Тема за flood-ене
Публикувано: 25 October 2008 - 08:26 PM
Цитат
Не, аз нарочно го написах с главни, червени, оголемени, подчертани, ръкописни и какви ли още не букви, та да се вижда ;D
Наистина утре се сменя часа, ама по-добре се подсигурете от вечерта! ;)
Цитат
Цитат
Цитат
ЛУДААААААА :sarkastichen:
Що да съм луда ма жена ;D ;D ;D е аз по природа съм си луда де..... по тв-то ли :yahoo:
Ам тогаа ко протестираш бе мъжо? ;D

Публикувано: 25 October 2008 - 08:28 PM
Цитат
Цитат
Не, аз нарочно го написах с главни, червени, оголемени, подчертани, ръкописни и какви ли още не букви, та да се вижда ;D
Цитат
Цитат
Цитат
ЛУДААААААА :sarkastichen:
Що да съм луда ма жена ;D ;D ;D е аз по природа съм си луда де..... по тв-то ли :yahoo:
Ам тогаа ко протестираш бе мъжо? ;D
Ии умничката ми жена,знай,че съм и мъъъъж брау B) ;D е кажи по тв-то лииииииии ее аз да не съм куку(или вие де),че да питам 1555420024 пъти ;D :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: ^_^ ^_^
Публикувано: 25 October 2008 - 08:29 PM
Дам днес в 4 сутринта часовницете се връщат и един час повече сънчо
Публикувано: 25 October 2008 - 08:29 PM
Цитат
Цитат
ЕпЪ де да знам,вие сте си малко перко (шегичка) та реших да питам пак за всеки случай! ;D
Значи един час надзаде :sos:

Публикувано: 25 October 2008 - 08:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ЕпЪ де да знам,вие сте си малко перко (шегичка) та реших да питам пак за всеки случай! ;D
Значи един час надзаде :sos:
Питай, лошо няма ;)
Цитат
Ми аз нали си показах подписа с Джак Скелингтон и пише "просто бъди луд" ;D :->)

Публикувано: 25 October 2008 - 08:40 PM
А и вечер си е кофти в 5ч следобяд вече е тъмно :(

Публикувано: 25 October 2008 - 08:44 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 08:45 PM
Цитат
не знам, ползвам замунда :samodovolen: Братя тигри е страхотен. Абе виж темата за филми с животни и все ще харесаш нещо. КАРИБСКИ ПИРАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ" :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Цитат
А и вечер си е кофти в 5ч следобяд вече е тъмно :(
Мм :angry:

Публикувано: 25 October 2008 - 08:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com