Бебеландия - първи мигове в снимки
Публикувано: 04 November 2008 - 09:34 PM
Душичките сладки! И Авичка колко спеше като малка... ! Малко даже ми лисват онези дни, в които можеше да си я гушкаш с часове. Сега е такъв дивак, че и за минутка не може да се кротне :)
Не знам дали снимките от старата тема (още като го нямаше форума) са се запазили някъде, аз в нея съм качвала снимки на Авичка от бебешките месеци, но за да не се повтарям, ви качвам снимки на бебетата на една наша приятелка, Аби, които май току що минаха първа имунизация. На тези снимки са на около три седмици, вече почват да шават и да си прескачат ограждението :) Пет женски и едно мъжко, което бащата си избра, страшно сладки. Две имат бели точки на вратлетата, мъжкото и едното женско, но снимките съм ги правила с телефон и не са кой знае колко качествени, че и това да се види.

Не знам дали снимките от старата тема (още като го нямаше форума) са се запазили някъде, аз в нея съм качвала снимки на Авичка от бебешките месеци, но за да не се повтарям, ви качвам снимки на бебетата на една наша приятелка, Аби, които май току що минаха първа имунизация. На тези снимки са на около три седмици, вече почват да шават и да си прескачат ограждението :) Пет женски и едно мъжко, което бащата си избра, страшно сладки. Две имат бели точки на вратлетата, мъжкото и едното женско, но снимките съм ги правила с телефон и не са кой знае колко качествени, че и това да се види.

Публикувано: 04 November 2008 - 10:14 PM
Е, че те са големи сладури,на 3-тата снимка каква уста отваря едничкото ;D, а на 4-тата снимка как се цункат :wub:, а последната е много сладка, макар и 6-те снимки да ми харесват, защото за всяка има нещо интересно, което се забелязва ;) :->)
Публикувано: 05 November 2008 - 12:18 AM
То направо си е трудно да снимаш кокер и да няма нещо интересно, което да се забелязва ;) Затова сме такива фенове побъркани :Р
Публикувано: 11 November 2008 - 11:36 AM
Здравейте.
Не знам дали този пост ще е много за този раздел и тема, но все пак сме нещо като братовчеди ...
Това е Оззи - Кавалер Кинг Чарлз шпаньол, сега е на 2 месеца и е много игрив.

А това е едно клипче от вчера как беснее :-)
http://www.youtube.c...h?v=0JaHwPJZbWE
Не знам дали този пост ще е много за този раздел и тема, но все пак сме нещо като братовчеди ...
Това е Оззи - Кавалер Кинг Чарлз шпаньол, сега е на 2 месеца и е много игрив.

А това е едно клипче от вчера как беснее :-)
http://www.youtube.c...h?v=0JaHwPJZbWE
Публикувано: 11 November 2008 - 11:42 AM
saab,добре дошли от нас!Нека сладкия Оззи(братовчеда) да ти е жив и здрав и много много дълги години да те радва-теб и твоето семейство.Много е сладък и не се притесявай,даже ще се радваме да пишеш в нашата тема.Много :wub: за малкия палаваник от нас с Бенджи.
Публикувано: 11 November 2008 - 01:27 PM
Оззи го имаме само от една седмица, и като го взехме беше доста спокоен - беше настинал. Естествено го взехме против всички правила за взимане на куче, но се доверихме на инстинктите си, и се надявам че не сме сгрешили. Не сме искали куче за изложби и т.н., а един приятел в семейството. А въпроса с взимане на куче беше обсъждан няколко пъти, и Оззи просто се появи изведнъж. Тръгнах преди седмица да пазарувам плочки за новия апартамент, и се върнах вкъщи с мъник :-) Минах покрай един приятел, който кара кучета от Унгария и Словакия просто да се видим за малко, и като видях Оззи не се сдържах и си го взех ... :yahoo:
Няколко дни бяхме доста притеснени за първоначалното му състояние, водихме го естествено на ветеринар, при това не един. Това малко стресира кучето, т.к. то все пак е твърде малко - сега е на 2 месеца и 2 седмици. Но за щастие сега се чувства значително по-добре, както личи и от клипчето ;D Все още има малко сополки, но и те намаляват.
Ето малко снимки:

Преди време имах руски шпаньол - Цезар. За съжаление той ни напусна преди 4 години, и ни беше много много мъчно. Дори не искахме да взимаме друго куче, но времето лекува...
Няколко дни бяхме доста притеснени за първоначалното му състояние, водихме го естествено на ветеринар, при това не един. Това малко стресира кучето, т.к. то все пак е твърде малко - сега е на 2 месеца и 2 седмици. Но за щастие сега се чувства значително по-добре, както личи и от клипчето ;D Все още има малко сополки, но и те намаляват.
Ето малко снимки:

Преди време имах руски шпаньол - Цезар. За съжаление той ни напусна преди 4 години, и ни беше много много мъчно. Дори не искахме да взимаме друго куче, но времето лекува...
Публикувано: 11 November 2008 - 04:04 PM
Много сладко кученце. Да ви е живо и здраво и много,много дълги години да ви радва :wub: .

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!