Бебеландия - първи мигове в снимки
Публикувано: 15 April 2009 - 07:59 AM
Благодаря ви за топлото посрещане
Наистина доста смешна поза , но само знаете колко е трудно да се накара да позира. Ето я пак , този път с отворени очички >

Ние сме от Русе. Видях, че има и други русенчета - надявам се като порастнем да се събираме за игра. Другата седмица сме на втора ваксина, но аз имам едно питане - вчера й дадоха хапченце за вътрешно обезпаразитяване. То й е второ ( в паспорта има отбелязано, че преди две седмици й е давано пак) обаче видях един единствен глист. Дори не съм сигурна , че е глист. Вет. каза, да я заведем да й даде пак ако има след 3-4 дни. И сега не знам какво да правя - да я водя ли за още едно хапче или направо за ваксината?
Май мястото за въпросите ми не е в тая тема...

Ние сме от Русе. Видях, че има и други русенчета - надявам се като порастнем да се събираме за игра. Другата седмица сме на втора ваксина, но аз имам едно питане - вчера й дадоха хапченце за вътрешно обезпаразитяване. То й е второ ( в паспорта има отбелязано, че преди две седмици й е давано пак) обаче видях един единствен глист. Дори не съм сигурна , че е глист. Вет. каза, да я заведем да й даде пак ако има след 3-4 дни. И сега не знам какво да правя - да я водя ли за още едно хапче или направо за ваксината?
Май мястото за въпросите ми не е в тая тема...

Публикувано: 15 April 2009 - 11:48 AM
Ако е имала глист /дори и един/ трябва да й се даде пак обезпаразитяващо след 14 дни, а не след 4. И наистина не е хубаво да се ваксинира ако има глисти, макар че един.. не е кой знае колко плашещо.
Страхотно сладки сте!
Страхотно сладки сте!

Nothing but the best is good enough!