Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#411 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 March 2009 - 06:09 PM

И те са се усетили със закъснение, звънели са им на оставения номер - глас в пустиня. Вярвам им, защото ако искаха да ме лъготят, просто нищо нямаше да ми кажат.

#412 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 March 2009 - 04:36 PM

Това куче е осиновено днес.Ще бъде гледано много добре.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#413 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 March 2009 - 06:51 PM

Не може ли да се измисли някакъв начин да се проверяват след време по адреси как живеят кучетата,които са осиновени от Сеславци.Има животни за които се знае,че ще бъдат гледани добре,но някои ги взимат,подписват декларация и толкова.Ако има желаещи доброволци,знам че изисква свободно време,но ще имаме информация дали кучето е добре гледано или не.

#414 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 March 2009 - 06:58 PM

Каква е ползата, след като дават на всеки поискал куче... То е повече от ясно, че голяма част от тях ще са вързани доживот, други пуснати да обикалят складове и околните улици, трети изхвърлени на улицата обратно.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#415 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2009 - 04:40 PM

Благодаря на Nickey и zyl_oiliuff, че не са забравили за кучанките и този месец.
Благодаря и на Maggi, че успя да помогне и на тези душици.
Благодаря на Илит за акцията "Тениска", чудя й се с това бебе как намира време и за такива неща.
Тези поредни дарения "вложих" в гранули "Farmina" , на цена около 3,20лв./кг, от вносител. Тази храна я лапкат, без да е разбъркана с консерви. Излиза по-скъпичко от евтини гранули + евтини консерви, но ще ги позасилим. Поне докато са там да хапват добре, че за после не се знае.

#416 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 19 March 2009 - 04:51 PM

Благодаря и браво на всички дарили парички и също така на всички ходещи и грижещи се за тези нещастни кучовци. Благодарение на вас те са живи и се подобриха толкова много. Новопостъпилите ще се подобрят и те, защото вас ви има.

#417 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 05:17 PM

това отдясно на осиновеното куче, доберманът на Грахче ли е, или нов?

#418 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 March 2009 - 05:33 PM

Не е нов доберман, на Грахчето е.Тази снимка взех от "Близо до вечната студена прегръдка",за да стане ясно кое куче е осиновено.За щастие и трите кучета от снимката вече не са в Сеславци,а са осиновени.Аз писах по-горе,можеш да погледнеш.Моля всички от вас,ако имате познати,обичащи животните,казвайте им да взимат от изолатора куче,ако желаят.Поне да знаем,че голяма част от тях ще отидат при добри хора.

#419 Потребителят е офлайн   mikhaela Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 07:59 AM

Здравейте,

Кучето, което е ново и е много слабо-с черната лъскава козина , много ми заприлича на куче, което се загуби преди 3 месеца на мои познати - гонче, мъжко. Бихте ли ми казали дали това животно е мъжко?
Поздравявам ви за това, което правите за клетите животни !!

#420 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 10:11 AM

Мисля, че беше женско. В момента е при Лъчезар.

#421 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 11:13 AM

Показване на мнениетоlillis, в Mar 17 2009, 03:36 PM, написа:

Това куче е осиновено днес.Ще бъде гледано много добре.

Това куче беше на един строеж, където минаващите го замерваха с камъни и то ги облайваше жестоко, затова пуснаха една камара жалби в общината. Един месец не се наканиха да си го приберат след като се оказа че жалбата е неоснователна, затова го прибрах и в момента е завързано на автосервиз залепен до същия този строеж. Не е перфектно но не е в Сеславци.
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#422 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 20 March 2009 - 11:24 AM

До тук добре, но кой ще го храни, вижда се, че е кожа и кокали, да не е като на строежа да си стои вързано и гладно та да си умре от болести и глад?

#423 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 12:20 PM

Показване на мнениетоAnuk, в Mar 12 2009, 10:13 PM, написа:

ужас
това куче как е живо още

:rf_011:

Живо е и е изпълнено с живот. За една седмица в Сеславци е дръпнало малко, явно е било жесток глад цяла зима. В момента е при едни приятели, не иска да седи в затворената част на двора, 3 пъти им разкъса мрежата на оградата, хареса си една барака и един стар фотьойл и си седи там, като има нещо се разхожда и се прибира пак. Техните 3 кучета не го закачат, не им гони и котките, НО АКО НЯКОЙ може да помогне с храна, пари за храна, а още по-добре постоянен или временен дом ще сме му благодарни. тел 0888 543453 - аз, 0896 632560 - Пейо, 0882 291075 - Надя.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#424 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 12:22 PM

Показване на мнениетоSMitreva, в Mar 20 2009, 09:24 AM, написа:

До тук добре, но кой ще го храни, вижда се, че е кожа и кокали, да не е като на строежа да си стои вързано и гладно та да си умре от болести и глад?

това не е толкова слабо, освен това ще си го хранят. Минах оттам преди малко, казаха че само лежи, понеже бях с куче не влязох, по-късно ще го проверя пак.
User's Signature

#425 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2009 - 01:05 PM

Има ротвайлер.Пише,че е агресивен.Не мога да кажа дали е агресивен наистина понеже имам страх от тази порода-патила съм сериозно като малка от такова куче.Но не ми изяде ръцете когато му пусках гранули през решетката.Мъжки е.Красавец!
Има и друго породисто куче.Не съм сигурна за породата.Ще пробвам да пусна снимки по-късно.
Отново е пълно с малки.Докараха и 5 кърмачета на около 2 седмици,без майка.Бяха в чувал-същия като този в който намерихме осемте бебета миналата година.Питах какво ще ги правят като са толкова малки и нямат майка.Казаха,че не знаят.
От вън кучовците са добре.Има ново попълнение от страшно любвеобвилни дребосъци.Скачат по оградата и въртят бясно опашки.Старшни сладури.Като влязох при тях май се радваха повече на мен от колкото на храната.Искат гушкане и галене,а там няма кой да си играе с тях.Биха били страхотни домашни любимци и за апартамент.

#426 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 01:46 PM

черното куче е гонче, Lуtchezar, пуснете обяви, може би го търсят

#427 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2009 - 02:08 PM

Ето снимките на бебетата...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#428 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2009 - 02:08 PM

Ето го породистото...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#429 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2009 - 02:10 PM

А това е ротвайлера,но не успях да го снимам в лице...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#430 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 02:42 PM

От днес - между чакащите за кастрация имаше златист кокер-шпаньол и дакел, за пола не знам. В понеделник ще ги пуснат обратно на улицата, били са без каишки. Ако някой си е загубил такова куче, в понеделник преди обед да отиде да види в Сеславци.
Ротвайлерът и той си дреме там, много красиво куче. Дано не го вземе някой идиот. До него е красавецът, дето циганите го подхвърлиха, крачето му вече е добре.

Петте малки са били подхвърлени пред мед. център в Драгалевци, някой веднага се е обадил в Екоравновесие. Радостина ми звънна дали мога да ги взема аз - ами не мога. И пратиха екип. Дано са ги евтаназирали веднага, най-добре ще е за тях. Докато простаците не си кастрират дворните кучета, така ще е. Днес направо си ме беше страх да попитам за бебетата.
Въобще, тъжна картинка.

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема