Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#4281 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 26 June 2012 - 01:06 AM

Дълго се рових в темата,но не мога да открия подходящи снимки.Трябват ми снимки,които показват мого кучета натъпкани в клетка-външна или вътрешна.Имаше една снимка на едно черно куче мисля,което беше разкъсано от другите-зимата мисля беше снимана.Мръсна клетки с фекалии и гранули насипани,мръсна вода,слаби кучета,болни.
За какво са ми?
Участвам по един проект,в който могат да бъдат спечелени 2000лв за благородна цел.Парите трябва да се изразходват само и единствено за благотворителноцт-това е условието.
Нека покажем в какви условия живеят българските кучета.
Стискайте палци да ни одобрят и да може да финансираме още кучовци да потеглят към техните нови домове.
Снимки на ЛС ако може :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4282 Потребителят е офлайн   greyli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2012 - 08:30 PM

Ако не се лъжа във facebook в групата могат да се намерят такива снимки.Последния път се натъкнах на трупче на куче на една от снимките оставено просто ей така сред всички.

Дано одобрят проекта.Аз ще потърся снимки пък ще видим.

#4283 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2012 - 09:15 PM

Показване на мнениетоNort2005-2, в 21 June 2012 - 09:44 AM, написа:

Ето я Емма на любимото диванче.
Прикачен файл IMGP1873.JPG

Който си обича диванчета, навсякъде си се урежда :smile: . Горната снимка е от българския етап на Емма /подопечното кученце на tkusa :rc_036: , а следващата - от германското ѝ диванче, та и възглавничка си има :wub: . .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4284 Потребителят е офлайн   tkusa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2012 - 02:31 AM

това е новината и снимката на деня :super: Хубавата Емма на хубаво място - само меки вьзглавнички от сега та до края ......на света :give_rose:

#4285 Потребителят е офлайн   tkusa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2012 - 02:48 AM

Nort2005-2 - " А сега - поредното БОК, изхвърлено от стопаните си. А е добро, добро, като едно голямо бебе, и иска да се гушка. Дори не можах да го снимам нормално - залепил се за вратата и плаче... " На това мече може ли да намерим дом ? :re_037:

#4286 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2012 - 04:47 PM

tkusa, огромно :rc_036: за поммощта, която непрекъснато оказваш на кучанките!
За БОК-чето - много сладък кучо, мил, гальовен и общителен, както писах вече. Но се оказа пълен с изненади - момчето обича да командори и да поступва съквартирантите... Затова днес ще изпратим снимките му и описание на характера и поведението, едно към едно, и ще чакаме отговор - нашите хора в чужбинско биха ли поели ангажимента да осигурят дом на това глупаче. Всичко трябва да е ясно предварително, за да няма изненади.
Та така - с хора прекрасен, с кучета - побойник. Дано му се усмихне щастието все пак, ще ти пиша веднага, щом имаме отговор, и тогава вече ще го изведем от Сеславци. В понеделник ще го снимам пак глупчото.

#4287 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2012 - 10:56 AM

Помните ли Лили? Най-обикновена черна кучица, силно обичаща хората - толкова силно, че правеше всичко възможно да привлече внимание, по всякакъв начин. Галя не можа да устои на писъците ѝ за помощ и я изведе от Сеславци. Така Лили престоя два месеца в Суходол, сметките покриваше Галя :rc_036: . Но се появи кожен проблем, и Лили беше преместена на друго място, където плащането за нея пое mimotova :rc_036: . Момичето оздравя, Соня :rc_036: ѝ намери прекрасни стопани, и ето я нашата Лили, обградена с много любов, в лятната къща /вила/ на новото си семейство:

Прикачена снимка Прикачена снимка

Прикачена снимка

#4288 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 09:00 AM

Ето още снимки от дома на Емма. tkusa , Емма е като ангелче, би обитавала безпроблемно и стъкларски магазин :ab_041: , и пак няма да направи поразия. Така че можем да бъдем напълно сигурни, че няма да има никакви произшествия с вазите, цветята и останалите подредби в новия ѝ дом. Душица сладка, остава да ѝ пожелаем само здраве - всичко друго си го има вече.
Само да добавя, че и на нейната табелка в Сеславци се мъдреше надпис "агресивно" ?!? За пореден път - :rc_036: :rc_036: :rc_036: за всички, които помагат да се случват тези чудеса със сеславските кучета - от клетката със смъртоносния надпис - в уютен дом, желани и обичани.

#4289 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 July 2012 - 02:31 PM

Извинете искам да ви попитам нещо. Вчера в квартала ни зад хотел Вега беше колата на Екото. Направо прималях от страх, защото там имаме няколко кучета и повечето са кастрирани и безпроблемни. Не мислех , че и до там ще стигнат. Веднага отидох при турците, които пазят един блок в замразен строеж - те си имаха няколко кучета пазачи, за които бях сигурва , че са кастрирани. Оказа се, че са и взели за кастрация - 2 броя мъжки /едното на около годинка като канадски вълк - чисто черно с изправени уши- Рекс/ обещали са да ги върнат. Първо разбрах, че турците сами си ги извикали, но после се оказа, че дошли по сигнал. А турците - жената каза, че си настояла само за Рекс, а за другото каза, че не я интересува и се притеснявам, че ще даде фира - а приятелката му тъгува. Поне аз не съм видяла да създават проблеми- дори и не обръщаха внимание на хората. Едното Рекс е черния , а другия е съвсем обикновен черно - бежов куч. Може ли да ми дадете телефон на Сеславци, за да попитам за Дончо и Рекси. Страх ме е, че Дончо няма да го върнат.
Интересно е да отбележа, че наистина взеха две некастрирани, а други двама кастрати/ вкл. кучето на блока Джони/ не ги пипнаха.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#4290 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 04:04 PM

0885 225 158 - това е управителят на базата в Сеславци, той би трябвало да знае.

#4291 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 July 2012 - 05:37 PM

Благодаря Норт.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#4292 Потребителят е офлайн   tkusa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 09:20 PM

Напьлниха ми душата тези снимки и от мен много здраве на Емма! Нареждам се и аз на опашката за осиновяване в германско - имам вече и табелка "агресивно"
:ab_041:

#4293 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2012 - 12:31 AM

tkusa, смях се от сърце на поста ти. Опашката от двукраки за осиновяване е много дълга, но виж, това е идея - ако си лепнем по една табелка "агресивно", може пък и да ни обърнат внимание :ab_041: .
Майтапа настрана, сега сериозно. За Емма бяха казали, че е харесана, но можеше да пътува в края на м.юли. А три дена преди юнския транспорт се разбра, че осиновителката не иска да чака още един месец, и кучицата замина.
До два-три дена обещаха да дадат отговор за БОК-чето, дали ще го вземат със сигурност. Ще пиша веднага, дано отговорът е положителен, за да можем да го изведем от Сеславци.

#4294 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2012 - 04:22 PM

Още малко щастливи муцунки.
Видях си в пощата едни снимки, Соня ми ги е пратила още през м.май, а аз съм пропуснала да ви ги покажа. Патрик, сега Пади - голямото момче, за което на 17.III.т.г. ви писах как са му оперирали задните крачета, и как вече търчи щастлив по поляните... Та ето му и снимчиците от м.май на Патрик. Малко са еднообразни, но пък са толкова сладки, че ви ги показвам всичките. И детенцето е сладко, и се обичат :smile: :

#4295 Потребителят е офлайн   vevato Икона

Публикувано: 06 July 2012 - 06:29 PM

Здравейте първо искам да ви поздравя за огромното добро което правите за животните в Сеславци и и се обръщам с молба към хората от форума и по специално тази тема...интересува ме дали знаете нещо за съдбата на Мишо...Това е МИШО от Люлин 2,седи в Сеславци от 12 април,без причина,просто чисто заяждане от Светлана Василева,еколожката на Люлин,според нея кучето е агресивно,отчита дейност,не намирайки търсеното куче,прибират кроткото куче Мишо.Не е представила жалба,нито е казала мотиви,защо е обявен за агресивен..и не дава кучето да бъде осиновено..Казали са на че на този адрес блок 222 няма да бъде дадено кучето,търсиме някой който да го осинови ,някой от друг район,моля Ви помогнете на Мишо да излезне от това гадно място.-това са думи на Rositza Petkova .Преди дни се разбра че Мишо липва от Сеславци и копоите от там са казали че не знаят къде е ,също так са споменали госпожа Соня Митрева...МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ИНФО ЗА НЕГО...ДА СПОДЕЛИ...ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4296 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 July 2012 - 07:45 PM

Не може да изчезне куче без да знаят къде е и какво е станало с него,всичко се записва.Миналата седмица снимах това куче от външните дворове,но не е сигурно дали е бил Мишо.Сега сравнявах снимките на кучето от вътрешната клетка и тези снимки.Има нещо общо,но може и да не е той.Какъв е отговора от Сеславци?Илинка тази седмица е в отпуска,може би тя като се върне ще каже.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4297 Потребителят е офлайн   vevato Икона

Публикувано: 06 July 2012 - 08:21 PM

Лично аз не съм ходила...но Росица гореспоменатата дама,каза че така са и отговорили...че го няма и не могат да и кажат къде е...кучето от вашите снимки прилича поразително на Мишо...дано е той иначе ми се струва че го е сполетяла злощастна съдба...и други хора са го търсили..твърдят че го няма...във фейсбук снимката му е споделена на 400 пъти...как никой не го хареса,а да и последния слух е че Соня Митрева се е погрижила за него...!!!писах и на лични във ФБ,чакам отговор...Благодаря ви за бързата реакция

#4298 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 July 2012 - 08:33 PM

Ако това е Мишо,миналата седмица е бил там.Ако тази седмица не го е имало във външните дворове,би трябвало да знаят каква е причината за липсата му.Във вътрешните клетки със сигурност няма кучета от април,изкарани са отвън.

#4299 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 July 2012 - 09:36 PM

Това е още едно куче,което прилича на Мишо,снимката е от миналата седмица.То също е във външните дворове.Писах на Росица,отговори,че е ходила в Сеславци и кучето го няма отвън.Свързах се със Соня Митрева,тя каза,че не е изкарвала такова куче от Сеславци.Друга информация нямам.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4300 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 12:44 PM

На мен лично не ми прилича на Мишо. Той както виждам има от лявата страна на устните черна точка, бенка ли е не мога да прецена, на другите две кучета това нещо не ги виждам. Дано греша обаче.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема