Цитат
Сорка, че освен че флудя и офтопик ще вкарам, ама да споделя какво куче си имам. Сутринта закъснявах за работа и съм зарязала на леглото торба с хранителни продукти, между тях сушеница, която щото съм лакома :izcherven: нарязах да опитам, та доста силен аромат е излъчвала. Тъй де, това на същото легло, на което моя куч самичък се е търкалял днес. Не беше пипнал нищо. Знаех, че не пипа без позволение ако примерно си оставя сандвичи на холната масичка и се замотам за неопределен период в другата стая, но цял ден - признавам, изненада ме :rolleyes: Изключено е да не е разбрал какво има - знае за какво служат торбичките много добре. Пу-пу, златното ми то :wub: Заедно с торбичката сега си прибрах оттам и сешоара, който е целият с облепен кабел от една друга кучинка ;D Та тъй, изфуках се :P
Завиждам благородно! :blink:
Моята хубостница също уж не краде храна под носа ми, но за такова изпитание ... хм, не знам дали би устояла на изкушението? ;)
Днес на разходката оставих за момент безпризорни шепа от "наградките" й - е, докато се обърна и се беше "самонаградила" ;D, че и се облизваше самодоволно!
;D ;D