Тема за flood-ене
Публикувано: 30 September 2008 - 10:23 PM
Леле пък да ви се оплача днес....
Унасях се в сън в часа по биология( ;D) когато думите на госпожата ме разсъниха.... "Като ми донесете жаба първо ще прекъсна главния й мозък като я срежа през устата с ножица. Жабата няма да умре. Ще я забода (с нещо си там) и ще почна да правя опити с нея. Ще й капна киселина върху оголен мускул, но няма да реагира. Само кожата реагира на дразнители, като киселината. След това ще й сложа ченгел в корема и тя ще почне с крайници да се опитва да го премахне, защото е външен дразнител. И след 2 дена, когато жабата ще е все още жива, ще й забия тел в гръбначния мозък и така ще прекъсна жизнено важните функции и жабата ще умре." :o :o :rolleyes: А кажете ми , как се спи след подобни думи?!

Публикувано: 30 September 2008 - 10:26 PM
Вървя си аз преди малко по булеварда и си правим разходка с кучинката при което ме среща един видимо подпийнал мъж ...
пита ме:
-Кучето хапе ли?
Аз-зависи
-А ти хапеш ли?!
Аз- :o и лекинко си продължавам напред ..
А онзи моля ти се ме догонва и се ръга в мен,а аз усещам как кучето започва да напъва повода и да ръмжи заплашително :rolleyes: И тоя пак:"А каква порода е?" отговарям чау-чау,и той " не ми казвай толкова бързо чао де" :rolleyes: :huh:
Посегна да я гали въпреки изричното ми предупреждение,че ще бъде ухапан.Без малко да го сръфа и аз щях да го отнеса независимо,че беше на повод :(

Публикувано: 30 September 2008 - 10:30 PM
Цитат
Леле пък да ви се оплача днес....
Унасях се в сън в часа по биология( ;D) когато думите на госпожата ме разсъниха.... "Като ми донесете жаба първо ще прекъсна главния й мозък като я срежа през устата с ножица. Жабата няма да умре. Ще я забода (с нещо си там) и ще почна да правя опити с нея. Ще й капна киселина върху оголен мускул, но няма да реагира. Само кожата реагира на дразнители, като киселината. След това ще й сложа ченгел в корема и тя ще почне с крайници да се опитва да го премахне, защото е външен дразнител. И след 2 дена, когато жабата ще е все още жива, ще й забия тел в гръбначния мозък и така ще прекъсна жизнено важните функции и жабата ще умре." :o :o :rolleyes: А кажете ми , как се спи след подобни думи?!
2.Горката жаба.
3.Вие правите опити в училище?Якоо.
Публикувано: 30 September 2008 - 10:34 PM
Цитат
Вървя си аз преди малко по булеварда и си правим разходка с кучинката при което ме среща един видимо подпийнал мъж ...
пита ме:
-Кучето хапе ли?
Аз-зависи
-А ти хапеш ли?!
А онзи моля ти се ме догонва и се ръга в мен,а аз усещам как кучето започва да напъва повода и да ръмжи заплашително :rolleyes: И тоя пак:"А каква порода е?" отговарям чау-чау,и той " не ми казвай толкова бързо чао де" :rolleyes: :huh:
Посегна да я гали въпреки изричното ми предупреждение,че ще бъде ухапан.Без малко да го сръфа и аз щях да го отнеса независимо,че беше на повод :(
Хе, твоята чаука пак щеше да те защити!
А ние с Дури, като се разхождахме в парка, налетяхме на един откачалка, тръгна да ни досажда ...
Моята пикла, дето не си затваря устата, когато не трябва, мълчеше като риба!
Да беше джафнала поне да се отчете - за какво я храня?
;D
Публикувано: 30 September 2008 - 10:39 PM
Цитат
На море ходихме с моята Точка и едно чихуа - Тара. Та Тара е много зло дребосъче, особено, когато я държиш на ръце. Пресегне ли се някой - хапе.
Та една леля на един капан "Аааа, какава е миличка" и се пресяга да я гали. "Не я пипай, хапе", казва мъжа ми, който я е гушнал. Жената "Нищо, нека ме ухапе". Пресегна се, Тара я ухапа. "Хахаха, ето, ухапа ме", каза жената, кискайки се...
:rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 September 2008 - 10:39 PM
И..си седим на една пейка.
По едно време идва..какво ти идва направо се дотътроса един наркоманообразен типаж и ..седнА.
И както гласи табелата на входната врата на Ози Озбърн-
"Не се шашкай от кучето, а от стопанина му" нещо такова ..
Кат му вреснах..изплю половин цигара марихуана са се калинките .. :namigam:
ами римела "систър" на когО да се метне Линдорела?!
Благ стопан - благо куче! :namigam:
Публикувано: 30 September 2008 - 10:44 PM
Цитат
пита ме:
-Кучето хапе ли?
Аз-зависи
-А ти хапеш ли?!
Бижу, това ми прозвуча като:
- Хапе ли?
- Не.
- А кучето?
;D
Няколко пъти са ме питали така. ;D

Публикувано: 30 September 2008 - 10:45 PM
Цитат
Все още не сме правили опити, но не ми се иска да влизам в ролята на съдист, измъчвайки някое животинче... :-

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 September 2008 - 10:46 PM

Публикувано: 30 September 2008 - 10:49 PM
Явно всеки от нас е имал подобни "инциденти" .Честно казано вече съм се научила когато излизам и очите на 4,защото има толкова провокативни ситуации в които можеш да попаднеш уж случайно и после ходи се обяснявай ама така ама иначе,ама аз не съм виновен,че кучето ми ухапа.
Ние например се разхождаме предимно вечер.В градинката около блока ни е пълно с разни тинейджъри който пият бира,пушат може би не само цигари ... и така да се каже само чакат някой да мине около тях и да направят някоя мизерия.С пияници пълно,с всякакви откачалки.
Днешния ни случай беше същия като на Бушката с тази разлика,че моята не успя да го захапе,въпреки упоритостта му да я погали след моето предупреждение.
Моята мечка "стръвница" въобще не е алармаджийка,почти не лае когато иска да нападне,дава много кротък и мил вид,но аз отлично и познавам реакциите и когато я видя,че козината на гърба и настръхва гледа с бялото на очите и лекичко и тихичко ми ръмжи и грухка в краката е готова да захапе.
п.п вкъщи е като овчица :izcherven: :namigam: кротка и целуваща
http://www.vbox7.com/play:59f5192e

Публикувано: 30 September 2008 - 10:50 PM
А сетих се пак нещо от днескашния час - "И му одрязяли на кучето лявата половина на мозъка да видят какво ще стане и кучето залитало наляво, защото не можело да контролира лявата част на тялото си." :o И това го каза с усмивка на лицето. Ох УЖАС... :rolleyes:
Дури, от изброените, аз давам вот за Булсатком.

Публикувано: 01 October 2008 - 12:21 AM
Бих искала ако случайно някой има някакви впечатления от този колеж да сподели мнение по въпроса :blink: Тук пишат изключително много хора и вярвам,че все някой има какво да каже :blink:
Мерси предварително
Ето линк
Арт Колеж-София

Публикувано: 01 October 2008 - 09:47 AM
Цитат
-Булсатком;
-Ай ти ви партнър;
И оти?
Ние сме с Булсат - доволно, нямам оплаквания :blink:
Първо мислехме Ай Ти Ви, но познат, който работи там ни посъветва приятелски да предпочетем конкуренцията ;) Майка ми е с Ай Ти Ви поради технически причини /нямала югозапад или там каквото беше необходимото изложение за Булсатком/ и хич не е доволна :(
Публикувано: 01 October 2008 - 11:33 AM
Цитат
Мразя Евроком!
Дълго време в нашия квартал бяха единствените доставчици на кабелна и интернет. Поради липсата на конкуренция правеха каквото си поискат. Спираше по всяко време, за колкото искат време. Качеството беше кошмар. Нета - смехотворен, бавен, прекъсващ. Скапа им се разпределителната кутия на нашата улица. Сума къщи имахме нет, с който едва отваряш обикновена страница за 10 мин. Пусках жалби. Не ми обърнаха внимание 2 месеца. После просто се прехвърлих към друг доставчик - на същата цена 10 пъти по-висока скорост.
Като дойде сметката за нета за миналите 2 месеца им казах, че са се объркали, че такъв е нямало почти и по този повод няма какво да плащам и ако обичат да ми прекратят договора. Прекратихме го. Направих акция по съседите да се откажат от тях и да минат на новите. Някои съседи го направиха, други псуват Евроком и си седят на страия, скапан нет. Овце.
За съжаление кабелна все още доставят само те. С нетърпение чакам и това да сменя. Не трябва да се толерира подобен непукизъм, мнооооо се дразня.

Публикувано: 01 October 2008 - 11:47 AM
Цитат
Цитат
Мразя Евроком!
И аз!При поредното прекъсване на сигнала се обадих на справки да ми дадат телефон за саморазправа.Звъня аз и се оказва,че това е телефон на новините,и те нищо не могат да кажат.Питам аз,за телефон на който могат да кажат кога аджеба ще благоволят да ми пуснат сигнал та да гледам телевизия,а онзи шамандур ми вика-Пуснете си инфо канала там го има :rolleyes:Ша си го пусна му викам,ама първо вие трябва да ми го пуснете ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +