Бебеландия - първи мигове в снимки
Публикувано: 11 November 2008 - 06:23 PM
Добре дошли, надявам, че ще сте застоите!
Страшно е сладък малкият, надявам се дълги години да ви радва. Пускайте ни по - често снимчици, да го гледаме как расте.
А от къде сте или направо хубаво се представете :)
Страшно е сладък малкият, надявам се дълги години да ви радва. Пускайте ни по - често снимчици, да го гледаме как расте.
А от къде сте или направо хубаво се представете :)
Публикувано: 12 November 2008 - 09:07 PM
iveto_656,Дарито е едно страхотно бебешорче.Пускай по-често снимки на сладураната.
CaRrY,разбира се че никой няма нищо против да види още една бебешка муцунка :blink: Рони е голям сладур!
Много :wub: от нас с Бенджи на всички малки и големи бебета.
CaRrY,разбира се че никой няма нищо против да види още една бебешка муцунка :blink: Рони е голям сладур!
Много :wub: от нас с Бенджи на всички малки и големи бебета.
Публикувано: 12 November 2008 - 09:15 PM
Много мерсиии!! :wub: :wub: Кокерчетата са ми много любима порода, на морето имаше един бонбон Бъди - нямаше такова диване!! Голям сладур - тичаше по плажа, а аз след него ;D Като го хванех и го топвах в морето ;D Обичам тази порода - уникални са всички кученца!!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 08:38 PM
мускулест кокер шпаниол, при това на 6 месеца!? Иво, спри да тормозиш кучето! то е малко и никак не е добре да правиш такива тренировки. в момента му се изгражда скелета и има нужда от тичане, игра и хубава храна и възпитание! не си играй с него. запомни от мен едно - това е кокер, не питбул, нито кане корсо, нито НОК, нито рот! ще го изкривиш - малко куче не трябва да се натоварва, особено пък кокер. като имаш желание да се занимаваш с нея - учете се - възпитание първо, после тренировки и вс епак внимавай - на кокера това не му е нужно, напротив може да е опасно!