Лъчо, пиши ми на лични на коя дата са взети и от кой адрес, да ги идентифицирам ако мога.
Днес д-р Станкова взе жълтото куче, за което Кикита писа, че не се храни и залита. Ходеше си нормално, но много е отслабнало, дано не е нещо сериозно. Връчиха й и една от кандидат-холандките, защото кучанката непрекъснато си завира главата между решетките, после не може сама да се освободи и пищи. Абе докторицата днес има рожден ден и ето, направи си две подаръчета, ужас

.
Разпределихме 160кг гранули, наляхме прясна вода, обезпаразитихме няколко нови попълнения, сложихме няколко ваксинки.
Бях писала за ротвайлерка и пит, докарани в изолатора на 7.08. Днес разпитах за тях. И двете кучета са прибрани по сигнал от Герман, до Германския манастир. Хора са се обадили, мислели са, че са
изгубени домашни. Ротвайлерката е голяма, красива и много добра. Дано някой си я потърси, иначе ще изгние там.
По- интересна е историята на питбула. Това куче за втори път се озовава в Сеславци. Първият път - на 11.05.09г., прибрано е от Панчарево, от улицата. На 27.05.09г. е осиновено от Ангелина ..., от Дианабат. В декларацията осиновителката е посочила, че кучето ще живее при нея в с.Герман, имам точния адрес и телефон, не зная дали е удачно да ги публикувам тук. Сега, след като са идентифицирали животното по татуировката, управителят й звъннал и я попитал как е кучето. Отговор - избяга. Кучето Ви е тук, в Сеславци, казал Петков, ще си го приберете ли? Отговор от "осиновителката" - не. Картинката е ясна.