Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#4341 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 July 2012 - 07:02 PM

Тото от последния и Симона от предпоследния транспорт също вече са осиновени:

Прикачена снимка - Тото беше месеци по клетки и хотели, сега се радва на игрите и разходките.

Прикачена снимка -Симона - Прикачена снимка

#4342 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 07:33 PM

Ето още три от поредната порция германчета. Хората казват, че кучетата най-много се радват на тревата - тичат, тичат, търкалят се, лежат на поляните и не искат да се прибират. Така е, имат да наваксват душиците:

Прикачена снимка - Лука

Прикачена снимка - Попай

Прикачена снимка - Рубен

И Ранджо, от предпоследния транспорт. Първоначалният преглед на момчето е показал, че има лоша стара прободна рана на едното краче. Засегнати са били костта, мускулите и нервите. Вече е направена една операция, предстои още една. Да стискаме палци на Ранджо да се възстанови по-бързо и скоро да намери истинските си стопани. Ранджо:

Прикачена снимка

#4343 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2012 - 09:20 PM

Онзи ден, в понеделник, бяхме при сладурковците. Дохранихме ги, а след това опитахме да ги почерпим с кучешки бисквитки. Страхувахме се, че кучовците няма да оценят подобаващо жеста, но не - настана голяма радост, все едно точно това са очаквали децата. В моя апарат няма много снимки, но ето все пак да видите малко от бисквитения купон :smile: :

Прикачена снимка Прикачена снимка

След няколко дни ще се наложи да купя гранули /нещо, което отдавна не е ставало/, но сега закъсваме. Моля който има възможност, да помогне и за това.

#4344 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2012 - 08:14 AM

Вчера бяхме при кученцата. Донахранихме ги, нагушкахме ги и им обещахме утре пак да отидем. Ето и подробности:
Започвам със "зазиданите кучета" във Филиповци, сигурно всички знаете за случая. Първо някакъв откачалник /и клошар/ ги зазижда под стълбите на къщата си, второ - съседите не си мърдат пръста, дори да дръннат един телефон някъде. Трето - късмет, че жената на откачалника идва да си търси най- малкото дете /от общо 6?!?/, и понеже не го намира, решава, че и то е зазидано с кучетата, та викат полиция, полицията вика Екото, разбиват "гробницата", и шестте кучета са докарани в Сеславци. Прекрасни животинки, всичките много добри, много гладни, виждат им се ребрата, и млади. Три женски и едно мъжко. Едната женска е била с бебенца, и те са били зазидани с останалите, и са били намерени мъртви.
Ето снимки на шестте "възкръснали". Първо двете бели момиченца:

На следващите снимки кафявото куче е майката, чиито бебета са умрели в зида, предполагам вследствие дехидратация, другото куче е момче:

Прикачена снимка - На всичкото отгоре извергът не е от малцинствата, чист българин си е.

И останалите две зазидани, момченца:

А това са героите от Борисовата градина. Докарани са четири кучета. Едното не се е събудило от упойката, другото засега е много "несговорчиво", меко казано. Останалите две са душички:

Ето още кучета, без връщане:

И поредната мъка - БОК, домашно, пазач, на два пъти едва отървават бабата, и синът го довежда в Сеславци:

Прикачена снимка - Що е това БОК и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още.

Нямаме храна за Сеславци, моля помогнете. И тук мога много да пиша, но не искам съвсем да ви досадя.

#4345 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 06:09 AM

Ето я енергийната бомба Вирджиния, вече със стопанката си. Снимката е направена в приемния дом, "на изпроводяк". Увреденото от удар оченце е спомена, който ще си носи Верджи от Родината ...
Много :rc_036: за Соня, Петя и всички, които помагат, за да може да се случва това.

Прикачена снимка - жената се сдобива с едно съкровище, да пожелаем много щастие и на двете!

#4346 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 12:44 PM

Още две нови германчета - Жан и Жана:

Прикачена снимка - хората казват, че трудно я прибират Жана, още не е сигурна, че зелената тревичка ще продължи да я има и утре, и след седмица... Но така е, тя доста време изкара в бетонните клетки, та е права да се страхува.

#4347 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 01:34 PM

А сега едно много специално писмо за едно много специално куче.
Писмото е специално, защото София /така се казва стопанка / си е направила труда не само да изпрати снимки, а и подробно да обясни какво ѝ дава нашата Амбър, на какво я учи и въобще за силната връзка човек-куче.
Това е Амбър, която беше затворена в карантинните клетки, до фризера с труповете, защото беше наклеветена, че е "ухапала жена". Това безкрайно добро същество също е пречело на някого, и затова са го "сготвили" по познатата процедура - набедена е за агресивна. Пожелавам на жената, която уж е била ухапана, да ѝ се случат наистина лоши неща, от които наистина да я боли. Не зная от кой квартал е Амбър, съвсем съзнателно не питам за това, за да нямам угризения относно делене на кучетата на "наши" и "ваши", и да се чуе приказка, че има приоритетни квартали, и т.н. В Сеславци са кучетата на София. Щом са там, те вече нямат квартал.
Да не се отклонявам, ето какво е написала София на Соня:

Скъпи Соня,

Аз ви благодаря за съобщението. Амбър от България, сега се нарича Амели. Тя живее с мен от януари насам. Съм искал куче през целия ми живот, и това желание е било изпълнено от Амели. Тя е само моя подарък и най-ценното ми щастие на земята. То обогатява живота ми всеки ден, всяка секунда.
Понякога ме довежда до границите си и ми показва какъв човек съм всъщност. Това понякога е истинско предизвикателство. Но все пак аз ги обичам повече от всичко друго в света.

Тя е научил много. Тя е много интелигентна и нетърпеливи да научат. Тя научава трикове, и (за съжаление), също е много добър в това, да проследят и намерят храна. Вчера донесоха фуражна чанта на бюфета и го изяла, а след това тя дойде радостно и щастливо започна. Не мога да съм ядосан на нея!

Понякога тя е кучка към други кучета, и се държи като малко чудовище. Но това идва чрез миналото си, че те ще надделее. Аз винаги казвам, че те умират от глад на улицата, би било, ако беше един любящ и всеотдаен куче.

Но това е хубаво за хората.Тя е любящ, съпричастни и любопитни.Понякога взимам ги да работят.Аз работя като професионален терапевт в старчески дом.
В една снимка виждате куче с пациент. Пациентът е имал инсулт, седнал в инвалидна количка и вече не може да говори. Амели го побутна и искаше да се гали. Пациентът се смееше през цялото време и се разплака от щастие. Амели прави хората щастливи, и те могат да се справят добре.

На други снимки, които виждате Амели, тя изглежда като днес. Тя е горда и уверена куче. И тя не е загубила любовта си за цял живот.

Соня, погледнете снимките. Аз ви благодаря за това прекрасно куче, което никога няма да бъде тук без вашата помощ. , Където те ще бъдат сега? Мисля и изтръпвам.

Особено тя е в кошницата си и мога да ги видя. Тя спи и хърка, а. Тя изглежда толкова щастлива, невеж и щастлив.

Аз ви поздравявам.

Вашият София с Амели

Ето и снимките, които е изпратила София. Първо ви пускам две сеславски, за да си спомните коя е Амбър/Амели:

Прикачена снимка - "агресивното" куче доставя радост на пациент с инсулт.

Извинете за лошия превод, автоматичният преводач толкова може, нямам време да го редактирам.
Надявам се и вашия ден да стане по-усмихнат, след като видяхте това щастливо куче - на работа с мама, на голямата хубава разходка, и в игра със съседските домашни любимци.
Бъди много щастлива, Амели, продължавай все така да обичаш целия свят, и да си много здрава - другото вече си го имаш!

#4348 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2012 - 04:43 PM

А ето какво е направила Galiadogs :rc_036: с дребосъчестия страхливко Дани, който беше на път да се превърне в едно малко чудовище :ab_041: . Скоро ви разказвах за него - дори си изпусна пътуването келешчето. Добре, че осиновителите много си го харесват и ще си го изчакат още един месец. Stranger :rc_036: го откара до Пловдив и плати за един месец престоя, Rodegunda :rc_036: е направила снимки и клипче на детето, ето ги:

Прикачен файл  дани1.htm (124.14K)
Брой сваляния: 57

#4349 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2012 - 09:03 PM

Вчера, 6-ти август, в Сеславци - както обикновено. Дохранихме с едни ужасни български гранули, по около левче килото, но сигурно защото отдавна не са яли такива, кучовците ги ометоха като прахосмукачки. 70кг едва стигнаха, но нямахме повече.
Вчера изведохме още четири кученца на хотел, на Соня германките ще плащат. Така хотелските им сеславчета стават 15, докато нашите, форумските, са само три.
Ето и вчерашните снимки. Първо - групата от Манастирски ливади:

Следват шестте нещастничета от Филиповци - зазиданите.

Прикачена снимка - предполагам, че Сеславци е като рай за тях в сравнение с Филиповци.

Други снимки:

Ето ги и четирите изведени днес кученца. Трицветката е отдавна в Сеславци, а другите три са от скоро, вчера сутринта ги кастрираха и затова са такива спящи на снимките. :

#4350 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2012 - 09:14 PM

А днес бяхме в Суходол, за да поразходим Сола и Санчо. Добре са, ето няколко снимки:

Прикачена снимка - Сола

Прикачена снимка - Санчо - Прикачена снимка

Както вече ви писах, Сола мина през два приемни дома, но тъй като имаше конфликти с кучетата там, я преместихме в Суходол.
Третото форумско куче на хотел е симпатичното старче, което е на друго място, и ще имам негови снимки в края на седмицата. Лечението е успешно, кожата му вече е спокойна. Но тъй като е много стара душицата, почти през цялото време лежи и придремва, но иначе си хапвал добре.

#4351 Потребителят е офлайн   Raallss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2012 - 07:57 AM

[quote name='Nort2005-2' date='10 July 2012 - 06:58 PM' timestamp='1341939502' post='1055895']
Здравейте, приятели,
Както знаете, три пъти седмично дохранваме кучетата в Сеславци - независимо от сезона, температурите и каквото и да е друго. Намираме време, сили и нерви, за да сме при тях. Благодаря на всички, които помагат :rc_036: . Не правим винаги снимки, защото или нямаме време, или се оказваме без фотоапарат... Но вчера направих доста снимки на сладурчетата, започвам с БОК-чето, което има две лица - ангелско за хората и дяволско за другите кучета. С една дума - хем лигльо, хем побойник. Ще бъде осиновен, вече му се търси подходящ дом. Ако знам кой идиот го е изхвърлил, ще го удуша! Кретени, изхвърлят си животните, а в същото време пищят, че общината и НПО не могат да решат проблема с уличните кучета :eg_033: .
Та ето го лигльото:

- изчезнете с тази кока-кола, искам вода!

А този сивушко наистина е сладкиш - много мил и с хора, и с животни; пухкав и гушкав:

Ето и една тъжна красавица, бяла като сняг, много мила и търсеща контакт. И приятелката ѝ, в чиито очи няма надежда, а само примирение с нерадостната съдба на бездомно куче:

И още душички, без връщане:

Последната снимка е на възрастен ротвайлер...
Сложихме за втори път промерис-дуо на няколко кучета от Малинова долина. Успяхме навреме да хванем демодекозата, иначе лошо. Още едно накапване, и ще са съвсем като нови животинките.
знаете ли че на снимката с оранжевото и черношареното са малибу и миши за те зи кечета търся дом дали някои ще може да помогне

#4352 Потребителят е офлайн   blobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 01:24 PM

Nort, може ли да изведем това куче на хотел: Прикачена снимка
Ще поема разноските му до заминаването, ако има такъв шанс. Преведох част от парите.

#4353 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 05:45 PM

blobby, :rc_036: ! Кученцето е много тъжно и подтиснато, само право стои, не съм го виждала да легне. Галила съм го през решетката, струва ми се, че е подходящо за осиновяване. Утре не мога, но в петък ще го настаня в хотел.

А сега вижте какво съобщение получих днес от осиновителката на последния ротвайлер, от когото мен си ме беше страх наистина:
Gutzi
Advanced Member
Здрасти Жана, при нас всичко е супер, гледаме се с новия младеж, ужасно безпроблемен е, дори ми дава да му взимам храната от устата!!!

Това е прекрасно, че го взехте това момче, още един спасен! Живи и здрави да сте за това, което правите :rc_036: !

А сега за днешния ден, който беше горещ и дълъг, но и спорен! Нахранихме маймунките, сложихме седем поливалентни ваксини, и изведохме на хотел шест кучета - тези от Филиповци :af_089: , които бяха зазидани под стълбите от "грижовния" им стопанин. На Соня чужденките са били потресени от съдбата на тези нещастничета, и реагираха веднага - дадоха старт на спасителната акция. Ние трябва да ги подготвим за пътуването, а те ще им търсят осиновители, спешно. Кучетата са много добри, на фльонга да ги вържеш - гък няма да кажат. Но не могат да вървят на повод. Ако някой има възможност и желание, или път към Суходол, би ли могъл да им организира по една разходчица? Те са толкова мили и изпълнителни, че със сигурност ще се научат бързо. А и вече няма да е толкова горещо...
Ето снимки от акцията по преместването - от единия крайна София до другия:

Прикачена снимка

В петък ви показах поредната жертва на човешката глупост - това БОК -Прикачена снимка

Е, днес си го взеха. Уж на два пъти щял да изяде някаква баба, така бяха казали, а се оказа, че в голяма къща с общ двор живеят двама братя със семействата си. Единият иска кучето, другият - не. Мила картинка. Е как няма да изтрещи кучето, то е чувствително животно и усеща цялото напрежение. Та днес дойдоха да си го вземат единият син и бащата. Дано постигнат някакъв баланс там.

Другото, оставено с декларация за отказ куче, то е от вчера, е този симпатяга:

Изпоразболели се всички в семейството и не могат да се грижат повече за него.
Това беше за днес. Благодаря на всички, които помагат - виждате, че с общи усилия успяваме да помогнем на доста кучовци.

#4354 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2012 - 07:37 PM

Понеже стана дума за нас, та ето ни с момчето и посестримата му по съдба Шакира. :db_046:
Ужасно мил кучан, който прекръстих на Амарок, но обмислям дали Близун не е по-подходящо.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#4355 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2012 - 10:50 AM

Показване на мнениетоNort2005-2, в 04 August 2012 - 08:14 AM, написа:

И поредната мъка - БОК, домашно, пазач, на два пъти едва отървават бабата, и синът го довежда в Сеславци:

Прикачен файл IMGP2474.JPG - Що е това БОК и има ли то почва у нас? Според мен не, не сме дорасли още.

Някой има ли повече информация за това куче? Говорих с няколко човека от Сеславци, но твърдят, че не се сещат за него, имали само женски подобни, а доколкото разбрах това е момче. В понеделник мога да го взема, дано да е там и да се предлага за осиновяване

EDIT: Сега видях, че вече е изведено, извинявам се :ba_025:
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#4356 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 August 2012 - 11:19 AM

Oт ФБ:

"Последните дни администрацията на Екоравновесие забрани достъпа на доброволци в приют Сеславци.Забрани и снимането..... Наредба 41 е променена и действат разпоредбите от 17.04.20212 г. Чл.121 , който позволяваше свободен достъп на граждани поне осем часа на ден/ с изключение на официалните празници/ е ОТМЕНЕН. Според сегашната редакция "Редът за достъп на граждани се определя с Правилник на вътрешния ред." - с една дума, забранили влизането на доброволци. Истина ли е или само на определени хора им е забранено?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#4357 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2012 - 05:36 PM

Показване на мнениетоAttera, в 10 August 2012 - 10:50 AM, написа:

В понеделник мога да го взема, дано да е там и да се предлага за осиновяване

EDIT: Сега видях, че вече е изведено, извинявам се :ba_025:

Жалко, че бившите собственици те изпревариха. Почти съм сигурна, че кучето пак ще има проблеми.

Показване на мнениетоblueocean, в 10 August 2012 - 11:19 AM, написа:

Oт ФБ:

"Последните дни администрацията на Екоравновесие забрани достъпа на доброволци в приют Сеславци.Забрани и снимането..... Наредба 41 е променена и действат разпоредбите от 17.04.20212 г. Чл.121 , който позволяваше свободен достъп на граждани поне осем часа на ден/ с изключение на официалните празници/ е ОТМЕНЕН. Според сегашната редакция "Редът за достъп на граждани се определя с Правилник на вътрешния ред." - с една дума, забранили влизането на доброволци. Истина ли е или само на определени хора им е забранено?

Не се пускат по повече от 4 човека /външни/ наведнъж в обекта. Може да се осиновява всеки ден, но за влизане по други причини има май дни, в които може, и дни, в които не може.

#4358 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 12:19 AM

Здравейте, три дена не съм писала и да не си поммислите, че със сеславските кучета нищо не се случва? Случва се, и още как - и хубави неща, и интересни, и абсурдни даже... Но да караме по ред на номерата.
На 11.VIII., петък, бяхме в Сеславци, донахранихме личния състав и изведохме няколко кучета, ето ги:
- blobby :rc_036: , твоя избраник, много е добро детето, чакаме да му изберат име германките. Но е много слабичък, не иска да наддава, и ще трябва да го заведем на доктор. Иначе е жизнен, но все пак. В съседната до него клетка имаше един трицветко, него една германка си го е харесала. Та двамцата от петък са в Суходол :

- Изведохме и ризеншнауцера, него Соня ще си го оправя: Прикачена снимка

- Извадихме и Алира Прикачена снимка

- и Ангус - Прикачена снимка

Последните двама трябваше да пътуват за Германия в събота, а в почивни дни нали не могат да се осиновяват кучета, затова ги оставихме в Суходол за една вечер. Междувременно, съобщиха ни за изхвърлена майка с бебета до едно блато, по средата на пътя между Сеславци и Богров. Та след като натоварихме добичетата, първо минахме да видим мамата, но нищо не можахме да предприемем, защото колите ни бяха вече пълни. Бебоците бяха на нещо като полуостров че насред блатото, много опасно и неприятно, но ги оставихме за следващия ден.
И така, в събота заведохме сеславчетата Теди:

и Ричи - Прикачена снимка Прикачена снимка

в Суходол /те бяха в друг хотел/, откъдето трябваше да тръгне Сашо със сборна група емигрантчета. Натоварихме и Ангус:

Прикачена снимка Прикачена снимка.

Дотук добре. Неприятностите започнаха, когато се появи Алира. Малко инфо за нея - била е домашно куче, стопаните ѝ са починали, и съседите са извикали Екото. Млада, двегодишна, много жизнена и енергична, доста пълничка, предполагам защото възрастните хора не са я извеждали. И патологично лакома. Много добра и социална, има осиновители в Германия.
Та да продължа - изведох Алира от стаичката, тя веднага се изчишка и изака на тревата. Отидохме до буса, и тя пак изака малко. Една от изпращачките на другите кученца ми каза "извинете, аз не че нещо, но има кръв в акото". Поглеждам - наистина има. Но след като знам, че Алира е ваксинирана два пъти, обезпаразитена е надлежно /и с панакур/, както всички кучета, които изпращаме, аз само казах, че не може да е нещо сериозно, и ако все пак има някакъв проблем, хората в Германия ще си я лекуват. И толкова, коментарии повече нямаше. Всички кучета бяха натоварени, вкл. Алира:

Прикачена снимка - помахахме, и бусът потегли.

А ние хукнахме към блатото за кучешкото семейство. По пътя прибрахме едно ударено от кола куче, за щастие живо, надявам се да няма сериозни вътрешни травми. Спирайки до блатото, ни посрещнаха неистови бебешки писъци. Оказа се, че "изтърсачето", най-дребното кученце, наистина е успяло да се катурне в блатото. До кръста във водата, размахва предните лапички, но няма за какво да се захване, и потъва бавно, и пищи. Майката с останалите бебоци обикаля наоколо, но не е могла да му помогне.
Брат ми го измъкна, поизчистихме го, подсушихме го. Наистина живее втори живот този глупчо, ако бяхме отишли десетина минути по-късно, щеше да е късно за него.

Прикачена снимка - и мамата - Прикачена снимка

Описвам ви толкова подробно всички тези случки след изпращането, за да си представите в какво състояние ми е била главата, когато точно като бяхме измъкнали бебето от блатото, и ми звънна шофьора. Идвай, казва, да вземеш Алира, защото ми се обаждат разни жени по телефона, че "кучето е болно от гиардия", и ще зарази техните кучета, и ако не я сваля, ще спрат целия транспорт, и т.н. И аз, защото вече бях останала без мозък този ден, му казах - ок, върни се и я остави в Суходол. Вместо да отидем с него и да направим един тест за гиардия при първия доктор по пътя, отнеме само 10 минути... Но така, пътуването на Алира беше провалено. А на другия ден пък са се обаждали в Суходол да питат "живо ли е още тежко болното куче", и какво се прави по въпроса.
Та по този случай, въпреки че, както казах, Алира е с две ваксини, панакур и обезпаразитяващи, днес я водих на тест. "Болната" едва я удържам, тича му се на момичето, но все пак се справихме. Отне ми половин ден и 40лв., но поне си имаме документ, че не е "болна от гиардия". Всъщност, ако беше болна, дали би могла да зарази някого, щом е в отделна клетка? Докторите в Амивет ме посъветваха да тестваме и за корона вирус, и за парво, за да няма повече догадки. Ето го и резултата от теста - отрицателен, разбира се:

Прикачена снимка - малко не се вижда добре, затова повече снимки.

Докторите казаха, че кръвта в акото може да е била защото кучето е преяло, или е погълнало разни боклуци. Но така или иначе, Теди, Ричи и Ангус вече са при новите си стопани в Германия, а Алира - не. Въпреки, че беше перфектно подготвена за пътуването, и че изглежда перфектно, здрава е за трима, сега трябва да чака следващ транспорт.
Моля, ако във ФБ се развихри истерия на тема "Соня и Жана изпращат болни кучета", някой да покаже въпросния документ. Да не говорим, че Соня е в чужбина, и хал хабер си няма от цялата работа.
А сега на Алира трябва да плащаме и хотел, не можем да я върнем в Сеславци, така че момичето ви моли за малко помощ!
Днес май се получи нещо като екшън-роман /блъснати от коли кучета, потъващи в блата бебета/, с фантастични елементи /възкръсналия мъртвец Алира, едва ли не/.

Да използвам да ви покажа снимки и на шестте "зазидани" от Филиповци, вече в хотела, много са сладки. На една от снимките е и Сола:

#4359 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 08:58 PM

Имаме снимки от Елена, заминала през м.юли т.г. Не е първа красавица, но пък е много добро момичето. Да е живо и здраво Ленчето, много години да се радва на обичта на семейството си.

#4360 Потребителят е офлайн   greyli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 09:30 PM

Красотата не е всичко както повечето знаем.Много се радвам,когато видя едно спасено осиновено кученце,което от сега нататък го чака само добър живот.Поздравявам всички за работата,която вършите и за животите,които реално спасявате!

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни