Тема за flood-ене
Публикувано: 31 October 2008 - 08:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Наядох сеееее ;D
Марино, утре кога 'ша пристигаш? :P
Марино, утре кога 'ша пристигаш? :P
НЕ МИ ВИКАЙ МАРИНО ПЪРВО ;),второ към 9-10 ддз ще тръгнем в 7 :yahoo:
Е, ще го преживееш ;D ;)
Е не мога,аз съм емоционално малтретиран олигофрен :->) ;D
Ох милото :'(
Много се кефя, за утре :yahoo: Не, че не съм ходила на изложби и преди, ама... ;D

Публикувано: 31 October 2008 - 08:39 PM
поздрав ;D http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 31 October 2008 - 08:40 PM
За България не е малък град ако забележиш в картата София-град е по малък ;D но иначе да - Хасково е по-голям град

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 31 October 2008 - 08:46 PM
goldroks ти престигна ли?
Да си призная че досега не съм ходила по изложби (един път щях да хода на изложба на голдъните,но не можах :'( ) много искам,но не знам кога има в София :rolleyes: ще разбера и ще ода B) ;D
Да си призная че досега не съм ходила по изложби (един път щях да хода на изложба на голдъните,но не можах :'( ) много искам,но не знам кога има в София :rolleyes: ще разбера и ще ода B) ;D
Публикувано: 31 October 2008 - 08:47 PM
Цитат
Да си призная че досега не съм ходила по изложби 9един път щях да хода на изложба на гилдъните,но не можах :'( ) много искам,но не знам кога има в София :rolleyes: ще разбера и ще ода B) ;D
Да си призная че досега не съм ходила по изложби 9един път щях да хода на изложба на гилдъните,но не можах :'( ) много искам,но не знам кога има в София :rolleyes: ще разбера и ще ода B) ;D
Ми не от автобуса пиша ;D Да пристигнах ;)

Публикувано: 31 October 2008 - 08:49 PM
Цитат
Цитат
Ми не от автобуса пиша ;D Да пристигнах ;)
Еми знам ли те може да си с лаптоп и от автобуса да пишеш ;D Радвам се че си престигнала ;)
Публикувано: 31 October 2008 - 08:53 PM
Цитат
Ехаа Ловеч областа е по-голяма от Перник :P
Да не говорим за Село София :D
Публикувано: 31 October 2008 - 08:56 PM
goldroks замина за Пловдив,днес и аз я питах дали е стигнала вече :blink: и тя каза да :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +