От 1 месец Василева ме моли да намеря хора за рота, защото умира... Търсих-никой не го искаше. Един ден един приятел с който бях говорила преди време за кучето ми се обади и ми каза "Аз ще го взема- жал ми е за него". Аз съответно се зарадвах, защото той е готин и много кучелюбив...Чудесно-обадих се на Василева и се разбрахме да отидем до сеславци заедно и да го вземе. ДФа, но следобяда ми се обади да ме пита,защо съм ходила без нея...Оказа се , че са ходили други -момче и момиче, а не аз с Краси...Решихме да видим какво предлагат като условия...Ок-но те решили че пак ще ходят...на мен никой нищо не ми казва за тяхното отношение и намерения към кучето...Ходил втори път и пак не го взел- на мен това ми се предава-аз не знам подробности защо не го е взел...
Петков кава на Василева "Няма да ги чакам толкова време. Ще идват 1000 пъти да гледат 1 куче...Василева ако са ти сериозни хората да идват да го взимат." (Вероятно на Петков никой не му е казал, че хората не ходят на оглед само , а ходят за да се запознават и сприятеляват с кучето постепенно.)
Василева ми се обади и ми каза всичко това и ми каза да ходим да го взимаме. Направих всичко възможно да го вземем от там по-бързо, както бях помолена...А сега аз съм виновна....

Вход

Горе
Цитиране +