- Тото беше месеци по клетки и хотели, сега се радва на игрите и разходките.
  - Тото беше месеци по клетки и хотели, сега се радва на игрите и разходките. -Симона -
  -Симона -  

Публикувано: 29 July 2012 - 07:33 PM
 - Лука
   - Лука - Попай
  - Попай - Рубен
  - Рубен 

Публикувано: 31 July 2012 - 09:20 PM
 :
 : 

Публикувано: 04 August 2012 - 08:14 AM

- На всичкото отгоре извергът не е от малцинствата, чист българин си е.
  - На всичкото отгоре извергът не е от малцинствата, чист българин си е. 

- Що е това БОК  и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още.
  - Що е това БОК  и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още. 

Публикувано: 05 August 2012 - 06:09 AM
 за Соня, Петя и всички, които помагат, за да може да се случва това.
   за Соня, Петя и всички, които помагат, за да може да се случва това. -  жената се сдобива с едно съкровище, да пожелаем много щастие и на двете!
   -  жената се сдобива с едно съкровище, да пожелаем много щастие и на двете!

Публикувано: 05 August 2012 - 12:44 PM

Публикувано: 05 August 2012 - 01:34 PM

- "агресивното" куче доставя радост на пациент с инсулт.
   - "агресивното" куче доставя радост на пациент с инсулт.  

Публикувано: 07 August 2012 - 04:43 PM
 с дребосъчестия страхливко  Дани, който беше на път да се превърне в едно малко чудовище
  с дребосъчестия страхливко  Дани, който беше на път да се превърне в едно малко чудовище   . Скоро ви разказвах за него - дори си изпусна пътуването келешчето. Добре, че осиновителите много си го харесват и ще си го изчакат още един месец.  Stranger
 . Скоро ви разказвах за него - дори си изпусна пътуването келешчето. Добре, че осиновителите много си го харесват и ще си го изчакат още един месец.  Stranger    го откара до Пловдив и плати за един месец престоя,  Rodegunda
  го откара до Пловдив и плати за един месец престоя,  Rodegunda    е направила снимки и клипче на детето, ето ги:
  е направила снимки и клипче на детето, ето ги: дани1.htm (124.14K)
 дани1.htm (124.14K)

Публикувано: 07 August 2012 - 09:03 PM

- предполагам, че Сеславци е като рай за тях в сравнение с Филиповци.
  - предполагам, че Сеславци е като рай за тях в сравнение с Филиповци. 

Публикувано: 07 August 2012 - 09:14 PM
 -  Сола
    -  Сола 

- Санчо -
 - Санчо - 

Публикувано: 08 August 2012 - 07:57 AM
 .  Не правим винаги снимки, защото или нямаме време, или се оказваме без фотоапарат... Но вчера направих доста снимки на сладурчетата, започвам с БОК-чето, което има две лица - ангелско за хората и дяволско за другите кучета. С една дума - хем лигльо, хем побойник. Ще бъде осиновен, вече му се търси подходящ дом. Ако знам кой идиот го е изхвърлил, ще го удуша! Кретени, изхвърлят си животните, а в същото време пищят, че общината и НПО не могат да решат проблема с уличните кучета
 .  Не правим винаги снимки, защото или нямаме време, или се оказваме без фотоапарат... Но вчера направих доста снимки на сладурчетата, започвам с БОК-чето, което има две лица - ангелско за хората и дяволско за другите кучета. С една дума - хем лигльо, хем побойник. Ще бъде осиновен, вече му се търси подходящ дом. Ако знам кой идиот го е изхвърлил, ще го удуша! Кретени, изхвърлят си животните, а в същото време пищят, че общината и НПО не могат да решат проблема с уличните кучета   .
 . 

Публикувано: 08 August 2012 - 05:45 PM
 !  Кученцето е много тъжно и подтиснато, само право стои, не съм го виждала да легне. Галила съм го през решетката, струва ми се, че е подходящо за осиновяване. Утре не мога, но в петък ще го настаня в хотел.
 !  Кученцето е много тъжно и подтиснато, само право стои, не съм го виждала да легне. Галила съм го през решетката, струва ми се, че е подходящо за осиновяване. Утре не мога, но в петък ще го настаня в хотел.  !
  ! , които бяха зазидани под стълбите от "грижовния" им стопанин. На Соня чужденките са били потресени от съдбата на тези нещастничета, и реагираха веднага - дадоха старт на спасителната акция. Ние трябва да ги подготвим за пътуването, а те ще им търсят осиновители, спешно. Кучетата са много добри, на фльонга да ги вържеш - гък няма да кажат. Но не могат да вървят на повод. Ако някой има възможност и желание, или път към Суходол, би ли могъл да им организира по една разходчица? Те са толкова мили и изпълнителни, че със сигурност ще се научат бързо. А и вече  няма да е толкова горещо...
 , които бяха зазидани под стълбите от "грижовния" им стопанин. На Соня чужденките са били потресени от съдбата на тези нещастничета, и реагираха веднага - дадоха старт на спасителната акция. Ние трябва да ги подготвим за пътуването, а те ще им търсят осиновители, спешно. Кучетата са много добри, на фльонга да ги вържеш - гък няма да кажат. Но не могат да вървят на повод. Ако някой има възможност и желание, или път към Суходол, би ли могъл да им организира по една разходчица? Те са толкова мили и изпълнителни, че със сигурност ще се научат бързо. А и вече  няма да е толкова горещо... 

Публикувано: 08 August 2012 - 07:37 PM

Публикувано: 10 August 2012 - 10:50 AM
 Nort2005-2, в 04 August 2012 - 08:14 AM, написа:
Nort2005-2, в 04 August 2012 - 08:14 AM, написа:
 IMGP2474.JPG  - Що е това БОК  и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още.
 IMGP2474.JPG  - Що е това БОК  и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още. 

Публикувано: 10 August 2012 - 11:19 AM

Публикувано: 10 August 2012 - 05:36 PM
 Attera, в 10 August 2012 - 10:50 AM, написа:
Attera, в 10 August 2012 - 10:50 AM, написа:

blueocean, в 10 August 2012 - 11:19 AM, написа:
blueocean, в 10 August 2012 - 11:19 AM, написа:

Публикувано: 14 August 2012 - 12:19 AM
 ,  твоя избраник, много е добро детето, чакаме да му изберат име германките. Но е много слабичък, не иска да наддава, и ще трябва да го заведем на доктор. Иначе е жизнен, но все пак. В съседната до него клетка имаше един трицветко, него една германка си го е харесала. Та двамцата от петък са в Суходол :
 ,  твоя избраник, много е добро детето, чакаме да му изберат име германките. Но е много слабичък, не иска да наддава, и ще трябва да го заведем на доктор. Иначе е жизнен, но все пак. В съседната до него клетка имаше един трицветко, него една германка си го е харесала. Та двамцата от петък са в Суходол : 

.
. 

- помахахме, и бусът потегли.
  - помахахме, и бусът потегли. - и мамата -
  - и мамата - 

- малко не се вижда добре, затова повече снимки.
  - малко не се вижда добре, затова повече снимки.