Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 24 August 2012 - 10:17 PM
Ще сме много благодарни и за помощ при финансиране на пътуването им, защото става все по-трудно...
Публикувано: 25 August 2012 - 12:20 PM
Raallss, в 21 August 2012 - 01:56 PM, написа:
мерси предварително
Ето тези на снимката да снима от по близко мерсииии!
Извини ме за въпроса, но на колко години си, в смисъл над 18 или под 18?
А сега ви показвам две сеславчета, които вече са в приемен дом, където спокойно ще могат да изчакат намирането на осиновители за тях, при това безплатно. Първо - Диего, много мило и търсещо човешкото присъствие куче. И от деца не се страхува
Второто е куче №9, страхливото дребосъче, момиченце. И тя е много гальовна и обичлива. Двамата с Диего веднага спретнаха глутничка и големи игри падат. Шеф е Диего, нали е с 2-3кг по-силен
Публикувано: 25 August 2012 - 03:43 PM
Та не съжалявам за импулсивното си решение. Кучинката е перфектна - не лае, не прави бели, не цапа, гушка се. И Соня е "за", така че всичко е ок мисля.
Между другото, на снимките изглежда по-голяма, а в действителност е като врабче, 6-7 килограма тежи. И е раждала вече милата, добре че е жива така или иначе.
Публикувано: 25 August 2012 - 05:19 PM
Ето как изглежда самата ушна марка. На горната част на ухото стърчи едно нещо, което я държи да не падне:
Става много лесно. Хубавото е, че режещите повърхности не се допират до ухото на кучето, и не ви е страх, че може да го клъцнете. Нещото пада, ако трябва се клъцва още малко, то се вижда, и марката вече е разглобена:
Щом аз го направих, значи всеки би могъл /аз съм пълен технически инвалид/. Само трябва да имате показания инструмент.
И все пак, ако кучето живее на улицата, аз бих го оставила с марката.
Публикувано: 26 August 2012 - 04:30 PM
Момченцето /Амиго/ нямах време да го разходя, защото точно щяха да го взимат за операцията, затова има малко снимки. Много е енергичен, тича му се, но ще потърпи още малко. Иначе е целувач и гальовник, супер дружелюбен и общителен, отворко. Днес се обадих, операцията е минала успешно.
Бялото момиченце е много мило, едно тихичко и кротко, пълна противоположност на халата Амиго. Поразходихме се, поседяхме на пейката. Раната е ужасна. Професорът каза, че засега дават вътрешно антибиотик и третират с ултравиолетови лъчи. Днес по телефона ми съобщиха, че вече има видимо подобрение.
Ако някой има път покрай Амивет, нека да направи няколко снимки на децата, защото в близките 2-3 дена аз няма да мога.
Публикувано: 28 August 2012 - 09:43 AM
Публикувано: 28 August 2012 - 12:49 PM
Но явно Руди е преминал критичната фаза и ще се възстанови. Малки нещастни същества...
Публикувано: 29 August 2012 - 05:19 PM
Ричи е като пумпал, трудно се хваща в кадър :
Публикувано: 30 August 2012 - 04:47 PM
Първо ми се обадиха за дядкото Антон - от вчера е много отпуснат, безразличен, не се храни. Утре ще го водят на доктор.
Преди час пък ми звъннаха от Суходол - на Руди единия крак, от коляното надолу, е много подут, има и рана с кръв. Утре ще го водя на доктор.
Публикувано: 31 August 2012 - 08:15 PM
LKK, в 30 August 2012 - 06:48 PM, написа:
Май наистина ще се оправят! Резултатите от кръвта им са добри, Антончо вече се храни и разхожда. Милото кученце, дано има дни да си поживее добре... LKK, преместихме го в приемен дом, на същата цена като хотела. По-добре ще му е, при домашни условия.
При Руди се оказа проблем с кастрацията /а тя е от преди месец и повече/. Заведох го в Богров, прегледаха го, назначиха му лечение. В Амивет направихме биохимия, резултатите показват силен възпалителен процес, нищо друго. blobby
Направих му няколко снимки днес, вижте го:
Чакам снимки на Антончо,ще ги пусна веднага.
Публикувано: 01 September 2012 - 07:00 AM
Много моля, ако я видите, да я задържите и да ми се обадите /0898574996/, веднага ще я прибера. Женско куче, много мило и гальовно, няма да е проблем хващането ѝ. Предполагам, че ушната марка е с номер 778. Има и микрочип. Възраст - около две годинки. Ето още снимки:
Публикувано: 02 September 2012 - 09:01 PM
Раната на бялата кучица в Амивет има значително подобрение:
Обаче Амиго го е закъсал. Подутината е точно толкова голяма, колкото преди операцията. Утре ще му сложат дренажи и се надяват да се оправи. Но пък иначе е голям веселяк и добрушко:

Вход

Горе
Цитиране +