Тема за flood-ене
Публикувано: 28 October 2008 - 02:59 PM

Публикувано: 28 October 2008 - 03:12 PM
Цитат
Отваряш пейнта и от там гледай най-отстрани в ляво, най-отгоре имаш нарисувани нещо подобно на звезда и едно правоъгълниче с пунктирна линия (Select).
Първото реже неправилни форми, другото правоъгълници.
Та с мишката си хващаш това, което искаш да отрежеш-щракаш в една точка, която ще ти е единия край и теглиш без да пускаш десния бутон, до там където искаш да ти се разпъне квадрата.
И след това копираш или режеш-бързи бутони са ти ctrl+c (копираш) или х (режеш) и отваряш нов документ за да си поставиш с ctrl+v това, което си отрязала.
Ако новия документ ти е по-голям от отрязаното, преди да го поставиш си смаляваш белия лист от падащото меню Image от него Strech/skew и там намаляваш двете цифри 100 на по-малко.
Успех! Ако нещо не е ясно питай :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 03:14 PM
Цитат
http://www.digicam.b...bg/search.html

Публикувано: 28 October 2008 - 03:23 PM
Цитат
Ето го моя ;D Цъки
Е, не чак професионален-това ще рече да е ... 2000лв ;D Полу-професионален по-скоро. Моя сега си е чист АМАТЬОРСКИ :'( :angry:
Цитат
;D гРРРРРРР :samoubiec:

Публикувано: 28 October 2008 - 03:25 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тиии, мен уфашааш ли ме?
Гра-гра-гра-грааааааа
:sarkastichen: Ха-ха-ха, ПИЯНИЦАААААА B)
Цитат
Със пейнт не знам как точно, но ако имаш програма от сорта на: Picasa, Photo scape, Image ready, Microsoft ofice picture manger, Photoshop... има една опция "grop" и с нея ;) Скрееншот трябва ли?
Публикувано: 28 October 2008 - 03:47 PM
Аз съм си доволна с моя. Колко конско изядох за тоя апарат от всеки познат, ако знаете... ;D Особено баща ми... За какво ми била тая тухла, дето не мога да си я сложа в джоба. Какви хубави джобни апаратчета имало... ;D Как може да дам толкова много пари за фотоапарат... Брат ми също ми казваше- Абе не си наред... Ама сега като видят снимките и казват "Еее... Няма какво да се лъжем, хубавото си е хубаво" Също така зависи и кой държи апарата... Аз сега съм в процес на разучаване как се снима и никога не мога да хвана точния момент и много ме е яяядд... :rolleyes:
А пък относно къде го държа, си имам чанта за него. Едвам намерих. ;D Или пък го слагам в раницата, с която излизам с кучо, ако ще снимам кучета или коне. Абе животни...
Тогава като го взех беше близо 1000 лева, но наистина не съжалявам. :) Не знам какво друго да ти кажа... Зуума... Зависи какво искаш да снимаш... А както казах по-горе - НАЙ си зависи от фотографа и обектива, според мен.

Публикувано: 28 October 2008 - 04:01 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 October 2008 - 04:03 PM
Цитат
Да, сега даже гледам един http://photo-forum.net/forum но не знам какво и къде да търся :mazohist:

Публикувано: 28 October 2008 - 04:04 PM
Цитат
А има ли тука някъде такава темичка? Да попрочета нещо. ;D
А тези обективи за какво са? Не може ли със този който си е бил фотоапарата? :rolleyes: Или не може ли без обектив? ;D
Ами този на Фз18 не може да се сменя, но има конвертор за него(удължител), но като гледам качеството много спада и е около 500 лева :-
Ето тук можеш да прочетеш. А пък иначе- харесваш си модел от фото павильон да кажем, копираш го в гугъл и ти излизат тонове инфо и снимки за и от него.
Хайде, изчезвам, че имам още за учене. ;)
По-късно може да пиша пак.
п.п. Във фото- форума имам регистрацияи съм пуснала няколко снимки. Всичките са с този апарат. Качеството им не е баш, но не мога да кажа, че апаратчето прави лоши снимки, а даже обратното. За любител, като мен, е супер! А в този форум отдясно на началната страница има информация за нови, нашумяли модели... Има го даже и този още...
Хайде, няма ме. :P

