Е, при положение, че са различни неща, трябва да се знае. Дано само да не върлува някаква и такава инфекция, поне 5 кучета изглеждат така. Някои и по-зле.
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 24 February 2010 - 07:13 PM
Е, при положение, че са различни неща, трябва да се знае. Дано само да не върлува някаква и такава инфекция, поне 5 кучета изглеждат така. Някои и по-зле.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 24 February 2010 - 07:53 PM
Ами то уж имаше миналата година-някакви двама,но не се вясваха в изолатора.
Ами разбрах, че сега като били германките пак е имало съвещание, на което са изложени разни идеи и после са ходили пак в Сеславци и се били договорили с Петков отново да има медиатори. Май германците ще осигряват заплашането им, но това не мога да го кажа на 100%. Така разбрах само.
...
А иначе този проблем с очите го виждам вече на 5то или 6то куче. Доктор Бобадова, може ли да е заразно и да се разпространява сега и таз красота сред горките кучове?
Публикувано: 24 February 2010 - 07:54 PM
Публикувано: 24 February 2010 - 07:55 PM
За другите - пробвайте се да снимате. Дала съм мисля Гентакулин, ако може мажете очите.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 24 February 2010 - 08:23 PM
За другите - пробвайте се да снимате. Дала съм мисля Гентакулин, ако може мажете очите.
ок, дано при тази красавица поне да не е сериозен проблем.
Иначе имаше една черно-бяла женска в първа външна (при така наречените агресивни),малко ала овчарско куче, което м-увременно осиновиха доколкото разбрах. При нея го имаше също този проблем и се виждаше на снимките. Ама сега не мога, разбира се, да намеря снимка...
Публикувано: 24 February 2010 - 08:27 PM
Кики, имаш ли други снимки на лявото куче от двете които онази жена иска да вземе края на март( не бежовото а друия с кафявото)??
Страшно ми прилича на едно куче.
Публикувано: 24 February 2010 - 08:50 PM
Публикувано: 24 February 2010 - 08:53 PM
Млада - мисля че няма 2 години.

Публикувано: 24 February 2010 - 09:23 PM
Винаги е имало пътуващи с ловците наблюдатели. На щат към Екото, но ги одобрява Аксиния. Но дали наистина ходят и какво наблюдават, не знам. Единият е Антон Гулев, а от неотдавна - и mother north. Хубаво е наистина в самия изолатор да има пак медиатори, но съвестни, не само да си взимат заплатата и да стоят на топло вкъщи. То пък и една заплата...
Относно Аксиния - обади ми се днес, за да предам извиненията й на "момичетата". Това, което е казала, е било "театър" за пред Екото. Днес ми беше много натоварен ден, не разбрах много какво ми обясняваше, но важното е, че се извинява.
А за кастрираните бебета, за бебетата "от детски градини" и прочее ужаси, нямам сила да коментирам. И пак да кажа, всичко това нямаше да го има, ако във всяка "махала" имаше по един-двама човека, на които да им пука и да се погрижат за кастрациите там. Размечтах се, нали?
Публикувано: 24 February 2010 - 09:38 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 09:49 PM
my_kaya, Anuk, ако намерите снимка на онази черно-бялата, която беше в 1ва външна клетка (май я осиновиха), при нея се появи и влоши преди да я вземат. Ама аз сега не мога да намеря снимката... А и в последната външна имаше едно куче с проблем на окото, но там може и да беше от бой...
Публикувано: 24 February 2010 - 09:54 PM
Grima, аз прегледах снимките си, но тази я нямам. Значи вероятно я е правила Кикита.
Тъпото е, че и на това девойче, дето ще го осиновяват се беше появило на едното око, но днес примерно беше по-добре.
На тази жълтата кучка не мисля, че беше така от самото начало, сега почти половината око е покрито от клепача. Синеоката имам предвид.

Публикувано: 24 February 2010 - 09:58 PM
Не бих казала. Просто се вижда по-малко от ириса и повече от клепача. Но така като питаш, ще трябва да загледам по-подробно дали самото око е несъразмерно. Но наистина ще ги наснимаме следващия път повече.

Публикувано: 24 February 2010 - 11:00 PM
Приказна кавказка овчарка - контактна и красива:

Две тъжни глупачета:

Уморих се да чакам сред всичката тази смърт:

Ще успее ли някое от децата ми да излезе от тук?

А ние?

И ние сигурно не...

Кратко клипче от вътрешните клетки.
Разбрах какво значи истинска болка. А сега ще помахам с опашка за теб...

Вход

Горе
Цитиране +