Тема за flood-ене
Публикувано: 02 October 2008 - 09:40 PM
Цитат
Римела!
Де си "систър"?
Айде честита нова "конурка" на Линда Белинда и стига мъчи коташкото ми лИбопитство ами качи снимка нейде тъдява да я видя!
Мърр -Мяуу-Бау! :palqcho:
E-e, не е честно! :blink:
Споделих на лични, а ти разтръби на целия форум... :(
Е, ще покажа - каква офис-къщичка направихме днес на Линда под стелажа! ;D
Тя си я хареса - обича да се завира някъде "под покрив", любимото й място беше ... под бюрото ми!
Показвам:

Публикувано: 02 October 2008 - 09:42 PM
ЕЕ какво съм РАЗТРЪБИЛА ИЗ ЦЕЛИЯ ФОРУМ!
САМО ТУК писах..
Освен тва ти писа, че ще слагаш снимка на новата придобивка, МОЛЯ да БЪДА ИЗВИНЕНА!
Няма да се повтори.
мога до 2 часа след пускане на постинг да редактирам..
Ако съм те обидила с нещо.. Моля да бъда извинена.
:rolleyes:
Публикувано: 02 October 2008 - 09:47 PM

Публикувано: 02 October 2008 - 09:49 PM
Мой близък правеше на двд филми и е в час мога да го питам.
Знам, че на моя компютър има някаква програма за рязане на видео - клипове и т.н.
Лично аз не съм на тоя левъл - обработка и монтаж на видео с програми на компютъра си :namigam:
Публикувано: 02 October 2008 - 09:51 PM
Цитат
Римела, много интересно хрумване ;D. Честито за новото легълце на бялото шпит-це.

Публикувано: 02 October 2008 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Римела, много интересно хрумване ;D. Честито за новото легълце на бялото шпит-це.
Мерси за поздравленията!
А за програмите - теглих няколко безплатни преди време, целта ми беше само да изрежа ненужни части от клипчето. Оправих се някак, но не ги рекламирам...
http://www.dvdvideosoft.com/
http://www.avs4you.c...-Converter.aspx
Публикувано: 02 October 2008 - 10:32 PM
Дури, дай на лични, ако искаш. Ти решаваш . :blink:
Едит:
Абе хора, кажете някакво пространство ;D Трябва да рисувам утре за входно по изобразително, а нищо не се сещам... ;D Хайде гениите да се вкючат за помощ на една заспиваща душа. ;D

Публикувано: 02 October 2008 - 10:58 PM
Публикувано: 02 October 2008 - 11:03 PM
Ойй какво ви е дошло до главата..
При разстройство аз знам, че се спира храната, оставя се за целия ден само на вода.
Добре е да се дава преварена оризова вода.
За инжекции при диария - не съм чувала..
В тоя ред на мисли - отдавна обмислям да купя и оборудвам "аптечка за домашни любимци"..
Публикувано: 02 October 2008 - 11:06 PM
Публикувано: 02 October 2008 - 11:17 PM
А за профилактика... едва ли. :( И хората не можем да се предпазим от тия гадории..
Публикувано: 02 October 2008 - 11:17 PM
Понеже самата аз като съм болна хич не обичам да пия лекарства и почти не ги знам кои за какво са :izcherven: дори тези за настинка ;D
Та исках да попитам смятам,че ще е полезно (поне на мен) кои от лекарствата за хора могат да се използват и за кучета и при какви случай? Въобще има ли такива?
Питам защото такива неща всеки има вкъщи и биха били от полза на някой при спешен случай когато не може веднага да се посети вет.
Ще споделя нещо което много ме стресна преди време.Веднъж на вилата ми още беше живо старото ми куче милата Джина за което се грижеше баба ми,та кучинката получила сериозно разтройство и баба ми много се уплашила,но вместо да ни звънне направо на нас и дала едно хапче Лопедиум или там какво беше за разтройство :huh: за хора,дано не бъркам името на лекарството но май беше така.
Бях се стреснала много като разбрах,но за мое учудване кучето живо и здраво и още на вечерта се изходило нормално.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +