rave__, в 01 May 2011 - 04:54 PM, написа:
rave__, в 01 May 2011 - 04:54 PM, написа:
И аз и аз

Публикувано: 01 May 2011 - 08:02 PM

Публикувано: 01 May 2011 - 08:07 PM
 GAG, в 01 May 2011 - 11:57 AM, написа:
GAG, в 01 May 2011 - 11:57 AM, написа:

Публикувано: 02 May 2011 - 09:31 PM

- сега
  - сега 

Публикувано: 04 May 2011 - 05:15 PM
 Това черно слънчице едва успяхме да го снимаме. Скача, прегръща и целува непрекъснато.
  Това черно слънчице едва успяхме да го снимаме. Скача, прегръща и целува непрекъснато. 

- нови бебоци, днес са кастрирали майка им.
   - нови бебоци, днес са кастрирали майка им. 

на този бебчо Кони успешно излекува гнойна рана на главичката.
 на този бебчо Кони успешно излекува гнойна рана на главичката. този мъник почти го бяхме отписали, но грижите и вниманието на Кони го върнаха
  този мъник почти го бяхме отписали, но грижите и вниманието на Кони го върнаха 

Публикувано: 05 May 2011 - 05:20 PM

Публикувано: 09 May 2011 - 08:32 PM
 LKK, в 07 March 2011 - 10:51 AM, написа:
LKK, в 07 March 2011 - 10:51 AM, написа:

. /не съм виждала женско куче с толкова мъжка физиономия
 . /не съм виждала женско куче с толкова мъжка физиономия   / Но така или иначе, бонбончето е харесано и този месец ще отпътува при стопаните си в Германия.
 / Но така или иначе, бонбончето е харесано и този месец ще отпътува при стопаните си в Германия. 

Публикувано: 10 May 2011 - 03:11 PM
 .
 .

Публикувано: 10 May 2011 - 07:18 PM

Публикувано: 10 May 2011 - 09:03 PM
 , Рошко №2 ще се възползва с удоволствие! Той си има и име, но Соня ги помни имената, аз не мога.
 , Рошко №2 ще се възползва с удоволствие! Той си има и име, но Соня ги помни имената, аз не мога.  .
 .  

Публикувано: 12 May 2011 - 06:12 AM
 tey4e, в 10 May 2011 - 08:18 PM, написа:
tey4e, в 10 May 2011 - 08:18 PM, написа:
 tkusa, в 11 May 2011 - 06:43 AM, написа:
tkusa, в 11 May 2011 - 06:43 AM, написа:
 iglub, в 11 May 2011 - 09:06 AM, написа:
iglub, в 11 May 2011 - 09:06 AM, написа:
 LKK, в 11 May 2011 - 10:30 AM, написа:
LKK, в 11 May 2011 - 10:30 AM, написа:
 , дано наистина по-скоро има повод да се зарадва момчето.
  , дано наистина по-скоро има повод да се зарадва момчето. ... чак от през океана да се намесиш в съдбата на едно нещастно животинче! Списъкът с чакащите дом е дълъг, но знае ли човек, точно твоя /и мой/ любимец може да потвърди приказката, че понякога последните стават първи, дано, въпрос на късмет наистина е това. Но по-важното е, че вече му е даден шанс, а това го направи ти.
  ... чак от през океана да се намесиш в съдбата на едно нещастно животинче! Списъкът с чакащите дом е дълъг, но знае ли човек, точно твоя /и мой/ любимец може да потвърди приказката, че понякога последните стават първи, дано, въпрос на късмет наистина е това. Но по-важното е, че вече му е даден шанс, а това го направи ти.  !  Засега нещата се развиват супер благоприятно за Бонбончева, още малко и ще бъде при хората, които я очакват с нетърпение. А тя е няма да ги разочарова - толкова е спокойна и добричка.
 !  Засега нещата се развиват супер благоприятно за Бонбончева, още малко и ще бъде при хората, които я очакват с нетърпение. А тя е няма да ги разочарова - толкова е спокойна и добричка.

Публикувано: 12 May 2011 - 07:36 AM
 Dobro utro , prevedoh 100evro chrez PayPal za revlioto ot 5 kletka -dano e o.k. momcheto / na takova  mi prilicha/. Neznam za kolko vreme ste stignat - kazvaite kato svarshat. Koga ste moje da go izvadite ot tam ? Lek den.
  Dobro utro , prevedoh 100evro chrez PayPal za revlioto ot 5 kletka -dano e o.k. momcheto / na takova  mi prilicha/. Neznam za kolko vreme ste stignat - kazvaite kato svarshat. Koga ste moje da go izvadite ot tam ? Lek den. 

Публикувано: 12 May 2011 - 07:44 PM

- това е кученцето Херц.
    - това е кученцето Херц.  

!  С вашата помощ красивите приказки ще станат повече, дай боже!
 !  С вашата помощ красивите приказки ще станат повече, дай боже!