И от мен малко информация. Както и снимки на малките късметлии.
Един нов работник беше изпуснал 3 кучета - едно ново и две от първата клетка, които от скоро са там. Сред тях и бялата девойка. Това се оказа и златния й шанс, защото сега е при бебетата. Тя и едното ново не създадоха никакви проблеми при хващането. Малката белушка дойде като я виках и легна до мен да я погаля, а другото куче дойде за бисквита и позволи вдигане и пренасяне безпроблемно. Третото изпуснато едвам прибрахме - аз и Pepi71 с дружни усилия. Малката бигълоподобна кучица също извади късмет, и тя е при бебоците сега. А вътре само си провираше главата през решетките, включително в съседната клетка, добре, че там кучето е добричко. Имаше и доста нови за кастрация.
Ето как се краде храна от чужда клетка:

И вече навън:

Бялата красавица:

От желание да се гали, чак се хлъзна по къщата:

Това черно-бялото от външна клетка 2 проверих дали е момче или момиче, момче е. Много добро и мило.

От бебетата, това най- тъжното кученце, което на снимките се беше гушнало в другото е убито, но не знам дали е станало в тази клетка или е било минало в друга, ужасно ми е гадно за него, малко още да беше оцеляло, днес щеше да излезе оттам. Другото мъртво бебе не беше там в сряда. Както и пухчето, което Pepi71 взе.
Единственото оцеляло от четворката е със сътахотни зелени очи.

Ето ги и късметлиите:
Малечка-Палечка

Друга малка дама:

Бебето с рани от сезал-също девойка

Жълтурчето с нараненото краче - също момиче, малката поспаливка се беше свила на топло и пак не можах да я снимам като хората.

Единственото момче. Съжалявам, че ще пусна повече негови снимки, но имах щастието да го гушкам по време на пътуването обратно. Все още с мътни очи и сладък бебешки дъх.