обадете се сутринта да го направят-свършват го за 10 мин.( 0885 207 822)
Второ-разбира се добре с други кучета.В сряда не беше сам в клетката-бяха двама,че нали е много мястото,а той е дребус...и да не могат да се завъртят дори...
И последно-за въпросната отбивка-най-добрия ориентир мисля че е бензиностанцията.Като стигнете Челопечене(има табела от дясно),малко по-надолу по пътя от ляво има бензиностанция,вие сте покрай нея.
Хайде успех, стискам ви палци :)))
Публикувано: 07 January 2010 - 07:34 PM

Стискам палци всичко да мине по вода

Публикувано: 07 January 2010 - 07:34 PM
Ами това е, вие ще сте първата му крачка към истинския, щастлив кучешки живот! Бъдете здрави, много щастливи и все така добри хора!
Публикувано: 07 January 2010 - 07:36 PM
ПП. Аз ще заведа хората до там, така че няма да имат проблеми с намирането.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 07 January 2010 - 07:47 PM
Да, права си. Рязано е. Имах такъв спомен, но не бях 100% сигурна, но сега и аз го видях.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 07 January 2010 - 07:52 PM
Vikiangelova, вие сте нашия вестител на добри новини днес.

Стискам ви палци утре и съм сигурна, че ви очакват много приятни мигове с едно невероятно куче.
Изключително щастлива съм, че Рон има късмета да му подадете ръка.
Публикувано: 07 January 2010 - 08:28 PM

Не са, кастрирано е момчето. Отока беше доста голям, но вече е поспаднал.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 07 January 2010 - 08:48 PM
аз не я броя защото първия път изобщо не я видяхме
уж 4 очи гледахме за нея :)
но щом ще си имат гид
няма страшно
Публикувано: 08 January 2010 - 10:15 AM
Ще чакам да пишете какво е станало днес!
Рон е добра душа, от това, което видяхме в Сеславци. Само се гуши и иска да се гали!
Беше писано и по-горе, че Рон беше даже с пита Ченс в една клетка, така че може само да се предполага, че се разбира с други кучовци.
Наистина много стискам палци за момчето!!!
Благодарим ви, че ще се погрижите да излезе от ада, в който беше обречен до дни!!!

Публикувано: 08 January 2010 - 11:07 AM
Рон никога не е бил с Ченс в една клетка. Бяха в две съседски. Но явно са вкарали при него във вторник друго куче. Аз не успях да отида с хората, тъй като съм прикована за леглото, но моята приятелка Деси отиде с тях. Точно се чухме и разбрах, че за Рон Сеславци вече е в миналото!!!

Вики

Публикувано: 08 January 2010 - 11:27 AM
В карантинните има 4 кучета, като пита и едно много едро бяха в една клетка, въпреки свободната в съседство. Разделянето им мина безпроблемно, благодарение кренвиршите, с които rescue почерпи кучовците за празниците. Нито едно вътре не е агресивно, и четирите търсят внимание, пита го пробвахме и не е агресивен и за храна, поне към хора. Кашля доста, иначе е жизнен все още.
Жанчка, от горе написаното останах с впечатление, че са били заедно, т.к. по това време в карантината бяха само Ченс, Рон и още две други кученца, които не бяха големи като размер...
Както и да е, важното е, че Рон е вече вън от Сеславци!
Много се радвам!!!!!
Браво на vikiangelova!