Тема за flood-ене
Публикувано: 30 October 2008 - 12:11 AM
Публикувано: 30 October 2008 - 12:19 AM
Цитат
Публикувано: 30 October 2008 - 12:28 AM
Цитат
Избавих се със замах. Раздадох 56 саксии на съседките - една довлече мъжа си с ръчна количка и натовари, колкото можа.
Скъса ми се сърцето, честно. Но се бях увлякла. Пък и то при мене сух кол да бодна - почваше да расте и да става огромен. Та от кол на кол - 56 саксии. Зимата не можехме да се разминем от тях :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 October 2008 - 12:36 AM
Цитат
Публикувано: 30 October 2008 - 06:41 AM
Цитат
Но нали знаеш, че градските баби са нафукани, наконтени и лекичко изкуфелички :blink: и се чудят с кого по-напред да се заядат, без да получат нокаут... А пък що да не си показваме ясно омразата към кучетата, които ви`ш ли пикаели в тревата... :o
Те и градските баби са едни градски от "наше село".
Мен бабите без кучетата не ме притесняват, изненадващо но не съм имала проблем с такава баба.
Но бабите с дакели ми бъркат в здравето. Пуснали си четирикракия кренвирш, с извинения, но дакела на такова ми прилича, а то кучето злобно за 30 големи и и ми обяснява, докато малкото зверче скача да напада моят "Ама той моят нещо не харесва хъскита", не думай! По-скоро светът му е черен. И се почва "Ела баби, ела тука! Остави кученцето, не виждаш ли че е бебе!" Бебе, бебе, ама 10 пъти по-голямо, следващото бебе като нищо може да му види сметката.
Публикувано: 30 October 2008 - 11:47 AM
Цитат
Теди, ти пък си безчувствена ;D
Хих, това твоето е нищо ;D А аз ревах на Lion King когато хиените убиха добрия татко лъв... какво да ви кажа... :'( :'( :'(
Публикувано: 30 October 2008 - 11:56 AM
Цитат
Ами как няма да се разплачеш, представям си как ти смъди на очите, като стъпчеш миризливка... ;D
Шегувам се. Синчето ми е такъв, крещи от банята "мамоооо!" - я пеперуда, а паяк - винаги има някой давещ се за изнасяне и аз съм към екипа за бързо реагиране. А той с тревога пита "нали е добре?" :blink: То няма на кого да се метне де...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 October 2008 - 12:01 PM
Цитат
Публикувано: 30 October 2008 - 12:29 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +