Новичка е(аз сега за първи път я видях).Мома.Това е момичето,което отчаяно се опитва да избяга, прави невероятни каскади и преминава от клетка в клетка.За малко щяха да я разкъсат, ако не бяхме там да я преместим в нейната си.Кучето е много застрашено,ако я измъкнете възможно най-скоро ще й спасите живота!
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 11 February 2010 - 12:27 PM
Новичка е(аз сега за първи път я видях).Мома.Това е момичето,което отчаяно се опитва да избяга, прави невероятни каскади и преминава от клетка в клетка.За малко щяха да я разкъсат, ако не бяхме там да я преместим в нейната си.Кучето е много застрашено,ако я измъкнете възможно най-скоро ще й спасите живота!
Публикувано: 11 February 2010 - 12:35 PM
За да не ровя назад в темата, би ли ми дала тел. да питам откъде са я взели
Публикувано: 11 February 2010 - 01:04 PM
Още един въпрос: мога да отида днес след 17.00 ч., дали биха ме пуснали поне да видя дали е същото куче?
Публикувано: 11 February 2010 - 01:26 PM
За съжаление няма доброволци-кучкари (от някоя организация),които да проверяват жалбите иначе кучетата набедени за агресивни щяха да са в пъти по-малко.
Няма да те пуснат,утре трябва от 9:00 до 14:00 работят.
Публикувано: 11 February 2010 - 01:28 PM
Защо не говориш с директора да предупреди охраната да те пуснат да я видиш, в случай, че няма никой от ръководния персонал в 17ч?
Буши, телефоните на приюта много често са нужни за инфо. Дали няма да е по-добре да се добавят към заглавието на темата.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 February 2010 - 02:43 PM
Много стискам палци да я измъкнеш оттам жива и здрава. Наистина е нова, миналата сряда я нямаше, така че седмица най-много е вътре.
Благодаря за всичко, което правиш за тези гадинки. Те имат още един съюзник в твое лице.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 12 February 2010 - 12:41 PM
Публикувано: 12 February 2010 - 01:32 PM
Но във външните заграждения е видял едно куче, което се е прехвърляло през вътрешните мрежи. Точно да стигне в петото заграждение, където оцеляло ново куче няма, и се закачило за мрежата. Знаете как завършват мрежите, телта е закривена. Та кучето си закача крака и увисва. Брат ми е влязъл вътре, но не е могъл да откачи крака, точно защото телта е закривена накрая. Викнал гледачите да донесат клещи, срязал телта и откачил кучето. Но в крака на животното е останало парче тел. Надали някой там ще се заеме да оперира, за да извади телта.
Кучето е тъмно кафяво-черно, добро. Ако някой може да го заведе на доктор - гледачите знаят кое е.
Публикувано: 12 February 2010 - 01:39 PM
Но във външните заграждения е видял едно куче, което се е прехвърляло през вътрешните мрежи. Точно да стигне в петото заграждение, където оцеляло ново куче няма, и се закачило за мрежата. Знаете как завършват мрежите, телта е закривена. Та кучето си закача крака и увисва. Брат ми е влязъл вътре, но не е могъл да откачи крака, точно защото телта е закривена накрая. Викнал гледачите да донесат клещи, срязал телта и откачил кучето. Но в крака на животното е останало парче тел. Надали някой там ще се заеме да оперира, за да извади телта.
Кучето е тъмно кафяво-черно, добро. Ако някой може да го заведе на доктор - гледачите знаят кое е.
Чудя се дали не е същото куче, което Пепи днес търсеше. То така се прехвърляше от клетка в клетка.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 12 February 2010 - 07:04 PM
малките мишки се оказаха заразени с парвовироза и в момента се бориме.
Стискайте палци ... много
Имаме нужда от подкрепа.
Публикувано: 12 February 2010 - 07:12 PM