Публикувано: 28 October 2008 - 04:14 PM
Овен не знам оти са го именували така, ама не мое да биде пръвата зодия, дека е на Александър Македонски, да се именува Овен. Спорем мене тая зодия требе да се кажува Бик, та да биде достойна за името на най-великиот македонец. Па мое ли да се кажува Овен, бе? Кой се е раждал у те тая зодия, он е завоевател као Александър. Еееех, оти не беше още малко жив царот македонски, та да беше завоевал и Луната, та да се знае дека сичко си е наше.... Еееех, макя му и сгода.......... Тая седмица, ке завоювате много нови земи, демек ке проодите отново. Ке ви манат гипсо и ке моете да си стапиняте и на двете нозе. Ке найдете па тоалетната и ке забуравите за цръното гръне под кревато, деко ви беше офуньело душицата македонска.....
Телец Глей само како се чуе ТЕЛЕЦ! Па тако я ТЕЛЕЦ! Не е некакво си мижаво пръле или па пръч, а ТЕЛЕЦ. Я най си я аресувам те тая зодия, оти у нея се е пръкнал на белиот свет самиот Гай Юлий Цезар македонец до мозакот на вехтите си кости. Тая зодия е имперска сите са ти у нозете и тапчеш, тапчеш.... Ех, земьо македонскааааааа ..... На тия дека сте се пръкнали те туа само ке ви кажувам, дека сите телци са любовкари. От средата на седмицата та до неделята ке имате шанса за романса. А през викендот ке гръчите кокалье по урви и чукаре и ке си проклинате майчиното млеко кисело, оти я земахте тая разчепатеница со вас на балканот. Се ке оврека дека е била сос танки навуща.
Близнаци Е те това си е най - македонската зодия у целиот зодияк. Она си е кат назе шизофренична. Се по двама се видиме и се броиме. Те са скоро ке станеме 600 милиона и горко им на китайците иде и техниот ред. У тая зодия са се близнили бракята македонци Ромул и Рем. Нема ги них, нема ги и римляните! Она и макя им е македонка, оти она после ражда и Вук Дражкович. Тая седмица ви чекат ядове у работата, ама у четврток и петок сичко ке се оправи. Не мой да се косите! Малце слободно време ви требува и ке сфанете смисалот на сичко дека станува около вазе. През викендот нема да пийнувате, ако и заб да ви заболи . Пуснете си една песна на татарите Мони и Домчил и викайте Не на алкохола!
Рак - Овой е стандарт у сите зодии. Сите дека сте се пръкнали у тая зодия чекайте писмо. Що сте сакали преди време, ке стане. Писмото ке го получите и отворите към среда, и ке зинете не верувате? Оти не верувате щом сите дзевзди са се строили и чекат да им командувате? Оно и македонецот Мойсей не е верувал и 40 лета е обикалял као гламав из пущинякот, а е требало само да си види що му редат дзвездите и те така.... Ама виека нема да се радувате гламаво, а ке пазите дискредичко поведение, оти се не знае писмото от папата или от арменскиот поп е. Към Петок ке видите некой дека не сте го виждале со много годин. Убавото е дека и он не ви е виждал толкова време и е заборавил дека имате едни пари да му връщате.
Лъв А са ми оратете дека дзвездите не са македонски. Оти са кръщавани така? Оти се знае у цел свет дека ние сите сме лъвове, та за туй! Лъв е и македонскиот император Никифор Фока, дека татарскиот кан Крум му скина кратуната от две. Що е маке се е лъв! Родените у сред тая зодия днеска ке бидат сполетени от любов безкрайна и нема да се учудам, ако некой се не излаже и се ожени до викендот. Стегайте се за джумбуре, оти и Сатурн е полегнал на кълка в перихелиот на Венера и нема да се мръда барем още два месеца. Вадете пищовите и земете повечко барутец, та да погръмим на некоя сватба. Независимо по що я по булка, я по тъща! Калабалък да става.....
Дева Македонско девойче.... Ибреееееее...... Нема, Нема, Неке се родииии, по-юбаво.... А, шо ке кажувате? Най - убавата зодия е те тая, оти само за девойчиня се орати. Я не сам видовал на овой бели свет по - арна седмица за пътуванье. Земете па идете на белиот брег и се качете на некой от ония корабите що са. Па изръшкайте цела Македония - на изток от Владивосток, та чак до Ванкувар на запад. Одете да видите земите дека македонскиот пътешественик Ристе Колумбовски, ги е открил и присъединил към майка Македония. Не мойте у Сабота да се надвесвате от палубата, да не падиняте и да се изпотрошите. У Неделя гледайте да сте си дома, оти македонската икономика ке го закине, ако сите 8 не сме на работа...
Везни Ентелегентска зодия е те тая. Кой се е пръкнал у нея се е умен и начетен, като македонските двама братя Кирил и Методий. Они чисто сами дваминцата са написали македонската азбука и са я шитнали на вси славяне книги да четат. Они са близнаци с едно Наум и с Ангеларий, ама са от различни тейковци. На везните им е тежка те тая седмица, оти сите са пошли да изкупуват тутуно от агаряните. Башка работа ке им се собере, ама не ги мислете, они са точни и ке се оправат. Викендот ке го заделят за спанье и понеделнишки па ке са огин. Огин пламна в Рила планинааааааааа, огин пламна в рилското небееееееее... Ех бреееееее......
Скорпион Ама много са серт тия ора, брееее. Оно акъл не приема, ти му викаш седни, оно легне. Иначе са нежни откъм лирика. Сал една душа носат. Ама се те гледат ровечки и навиват врат. У вторникот, след голем Божич, ке се наложи да одат на преглед, оти колата дека я купиа е скъцана. Ке им се скъца и протофейлот от пари даванье по майсторе. У Петакот ке докарат ония резервни чаркове, дека ги чекат от миналиот месец. Радиото па ке свирне и ке слушат великата македонска хеви-метъл банда Металика. Ако не им свирне магнето, ке слушат Металика от уредбата на стадионот у Тито Велес, ама след 10 години.....
Стрелец - Не мойте да си кривите душата и да си криете чувствата. Дайте шанса на емоциите и ако ви се реве, ревете. Немойте да го криете у вазе си. Оти некой ден ке се избушите и после що? Кой ке ви рани челядта, кой ке ви носи новите дрехи, кой ке ви оножда женската? Па вие сте романтици, бе! На вазе една Луна ви стига да се олигавите до шия. Не одете ни на кино, ни на театро, оти ако ви се падне постановка или филм по македонецот Шекспир, ке потопите салонот у слуз. Нема Отело, нема Мотело. Сите си седете дома и ревете под юрганите. Към срединята на следващата седмица, ке изгрее слънце и на вашата улица.....
Козирог Разбрали сте дека контролот над делата ви е бегал и сичко е со газот нагоре. Губите концентрация у сите важни моменти и не можета да сопрете белата да не стане. Нема да варкате, помнувайте дека тръпеливоста е доблест. Он и великиот македонски откривател Исак Нютон е седел и чекал у ваната ябълката да го мууне право у простата глава. Седнете си дома, па земете гобленьете и на спокойствие шибнете една македонска усуканица от Северен Лондон. Не яжте фурми и леблебия оти мое да са пръскани с ДДТ и да ви покара четническа брада. У петок ке ви звънне телефонот, ама вие не мой да го вдигате. Правете се на недостъпни бе.......
Водолей те, е това е зодията дека ми е най на сръцето. Те и утре, Венера ке ви кара да се чувствате окрилен. Ма имайте едно на ум! Его е и на македонскио авиатор Икар са му покарали перки, а до дека е стигнал? Нема да се муате като муа без глава у любовни приключения. Ке чекате сгоден час и после со дружината, ке краднете момата, ама внимавайте, оти един е предател и ке звънне на 2Be, дека краднете момата. Ако момата нече, нема да и слагате месо и блажнини, оти са се пости. Са се руча само треви и саморасляци. За пиенье нищо не е казано у дебелите книги...
Риби те у тая зодия са се пръкнали безчет велики македонци Кубилай хан, Екатерина Велика, манечкио и трътлест Наполеон и кралица Елизабет. Плутон ке засили вашиот магнетизъм и вие спокойно можете да почнете да събирате вторични суровини. Они сами ке се лепат по вас. Ке гледате да не минавате покрай гарата у Скопие, да ви не бие ток, оти и Яне да ти е чичо, с токот нема оправия. Петок и Сабота освободете напрежението и не забуравяйте да ползвате тоалетна хартия. Сламата веке е демоде и се не ползува от гражданята. У Среда чекайте нишан между очите. Тия шиптерите па са се разшетали...
Публикувано: 28 October 2008 - 04:23 PM
Цитат
Цитат
А има ли тука някъде такава темичка? Да попрочета нещо. ;D
А тези обективи за какво са? Не може ли със този който си е бил фотоапарата? :rolleyes: Или не може ли без обектив? ;D
Ами този на Фз18 не може да се сменя, но има конвертор за него(удължител), но като гледам качеството много спада и е около 500 лева :-
Ето тук можеш да прочетеш. А пък иначе- харесваш си модел от фото павильон да кажем, копираш го в гугъл и ти излизат тонове инфо и снимки за и от него.
Хайде, изчезвам, че имам още за учене. ;)
По-късно може да пиша пак.
п.п. Във фото- форума имам регистрацияи съм пуснала няколко снимки. Всичките са с този апарат. Качеството им не е баш, но не мога да кажа, че апаратчето прави лоши снимки, а даже обратното. За любител, като мен, е супер! А в този форум отдясно на началната страница има информация за нови, нашумяли модели... Има го даже и този още...
Хайде, няма ме. :P
Благодаря :blink:
Така и не намерих обаче снимки правени с този фотоапарат. До момента него най-го харесах ;D Някой да има опит с такъв? :blink:
Иначе снимките ти са супер! :blink:
ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ОБАЧЕ ЗА ТЕЯ ОБЕКТИВИ :mazohist: ТЪПА СЪМ! НЕ НАМИРАМ ОБЯСНЕНИЕ ЗА КАКВО АДЖЕБА СЛУЖАТ... :samoubiec:

Публикувано: 28 October 2008 - 04:28 PM
Някой да превежда ^_^ ^_^
Публикувано: 28 October 2008 - 04:38 PM
http://dog.bg/forum/...rofile;u=101689

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +