Тема за flood-ене
Публикувано: 29 October 2008 - 06:57 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 07:23 PM
Как сте флудъри :blink:
Кой ще ходи на изложбите в Пловдив т. уикенд?
*
допълвам - "това е почти взсяка седмица не сме имали нормална разходка без да се скараме с него от много време и после аз да продължа да го глезя и обичам,а той да ме хапе (и то само мен).."
шреки, ухапи го и ти.. :sarkastichen:
Публикувано: 29 October 2008 - 07:34 PM
Аз бих похвалила себе си само с едно- всичко постигнах сама без ничия помощ... Само за тая храна не сме приятели още... Ама... понеже аз съм по- инат от него, ще оправим и този проблем... ;D
Попринцип Неро се държи така, както аз- ако съм ядосана, той се дразни с другите кучета, разваля им играта, не слуша, не идва... А пък ако съм весела и спокойна и той е такъв... Та имахме голям проблем с командата "ела". Сега що- годе слуша. :->) И това доминантно поведение... Все искаше да се налага, да става на неговото... Пробвах с добро, с лошо... Няма и няма... Не знам дали се дължи на възрастта(2 години и няколко месеца) но улегна значително. Като му се скарам или изяде някой шамар/ вестник по дупето- ръмжеше... И така ме ядосваше още повече. Сега е нужно само да повиша тон и е легнал, по-нисък от тревата...И то без никакво насилие, като например бой. Просто му показах, че няма да прави каквото иска... Възприе ме за негов шеф НАЙ-ПОСЛЕ... Почнахме всичко наново- Команди на повод, вървене в крак, спиране при подадена команда... Много усилия ми костваха, но успях! Сега е едно прекрасно куче, което изпълнява команди, слуша какво му се говори, не се прави на глух като кажа "Нероо", идва да ми се милва и да чака да го галя( а това преди само в мечтите ми беше). Абе куче, за което бях мечтала. :blink:
А тази храна... Наистина ни е болна тема... Хапал ме е веднъж за храна, за щастие без големи последствия. Не знам, но имах страшно доминантен и разлигавен от наЩе пес...
Ако някой има предложения относно храната как да спрем да се правим на мъже... (ръмжене, бърчене на нос, показване на зъби, ушите прибрани назад)... Поне слуша нещо, особено ако го кажа строго- МАРШ и соча стаята, моментално се изнизва,дори да яде...
Та Шреки... Трябва постоянство. Кучето е старо и до сега сте го ставяли да прави каквото иска... Той е решил, че сте негови слуги, които му осигуряват удобства и прекрасен живот, и може да си прави каквото му щъкне...
Леле колко съм изписала...

Публикувано: 29 October 2008 - 07:51 PM
То на тва вече нищо на му влиза в главата само му минава до ушите :- и не иска да слуша,само дето схвана кво да прави след ресане "изтрускай се" и вземе та го направи :o
Тъй както ти каза lizata той е стар на 9 години е и вече малко трудно ще мога да започна от начало с всичко,времето му се мина,аз като бях малка не го аучих както трябва,а какво остава за тея година-не знам ще измисля нещо защото вече ми се идва да го...убия като ме захапе (поне да беше леко,а той гледа колкото може по-силно) А наскоро пак щеше да ме захапе,защото ми беше легнал на пижатамата (оставих я на дивана за малко и той се намъкна в стаята) и да я дръбна скочими и оспя само ръкава на халата ми да захапе (тоз път бях по-бърза) :huh: :-
Преди ми беше кеф да говоря с хората по улицата,колко е добър,миличък и т.н. ,а сега само от раните се оплаквам на приятели :'( то вече ми омръзна...и думите не върщат работа...трябва да измисля нещо,тъй като ми бяха казали хубавата новина че ще живее до 11 годи тъй като е със сърдечна недостатъчност,но то си зависи и от начина на грижи,нали така ;)
Цитат
Как сте флудъри :blink:
Кой ще ходи на изложбите в Пловдив т. уикенд?
*
допълвам - "това е почти взсяка седмица не сме имали нормална разходка без да се скараме с него от много време и после аз да продължа да го глезя и обичам,а той да ме хапе (и то само мен).."
шреки, ухапи го и ти.. :sarkastichen:
Дури един път го ухапах за ухото,само да видя какво е (извинение:бях малка ;D ;D )
Публикувано: 29 October 2008 - 07:58 PM
не нам какво да кажа..друго..
Убийствен бисер:"...трябва да измисля нещо,тъй като ми бяха казали хубавата новина че ще живее до 11 годи тъй като е със сърдечна недостатъчност.."
Печелиш личния ми кОнкурс за форумни диаманти! :->)
Ха, честито!
**
Допълвам:Лизата преди никак не малко време ти ми бе споделила за "проблема ви с храненето" на Рони.
Явно кучето не те усеща като "свое висше, доверено лице" и затова продължава да те ръмжи..
Знаеш, че подобно поведение е съвкупност от човешки пропуск и лапичка по лапа - докато стане лапище - животното си е извоювало и утвърдило позиции във вашия апартамент и обстоятелства.
Най- добре се свържи с треньор с когото да поговорите лично за тези ваши проблеми..
..
Айде и аз влязох във форумните бисери..тва си е заразно..
:samoubiec:
Публикувано: 29 October 2008 - 07:59 PM
Но иначе си е болен,преди две год замалко да си отиде..
Публикувано: 29 October 2008 - 08:03 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 08:05 PM
Свържи се с Видка Христова!
Прегледай темата й в сайта тук.
Пиши й на лични..;)
Допълвам:ето линка http://dog.bg/forum/...ic,10658.0.html
Публикувано: 29 October 2008 - 08:07 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 08:10 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 08:16 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 08:20 PM
Цитат
Лека вечер ви пожелавам излизам ;)