Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 11 August 2011 - 02:31 PM
Благодаря ти предварително!!
Публикувано: 11 August 2011 - 09:19 PM
Публикувано: 11 August 2011 - 10:31 PM
Ало, стопаните на породистите кучета, спрете се малко бе, стига сте развъждали, явно страната ни е пренаситена освен с безпородни, и с породисти кучета. И резултатите са налице. То не бяха питбули, то не бяха дакели, хъскита, болонки, НОК, БОК, и какво ли не още. Странни хора - я раждат по едно-две деца, я не, но кучетата си плодят абсолютно необмислено и безотговорно.
Извинете за отклонението, не се сдържах. Пет рота - чак толкова много на куп не е имало.
Публикувано: 14 August 2011 - 09:18 AM
Имаме нужда от помощ за него и останалите късметлии - Соня вече четири месеца плаща сама пътните разходи, а тя, за съжаление, не е брашнян чувал
Публикувано: 15 August 2011 - 02:28 PM

Публикувано: 15 August 2011 - 03:10 PM
nort2005, в 14 August 2011 - 09:18 AM, написа:
Имаме нужда от помощ за него и останалите късметлии - Соня вече четири месеца плаща сама пътните разходи, а тя, за съжаление, не е брашнян чувал
Веднага превеждам за него. По форумската сметка ли?
Дали няма някоя сметка в ОББ или ДСК, където няма да ми вземат пари за превода, а ще мога вместо на банката да ги дам за кучо?
Публикувано: 15 August 2011 - 03:26 PM
но от работа няма как да сложа снимката на стената на заедно в селсавци
Вчера - като питах какво ще го правят - ми казаха, че не знаят
може би ще го извадят. В неделя нали не е позволено...
абе оф да не спамя не е темата за Екото това...
Публикувано: 15 August 2011 - 04:04 PM
gabipap, днес кучицата, Нана, е малко по-добре, не е в Сеславци, за нея се полагат нужните мед. грижи. Но историята е следната - тя е на 15 години, преди по-малко от година е претърпяла операция - премахване на тумори на млечните жлези. Квартално куче е, гледана пред жил.блок. Обезпаразитявана, ваксинирана редовно. Обаче обслужващият ветеринар /как ми се иска да знам кой е
И така, до фаталния ден - миналия четвъртък, когато екип на Екото спипва Нана, и в петък я кастрират. На ти хормонални препарати! Предвид напредналата възраст и съпътстващите заболявания, надали ще се пребори милата, но знае ли човек...
Публикувано: 15 August 2011 - 10:42 PM
Дай Боже да е здрав и да има скоро късмет да намери хубав дом и прекрасни стопани, каквито заслужава!
Сърцето ми обаче е разбито след вчерашното и днешното посещение в изолатора...
Толкова много клети души, незнаещи какво и защо се случва с тях, търсещи, молещи, плачещи...
Моля ви, Хора, помогнете, който както и с колкото може на тези животинки!!
Всичките са прекрасни, наистина! Сигурна съм, че всеки, който търси верен другар ще може да го намери там.
Има разкошни, красиви, чаровни, дребни, пухкави, големи, едри, здрави, тихи, шумни, темпераментни, спокойни, всякакви кучета!!!
Благодаря на всички, които ходят и помагат в Сеславци!
Публикувано: 17 August 2011 - 08:31 AM
За осиновяванията на ротвайлери и др. кучета - трябва само да представите личната си карта, нищо друго - между 9.00 и 14.00ч. всеки ден, без събота и неделя. grossipgirl_s , ела и все ще си харесаш някое от кучетата.
tkusa , Боно наистина е хубавец. Днес ще го видя и ще му кажа, че мислиш за него
След малко тръгваме към изолатора, където има куче, уриниращо кръв /голям мъжкар, дог, много добър, размазва се да се гушка и гали, с табела "агресивен", оставен от собствениците си/, друго с осил и още няколко много проблемни, не знам дали ще успеем да помогнем.
Публикувано: 18 August 2011 - 08:54 PM
Публикувано: 21 August 2011 - 03:20 PM
tkusa , много благодарности за помощта
Много благодарности и за помощта на mimotova, Nickey и майната
Публикувано: 23 August 2011 - 10:33 PM
Ето ги снимките:
Атмосферата беше много тягостна и гадна. Посочиха ни да прочетем някаква наредба, лепната на таблото - какво се разрешава и какво не на "външните посетители". Подписана от Кърджев и Петков, но съм сигурна, че не са я писали те, а по-скоро Гошко, нивото е такова - напр. има точка, в която се казва, че преди да си тръгнат, посетителите трябва да си измият ръцете, също така да не разрешават на кучетата да ги олигавят и цапат дрехите им, въобще шедьовър на мисълта. И че на външните хора не се разрешава да хранят кучетата, а ако носят някаква храна, трябва да я оставят на служителите - нали си представяте какво ще се случи на роял канина или на канубата, ако се оставят там...
Въобще страхувам се, че това е прелюдия към нови забрани и бюрократщини, аман вече. Но ако си мислят,че ще ни разкарат оттам, няма да стане - има Фандъкова, има омбудсман, има евроинституции. Писна ми. И защо, мамка му, нали вкарваме храна и изкарваме кучета - вместо да ни раздадат по един медал, те седнали да съчиняват наредби. Тикви.
Публикувано: 26 August 2011 - 01:30 PM

Вход

Горе
Цитиране +