Бебеландия - първи мигове в снимки
Публикувано: 30 September 2008 - 04:19 PM
Май за този съфорумник говорите или се бъркам :blink: http://dog.bg/forum/index.php/topic,455.ms....html#msg378675
Публикувано: 01 October 2008 - 04:10 PM
А тези дето не сме имали кокер-бебе какво да правим в тази тема? Да гледаме снимки и тайно да си мечтаем някой ден да имаме удоволствието да гледаме бебе как расте?
П.п. В тази тема няма много да влизам, че ми се къса сърцето като гледам толкова бебета.
П.п. В тази тема няма много да влизам, че ми се къса сърцето като гледам толкова бебета.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 01 October 2008 - 04:36 PM
Ееее не,даже да ти кажа май тези дето сме имали бебета е по-трудно.Много ми става тъжно за времето когато Каричка беше бебе.Беше толкова откачено ,не че сега нее,ама седнао си на дупето и сякаш мисли нещо и изведнъж се втурни към крака ти.Като се прибера ще кача едно клипче на Кара като бебе да не спамя повече тук :izcherven:
Публикувано: 01 October 2008 - 04:43 PM
Имам съвсем различна порода куче от вашите,но често се спирам във вашия форум за кокери,дори ми е един от любимите.Тайничко наблюдавам снимкте който слагате и се кефя.Този път вече не издържах и ше напиша мнение.Бебетата ви са страхотниии,уникалнииииииииииииииии :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Направо като ги гледам и искам да са малки и да ги мачкам всичките.Толкова са красиви и сладкиииииии :wub: :wub:
Много харесвам кокерите като кученца,но винаги съм обичала голямите кучета и съм имала голями породи,но ако трябва да взема по-малко то задължително ще е кокер.Толкова са сладки тези животники.
С нетърпение чакам Sesili да сложи снимки на Бенджи ;) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Направо като ги гледам и искам да са малки и да ги мачкам всичките.Толкова са красиви и сладкиииииии :wub: :wub:
Много харесвам кокерите като кученца,но винаги съм обичала голямите кучета и съм имала голями породи,но ако трябва да взема по-малко то задължително ще е кокер.Толкова са сладки тези животники.
С нетърпение чакам Sesili да сложи снимки на Бенджи ;) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 01 October 2008 - 06:06 PM
Оооо всички бебоци са страхотни и както каза Рали направо ми става мъчно,че Бенджи порасна толко бързо :'( Много ми се иска още едно бебе-кокер,но уви .....
Рот,добре дошла в кокерския ни форум.Пиши винаги когато имаш желание,сигурна съм че никой няма да има нищо против ;) За снимки на бебе-Бенджи обаче трябва да почакате.Преди два дни ни се развали единия компютър и съответно всички снимки са там.Като го оправят обезателно ще се запишем и ние с няколко снимки ;)
Рот,добре дошла в кокерския ни форум.Пиши винаги когато имаш желание,сигурна съм че никой няма да има нищо против ;) За снимки на бебе-Бенджи обаче трябва да почакате.Преди два дни ни се развали единия компютър и съответно всички снимки са там.Като го оправят обезателно ще се запишем и ние с няколко снимки ;)
Публикувано: 01 October 2008 - 07:15 PM
И аз много се радвам на бебетата ви. :blink:
Пускайте повече снемки, защото на всеки е приятно да ги гледа.
Ние сме от тези, които нямат такива снимки, защото взехме Бенджи вече пораснал. Липсва ми този период с него, защото създава много силна връзка с кучето и се чувствам сякаш нещо сме пропуснали.
Въпреки това ви се радвам и си представям какъв може да е бил Бенджи като малък.
Пускайте повече снемки, защото на всеки е приятно да ги гледа.
Ние сме от тези, които нямат такива снимки, защото взехме Бенджи вече пораснал. Липсва ми този период с него, защото създава много силна връзка с кучето и се чувствам сякаш нещо сме пропуснали.
Въпреки това ви се радвам и си представям какъв може да е бил Бенджи като малък.