Тема за flood-ене
Публикувано: 04 November 2008 - 10:59 AM
Хаха... аз пък съм на диета от ... 24 дни... по тоя повод от 20 дни изпитвам неистово желание да се гръмна или да гръмна плюскащите около мен! Кучката ми е злояда и се глези, освен че ми строши очилата благодарение на несъобразителността на майка ми, която пък дори не разбра кво стана... та сега, освен че съм с очила, лепени със секундно лепило (миналото счупване мина с тиксо), трябва и да дам едни 400лв непредвиден разход...
По казуса за ет. собственост от Европейската Комисия са ни писали, че било извън техните правомощия, ама много се били запознали... Разправях се с Български Пощи... от един час не мога да се логна на един сайт, за да си свърша работата...
намерих си ларви в кухненския шкаф тая сутрин... още?! ;D
PS Пропуснах да отбележа, че диетата ми не позволява алкохол :angry:
По казуса за ет. собственост от Европейската Комисия са ни писали, че било извън техните правомощия, ама много се били запознали... Разправях се с Български Пощи... от един час не мога да се логна на един сайт, за да си свърша работата...
намерих си ларви в кухненския шкаф тая сутрин... още?! ;D
PS Пропуснах да отбележа, че диетата ми не позволява алкохол :angry:
Публикувано: 04 November 2008 - 12:35 PM
Цитат
Мислиш ли че тениската ще е боклучава?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 November 2008 - 12:36 PM
Цитат
Цитат
Ааа, има много луди неща, като игричките,при които грешен отговор води до ...леко разтрисане от ток ;D
Мда...Точно малко токов удар ми трябва...
Ако не ме слушаш ще ти подаря това:
http://www.bezpanika...=...&Itemid=164

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 November 2008 - 12:58 PM
Този мишок ще му гръмнат бушоните, ако си го купи някой флудър от тук. :sarkastichen:

Публикувано: 04 November 2008 - 01:40 PM
Йо как сте?
Аз преди малко се пребрах от даскало,разходих кучето и се радвам на хубавото време което ще е още само да петък :( :'(
Ех вие и вашия алкохол ;D ...чак на мен ми се припи но ще се въздържа ;D (само този път) а за тоз Бейлис и аз да споделя мнение и опит ;D ;D много е як ;D Сега има една бутилчица Бейлисче и ще взема пак да опитам па кът се напием голяма работа (за втори път ще ми е ;D ) :sarkastichen:
Аз преди малко се пребрах от даскало,разходих кучето и се радвам на хубавото време което ще е още само да петък :( :'(
Ех вие и вашия алкохол ;D ...чак на мен ми се припи но ще се въздържа ;D (само този път) а за тоз Бейлис и аз да споделя мнение и опит ;D ;D много е як ;D Сега има една бутилчица Бейлисче и ще взема пак да опитам па кът се напием голяма работа (за втори път ще ми е ;D ) :sarkastichen:
Публикувано: 04 November 2008 - 01:46 PM
Цитат
Аз съм г/д добре малко съм ядосана :( ами ти иначе как си ?
Аз съм супер...а ти защо си ядосана :(?
Публикувано: 04 November 2008 - 01:49 PM
Цитат
Цитат
Аз съм г/д добре малко съм ядосана :( ами ти иначе как си ?
Аз съм супер...а ти защо си ядосана :(?

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +