Тема за flood-ене
Публикувано: 04 November 2008 - 10:42 AM
Цитат
:sviruka:

Публикувано: 04 November 2008 - 10:54 AM
:sarkastichen: :sarkastichen:
Искам да се оплача. От сутринта до момента - изгорих се с първото кафе за деня, цигарата ми изгори килима, кучето ми направи в банята дармадан, котката е сплетена и не дава да го чопля, мъжа ми е кисел, баща ми ми звънна 4 пъти за 1 и също нещо, изгорих се с второто кафе за деня, един младеж тук ми лази по нервите, освен това ме мислят и за алкохоле.
Искам да се оплача. От сутринта до момента - изгорих се с първото кафе за деня, цигарата ми изгори килима, кучето ми направи в банята дармадан, котката е сплетена и не дава да го чопля, мъжа ми е кисел, баща ми ми звънна 4 пъти за 1 и също нещо, изгорих се с второто кафе за деня, един младеж тук ми лази по нервите, освен това ме мислят и за алкохоле.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 04 November 2008 - 10:59 AM
Хаха... аз пък съм на диета от ... 24 дни... по тоя повод от 20 дни изпитвам неистово желание да се гръмна или да гръмна плюскащите около мен! Кучката ми е злояда и се глези, освен че ми строши очилата благодарение на несъобразителността на майка ми, която пък дори не разбра кво стана... та сега, освен че съм с очила, лепени със секундно лепило (миналото счупване мина с тиксо), трябва и да дам едни 400лв непредвиден разход...
По казуса за ет. собственост от Европейската Комисия са ни писали, че било извън техните правомощия, ама много се били запознали... Разправях се с Български Пощи... от един час не мога да се логна на един сайт, за да си свърша работата...
намерих си ларви в кухненския шкаф тая сутрин... още?! ;D
PS Пропуснах да отбележа, че диетата ми не позволява алкохол :angry:
По казуса за ет. собственост от Европейската Комисия са ни писали, че било извън техните правомощия, ама много се били запознали... Разправях се с Български Пощи... от един час не мога да се логна на един сайт, за да си свърша работата...
намерих си ларви в кухненския шкаф тая сутрин... още?! ;D
PS Пропуснах да отбележа, че диетата ми не позволява алкохол :angry: