Тема за flood-ене
Публикувано: 23 October 2008 - 05:48 AM
-спокойно можеш да излезеш по пижама без да се чудиш кой ли ще те сметне за откачалка, просто самия факт, че си навън в 5 и половина навежда на тази мисъл
извод:почти никакви
Недостатъци:
-навън е котешко царство и излизането с кучето е мъка, ако попаднем на наглите дърти котки, които нарочно дразнят кучета
-не виждаш вратите на стаите преди да ги усетиш:БОЛЕЗНЕНО е.
-в следвстие на горното не можеш да виждаш нищо от болки в главата цял ден
-и 5 кафета да изпиеш все ще ти се върти свят
Публикувано: 23 October 2008 - 05:59 AM
Цитат
-спокойно можеш да излезеш по пижама без да се чудиш кой ли ще те сметне за откачалка, просто самия факт, че си навън в 5 и половина навежда на тази мисъл
извод:почти никакви
Недостатъци:
-навън е котешко царство и излизането с кучето е мъка, ако попаднем на наглите дърти котки, които нарочно дразнят кучета
-не виждаш вратите на стаите преди да ги усетиш:БОЛЕЗНЕНО е.
-в следвстие на горното не можеш да виждаш нищо от болки в главата цял ден
-и 5 кафета да изпиеш все ще ти се върти свят
:sarkastichen:

Публикувано: 23 October 2008 - 04:11 PM
Цитат
Ей, Буш, а мен по ръката. От тогава май съм си бясна. ;D

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 October 2008 - 04:21 PM
Публикувано: 23 October 2008 - 05:15 PM
Цитат
И нас така ни наказаха със 10минутно тестче утре, затова, че едно момче не щя да излезе на дъската и да реши 1 задача :angry:
Аз сега си направих подпис за един форум (само човечето го дръпнах от нета) B) Я вижте:

Публикувано: 23 October 2008 - 05:18 PM
А нас не само с 10 минутно тестче повсеки предмед по три контролни и то май на веднъж и още нещо (май) :huh:
Публикувано: 23 October 2008 - 05:39 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 October 2008 - 05:49 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 23 October 2008 - 05:56 PM
Цитат

Публикувано: 23 October 2008 - 08:21 PM
Цитат

ЕЕЕ, това не е просто човече! Това е Джак от "Кошмар преди коледа" :samodovolen:
Гледай го, ако не си още! Много хелоинско-коледно е. Но и аз съм си пристрастна към филми на Тим Бъртън
клипче от филма
Публикувано: 23 October 2008 - 09:06 PM
Публикувано: 24 October 2008 - 08:30 AM
Цитат
Гледай го, ако не си още! Много хелоинско-коледно е. Но и аз съм си пристрастна към филми на Тим Бъртън
клипче от филма
'брутру, флуудъри и флуудърки!
Не се отваря клипа нещо :(
Иначе - поздрав със саундтрака на филма, изпълнява Мерилин Менсън :tikva: - ЦЪК!
Сега се сетих, знаете ли че Менсън е имал хъски с различни очи като дете, оттам и идеята да направи своите такива B)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 24 October 2008 - 09:37 AM
Цитат
Не се отваря клипа нещо :(
Иначе - поздрав със саундтрака на филма, изпълнява Мерилин Менсън :tikva: - ЦЪК!
Сега се сетих, знаете ли че Менсън е имал хъски с различни очи като дете, оттам и идеята да направи своите такива B)
Ми то клипчето е на същата песен, обаче не в негово изпълнение, а там както си е във филма:Р
Не знам защо не ще да се отваря, youtube е скапан. ;D
А идеята да си маха ребра от къде е? Имал си е травестит като малък?
Публикувано: 24 October 2008 - 09:44 AM
Цитат
Не знам защо не ще да се отваря, youtube е скапан. ;D
А идеята да си маха ребра от къде е? Имал си е травестит като малък?
И това е от филма бре, ама по-новата 3D версия. За ребрата не знам, току виж ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.