Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 04 March 2009 - 07:24 PM
Еееее това вече направо ме изкара от релси ще седим по улиците и ще събираме подписи за хуманно отношение към кучетата и под носът ни и то съвсем без да се крият ще ги убиват. АМИ тогава да ви питам какво правим ние въобще???
Значи нищо не сме направили въобще с тези подписки, щом не се оправяме със Сеславци?
Хубаво пита Бушката къде са медиаторите, какво стана с тях....нали имаше камери, нали се наблюдаваше 24 часа Сеславци. Ако не работят защо мълчим тогава. Ако няма медиатори, защо сме го пропуснали тогава. Къде сме гледали....защо допускаме да убиват толкова животни и не правим нищо.
За 3-4 кучета, че напускат страта и викаме УРА и БРАВО, а за ден те убиват 40 кучета????
Ако и сега си мълчим и не разровим тай мърша и не потърсим обяснение - какво и от кого и защо се върши, значи да ме извините, ама нищо не правим. Тези 4 дето са се спасили са нищо и не си заслужава тогава...Трябва да се гледа по-глобално и да сме по-мнителни и да търсим и да искаме най-вече повече защото те не заслужават и миг свободен и в покой след като си позволяват да правят такива неща. Ако няма медиатори или не са си вършили работата, ако няма камери или са и изключени, но и без ако вече има факти и трябва да се действа.
Да напишем жалба и да искаме обяснение за всяко едно от 30-40 кучета в тази камера.
Моля, ако наистина сте направили снимки, изпратете ми ги на лична пощта и ги пуснете тук в тази тема.
Публикувано: 04 March 2009 - 07:26 PM
За медиаторите - писала съм вече - швейцарски и др. организации им осигуряваха месечното заплащане. Спряха парите - и медиаторите изчезнаха.
Придружаващите колите на Екоравновесие - спряха заплащането, придружаващите не искат да придружават без заплащане и и тях ги няма вече.
Ето затова не могат да повярват, че ние се мъкнем там, 3-4 човека всяка седмица, без някой да ни плаща за това.
Така че ако има желаещи, да заповядат - като медиатори или придружаващи. Но без заплащане.
За определяне на това кое куче е агресивно - пак съм писала, и на мен са ми се обаждали и съм отказвала. Ако искате, ако има желаещи, да си направим едно списъче по квартали с отговорници, които да са на разположение.
Публикувано: 05 March 2009 - 09:34 AM
Публикувано: 05 March 2009 - 12:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 March 2009 - 01:32 PM
lillis, в Mar 5 2009, 08:34 AM, написа:
Много се радвам за кучето, още една спасена душичка. "Германо-българска помощ за животните" наистина помагат.
А като цяло - надзор му е майката. Колкото повече хора ходят там, по-добре за животните. Ама Софиянски точно затова га направи изолатора на майната си - когато бяха в Лозенец, непрекъснато им се точеха разни природозащитници да досаждат и да правят скандали. А когато е по-далече, ентусиазмът се изпарява. Пишат се само писма, протести, ама то е друго.
Сега точно се връщам от "акция", помагах на един от дарителите по темата за хващането на 4 страхливи кучета. Дойде екипът, стреляха ги, хванаха ги, всичко е ок. В това време един човек там ми разказа как миналата година е идвал друг екип на Екото, уцелили са една от същите кучки, тя се тупнала и заспала пред офиса му. Дошъл ловецът, ритнал силно няколко пъти кучето, уверил се, че е заспало и отишъл да докара колата. Човекът, като видял как ритат упоеното животно, просто го скрил в офиса и го пуснал чак вечерта. И какво - оттогава кучката е родила две порции нещастници. На практика заради грубиянина ловец. Това нямаше да се случи, ако с ловците пътува независим придружител, както беше по едно време. Но няма желаещи.
Същото е и с медиаторите - да гледат там, да следят поне имат ли вода животните. Но пак няма кой.
Публикувано: 05 March 2009 - 02:27 PM
Цитат
Еми ако някой има желание за Шеф-екип,т.е. точно такъв надзорник на ловните екипи да заповяда.Заплатата е 360 лв.Кой ги дава тези пари не знам,така ми е казала Аксиния.Ако някой има желание нека ми пише на tina_sdi@abv.bg и ще му пратя длъжностната характеристика.
Публикувано: 05 March 2009 - 02:31 PM
Публикувано: 05 March 2009 - 08:39 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 09:15 AM
Първият получава и специални поздрави от групата на Дългунчо - всички те са от Банкя.
Гатофила, котетата не ревнуват ли?
Публикувано: 06 March 2009 - 11:28 AM
Как не мога да срещна някой богаташ, да му кажа - дай 1000 лв. за кученца и 1000 лв. за котенца.
Макар че за два дни ще се разпределят, дори и те.
А така - караме по принципа - с малки суми, но редовно...
Публикувано: 06 March 2009 - 01:33 PM
Направи ми впечатление че в сравнение с минали години в Банкя сега почти ги няма, само тук таме тичат по 1,2 и то страхливи и безобидни дори сме приятелчета с едно бяло-кафяво ^_^

The more people i meet, the more i like my dog...
Публикувано: 08 March 2009 - 06:39 AM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 March 2009 - 08:28 PM
Публикувано: 08 March 2009 - 09:10 PM
много начетено обясни как взимали кучетата за кастрация и ги връщали от където са взети
в предаването "На 4 очи"
п.с. Явно кемта Борисов по цял ден седи в Сеславци и много добре е запознат
как точно стоят нещата там
Публикувано: 08 March 2009 - 11:55 PM
как точно стоят нещата там "
Абсолютно.
Илит, в сряда ще попитам за кучетата и ще погледна табелите.
dmm, благодарим за подаръка
Публикувано: 09 March 2009 - 08:26 AM
vaiolina, благодаря ти, ще чакам новини.
Публикувано: 11 March 2009 - 10:33 PM

купи я едно момиче от хъскенският форум за 25лв и
парите отиват за Сеславци
(за сега в мисия торби и трите се купиха в мен има вече 65 лв за Сеславци)
не съм дала торбата на Магги, но я пазя
като успея да направя нови ще пиша в темата - Разкарай ненужното помогни на приятел
п.с. в мен има вече 65 лв за Сеславци

Вход

Горе
Цитиране +