Тема за flood-ене
Публикувано: 01 November 2008 - 09:13 PM
Цитат
Хихихи ;D Много си лошаа не гледай само за голдъниии-прелестни са ама отлепи малко очи от тях :P
Ииии ако някой знае нещо повече да разказва-не само за йорк а за всички породи!! :wub: :P
Ииии ако някой знае нещо повече да разказва-не само за йорк а за всички породи!! :wub: :P
Ами ти защо не ги оставиш тез йоркита ;D
Само за тях мога да кажа, че имаше една много ... гадна (?) стопанка, дето като тренираше преди това, така си влачеше кучето, което милото не искаше да върви :o :huh: Имам даже клип, ама и него няма сега да пусна.

Публикувано: 01 November 2008 - 09:28 PM
Цитат
Цитат
Хихихи ;D Много си лошаа не гледай само за голдъниии-прелестни са ама отлепи малко очи от тях :P
Ами ти защо не ги оставиш тез йоркита ;D
Само за тях мога да кажа, че имаше една много ... гадна (?) стопанка, дето като тренираше преди това, така си влачеше кучето, което милото не искаше да върви :o :huh: Имам даже клип, ама и него няма сега да пусна.
Кой каквото си има и харесва, това си гледа а? ;D Май така излиза? ;D
Ами аз имах позната там, ще те чакам да качиш клипчето, за да ги видя! B)
Публикувано: 01 November 2008 - 09:51 PM
Цитат
А! Къде е рекламата на сайта за качване на клипове :o
Тъкмо бях решила да го пробвам с тоя клип, че уж качвал много бързо и изчезна :o Може ли линк?
Тъкмо бях решила да го пробвам с тоя клип, че уж качвал много бързо и изчезна :o Може ли линк?

Публикувано: 01 November 2008 - 09:53 PM
Цитат
Цитат
;D А знаеш ли как беше... :rolleyes:

Публикувано: 01 November 2008 - 10:20 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 November 2008 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
А, благодаря Буш ;D Значи още малко ще се помотая :blink:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +