Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 20 March 2009 - 10:11 AM
Публикувано: 20 March 2009 - 11:13 AM
lillis, в Mar 17 2009, 03:36 PM, написа:
Това куче беше на един строеж, където минаващите го замерваха с камъни и то ги облайваше жестоко, затова пуснаха една камара жалби в общината. Един месец не се наканиха да си го приберат след като се оказа че жалбата е неоснователна, затова го прибрах и в момента е завързано на автосервиз залепен до същия този строеж. Не е перфектно но не е в Сеславци.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 20 March 2009 - 12:20 PM
Anuk, в Mar 12 2009, 10:13 PM, написа:
това куче как е живо още
Живо е и е изпълнено с живот. За една седмица в Сеславци е дръпнало малко, явно е било жесток глад цяла зима. В момента е при едни приятели, не иска да седи в затворената част на двора, 3 пъти им разкъса мрежата на оградата, хареса си една барака и един стар фотьойл и си седи там, като има нещо се разхожда и се прибира пак. Техните 3 кучета не го закачат, не им гони и котките, НО АКО НЯКОЙ може да помогне с храна, пари за храна, а още по-добре постоянен или временен дом ще сме му благодарни. тел 0888 543453 - аз, 0896 632560 - Пейо, 0882 291075 - Надя.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 20 March 2009 - 12:22 PM
SMitreva, в Mar 20 2009, 09:24 AM, написа:
това не е толкова слабо, освен това ще си го хранят. Минах оттам преди малко, казаха че само лежи, понеже бях с куче не влязох, по-късно ще го проверя пак.

Публикувано: 20 March 2009 - 01:05 PM
Има и друго породисто куче.Не съм сигурна за породата.Ще пробвам да пусна снимки по-късно.
Отново е пълно с малки.Докараха и 5 кърмачета на около 2 седмици,без майка.Бяха в чувал-същия като този в който намерихме осемте бебета миналата година.Питах какво ще ги правят като са толкова малки и нямат майка.Казаха,че не знаят.
От вън кучовците са добре.Има ново попълнение от страшно любвеобвилни дребосъци.Скачат по оградата и въртят бясно опашки.Старшни сладури.Като влязох при тях май се радваха повече на мен от колкото на храната.Искат гушкане и галене,а там няма кой да си играе с тях.Биха били страхотни домашни любимци и за апартамент.
Публикувано: 20 March 2009 - 02:42 PM
Ротвайлерът и той си дреме там, много красиво куче. Дано не го вземе някой идиот. До него е красавецът, дето циганите го подхвърлиха, крачето му вече е добре.
Петте малки са били подхвърлени пред мед. център в Драгалевци, някой веднага се е обадил в Екоравновесие. Радостина ми звънна дали мога да ги взема аз - ами не мога. И пратиха екип. Дано са ги евтаназирали веднага, най-добре ще е за тях. Докато простаците не си кастрират дворните кучета, така ще е. Днес направо си ме беше страх да попитам за бебетата.
Въобще, тъжна картинка.
Публикувано: 20 March 2009 - 07:02 PM
за гончето - заведено е там от стопаните си - т.е. никой не го търси, това е сигурно.

Публикувано: 20 March 2009 - 07:10 PM
А на каква възраст е кучето и проблемен ли е наистина или е също толкова агресивен колкото добермана?

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 20 March 2009 - 09:47 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 10:15 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 10:32 PM
dmm, в Mar 8 2009, 06:39 AM, написа:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Вход

Горе
Цитиране +